{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Res till Orlando med KILROY
Res till Orlando med KILROY

Orlando - En värld av temaparker

Orlando är ett paradis när det gäller temaparker. Om du älskar vilda bildspel, karuseller, underhållning och scenshow, är Orlando platsen att vara. Det uppskattas att cirka 52 miljoner turister kommer till Orlando varje år. Orlando har det näst högsta antalet hotellrum efter Las Vegas. Vi garanterar att du kommer att ha en fantastisk och vild vistelse i Orlando, även om en semester här skulle kunna kosta lite mer. 

Vill du resa dit? Snacka med oss!

Orlando

Om det inte var för Disney World, Universal Studios, Wet'n'Wild och Islands of Adventure, skulle Orlando ha varit som vilken annan stad i Florida. Men idag är Orlando en av Amerikas mest populära platser på grund av de många vilda attraktionerna. Downtown Orlando har utvecklats till en form av bostäder, köpcentrum och Orlando Event Center och Dr. P. Philips Orlando Performing Arts Center. Orlando är idag den fjärde mest populära staden att bo i, enligt en studie från Pew Research Center.

Disney World i Orlando

Disney World är utan tvekan den största attraktionen med sina fyra nöjesparker. Disney's Magic Kingdom är det största och traditionella Disneyland, Epcot Center är en blandning av underhållning och utbildning. Disney MGM Studios är för filmentusiaster och det nya Disney Animal Kingdom är en kombination av nöjespark och zoo.

Universal Studios i Orlando

Universal har två stora temaparker. Universal Studios är den stora filmparken, medan Isle of Adventure är för alla som älskar adrenalin som pumpar runt kroppen och bara inte kan få nog av att de kittlar i magen. Parken är fylld av berg- dalbanor och karuseller.

Kennedy Space Center

När du har fått upp puls igen efter att nacken har fått nog av allt åkande och showande är det dags med lite yrkeskunskap. Med andra ord bör du besöka Kennedy Space Center som är ungefär en timmes bilresa från Orlando. Det är superspännande att lära sig om NASA och de skickar upp rymdfarkoster från Kennedy Space Center lite då och då. Här kan du lära dig mer om rymden och få bättre kunskaper om de amerikanska rymdberättelserna. Vi rekommenderar en hel dag på Kennedy Space Center för att hinna med så mycket som möjligt.

Om du vill besöka alla nöjesparker tar det både tid och pengar eftersom biljetterna är dyra och du måste ha minst en dag i varje park - dessutom måste du betala för mat, dryck och souvenirer. Ja, det kostar. Var noga med att anlända tidigt på morgonen när parkerna öppnar så att du inte spenderar för mycket tid i kö.

Klimat i Orlando

Orlando har ett varmt och fuktigt subtropiskt klimat med två årstider. Den varma regnsäsongen varar från juni till september (samtidigt som orkaner i Atlanten), medan den torra säsongen från oktober till maj ger mer måttliga temperaturer och mindre nederbörd. Mycket av vädret i Florida påverkas av golfströmmen.

Våra resetips i Orlando

Hyr en bil eller campervan! Vi rekommenderar starkt att du hyr din egen bil för att även uppleva utanför temaparkeernas staket. Njut av friheten att resa vart du vill och när du vill. Annars erbjuder de flesta stora hotell bussar till de populäraste turistattraktionerna. 

Hyr en bil eller campervan här

Låter en resa till Orlando som något för dig?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Orlando. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

 

alt

Designa din egen drömresa

Vill du komma igång med att planera din drömresa? 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla igenom ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Här kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Designa din drömresa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...