{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Tongariro National Park utanför Taupo i Nya Zeeland
huka falls under en resa till taupo, nya zeeland

Resa till Taupo - Lake Taupo & Tongariro National Park

Om du befinner dig på Nordön i Nya Zeeland bör du ta en sväng förbi Taupo. Stadens vackra läge intill Lake Taupo är en perfekt utgångpunkt om du vill utforska Tongariro National Park. Trots Taupos ynka 23 000 invånare är ett besök definitivt värt om du är ute efter äventyr i vacker natur.

Vill du resa till Taupo? Snacka med oss!

Lake Taupo och Tongariro National Park

Anledningen till att Taupo är intressant för resenärer är först och främst stadens närhet till Tongariro National Park. Från Taupo kan du njuta av utsikten över sjön Taupo och de vackra bergen i fjärran. Under sommare (december-februari) vaknar Taupo till liv på riktigt då staden då används som bas för många resenärer och backpackers som planerar att besöka nationalparken.

Vulkanisk aktivitet på Nordön

När du besöker Taupo du bör vara medveten om den stora vulkaniska och geotermiska aktiviteten som pågår i området. Det senaste stora vulkanutbrottet skedde 1996. Även Tongariro National Park är känd för sin vulkaniska aktivitet men även för möjligheten att åka skidor. Många backpackers väljer att vandra i bergen och Tongariro National Park är en av de mest populära nationalparkerna på Nya Zeeland.

Aktiviteter i Taupo

För resenärer och backpackers är området runt Taupo en grym källa för flertalet utomhusaktiviteter som fallskärmshoppning, vandring, segling, bungyjump, skidåkning, cykling, skärmflygning och liknande actionfyllda aktiviteter.

Låter en resa till Taupo som något för dig?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Taupo. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att din drömresa förverkligas.

Boka in en gratis reserådgivning

alt

Designa din egen drömresa

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Starta

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...