{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Cyklist under en resa i Wellington, Nya Zeeland
Hav och gröna landskap i Wellington

Resa till Wellington - Nya Zeelands "Capital of Cool"

Huvudstaden Wellington, eller "Te Upoko o te Ika en Maui" som det hette på maori, har förändrats en hel del under de senaste åren. Under årtionden ansågs var Wellington en tråkig stopover-stad för resenärer på väg från Nordön till Sydön på Nya Zeeland. Idag har allt förändrats och Wellington erbjuder ett stort antal attraktioner för sina besökare.

Vill du resa till Wellington? Snacka med oss!

Te Papa National Museum

Wellingtons största attraktion är stadens nationalmuseum Te Papa som är känt över hela världen för sina interaktiva utställningar och sitt utmärkta sätt att kommunicera och berätta historier om den lokala kulturen och Nya Zeelands historia. Inget besök i Wellington är komplett utan att ha utforskat Te Papa National Museum.

Wellington Harbour

Missa inte att ta dig till hamnområdet runt Queens Wharf där gamla lagerutrymmen förvandlats till en kulturell blandning av kaféer och det finns gott om fysiska aktiviteter för den som är aktiv och naturligtvis också ett stort utbud av kultur.

Botaniska trädgårdarna i Wellington

Om du behöver ta en paus från det pulserande stadslivet, ta en paus i Wellingtons botaniska trädgård, och njut av den magnifika utsikten över staden och hamnen. I hamnområdet runt Queens Wharf har gamla lagerutrymmen förvandlats till en kulturell blandning av kaféer och det finns gott om fysiska aktiviteter för den som är aktiv och naturligtvis också ett stort utbud av kultur.

Jordbävningar och Wellington

Det är ingen hemlighet att Wellington ligger i utkanten av två jordbävningszoner och staden är därför sårbar för ett regelbundet muller och jordbävningar. På grund av risken för jordbävningar är alla nyare byggnader i Wellington förstärkta och jordbävningssäkra

Låter en resa till Wellington som något för dig?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Wellington. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet.

Få gratis reserådgivning

 

alt

Designa din egen drömresa

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Starta
alt

Kombinera resan till Wellington med studier

Vi samarbetar med flera universitet i Nya Zeeland och kan guida dig genom möjligheterna till att plugga under resan.

Utforska dina möjligheter

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...