{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Res till San Diego med KILROY
Res till San Diego med KILROY

Resor till San Diego - Kaliforniens surfstad!

San Diego, nära den mexikanska gränsen, är en härlig mix mellan USA och Mexiko. Staden som är speciellt känd för att två av USA:s mest kända djurparker finns här, bjuder även på långa vita stränder där surfarna trivs. San Diego är en charmig stad nära den mexikanska kusten. Staden är den näst största i Kalifornien och här finns stora möjligheter för den som vill uppleva äventyr!

Resa till San Diego? Snacka med oss!

Tijuana

Många som besöker San Diego tar också en dags tripp till Tijuana. Tijuana är den närmaste staden i Mexico. Det finns många resebyråer i San Diego som erbjuder turer till Tijuana och vi rekommenderar starkt att man anlitar en sådan eftersom upplevelsen och säkerheten blir så mycket bättre. Tijuana är en stor turiststad och vill du besöka Mexico på riktigt"så rekommenderar vi att du besöker landet på en längre resa! Vill du få en "mexikansk" känsla"utan att lämna San Diego så rekommenderar vi att du besöker "Old Town", norr om San Diegos centrum. Här finns det hus från 1700-talet, hantverk, mexikansk musik och mat. Verkligen värt ett besök! 

Aktiviteter

San Diego har ett stort utbud av aktiviteter med sina långa stränder och golfbanor. Många väljer att ta surflektioner, och för de som inte vill bada i havet finns det konstgjorda inomhus vågor på Mission Beach att pröva! Det finns flera långa stränder runt San Diego och med det varma klimatet är det alltid möjligt att bada. Efter en dag på stranden är det mysigt att avrunda dagen med ett par drinkar på en bar. Gaslamp Quarter är det bästa området för restauranger, barer, shopping och caféer. Här finns många olika inriktningar och koncept t.ex. Dick´s, där serveringspersonalen får betalt för att vara otrevliga…

Klimat

San Diego har Medelhavsklimat med varma torra somrar och milda vintrar med en del regn. Sommaren, den torraste perioden varar mellan maj - oktober och vintern, den lite mer regniga perioden, mellan november - april.

Kilroys tips

San Diego är endast ett par timmars bilresa från Los Angeles, så gillar du djurparker är det definitivt värt ett besök! Varför inte hyra en bilgenom oss och köra dit på egen hand!  

Studera i USA?

Är du kanske intresserad av att plugga i San Diego? Då kan KILROY education hjälpa dig! Boka in en kostnadsfri studierådgivning idag eller läs mer om att studera i USA!

Låter en resa till San Diego som något för dig?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till San Diego. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

alt

Designa din egen drömresa

Vill du komma igång med att planera din drömresa? 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla igenom ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Här kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Designa din drömresa
alt

Kombinera resan till San Diego med studier

Vi samarbetar med flera universitet i USA och kan guida dig genom möjligheterna till att plugga under resan.

Utforska dina möjligheter

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...