Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg
{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

9 tips på hur du sparar ihop till drömresan

9 tips på hur du sparar ihop till drömresan

9 tips på hur du sparar ihop till drömresan

Känns det helt omöjligt att kunna spara ihop till drömresan? Fear no more. Vi ger dig 9 goda råd på hur du hur du bygger upp reskassan. Tålamod är A och O och glöm inte bort att om det funnits något superenkelt sätt att spara på hade vi ju alla gjort det! Den som väntar på något gott, väntar ju som man säger aldrig för länge - när du minst anar det har din drömresa blivit till verklighet.

Som inledning till denna grymma listan känner vi att ett cheesy, men ack så sant, citat är på sin plats:

"Travel is the only thing you buy that makes you richer."

Har du sparat ihop till drömresan och är redo att utforska världen?
Spana in vårt grymma verktyg som skräddarsyr din resa. Skriv in dina preferenser och budget, skicka in och vips - våra reseexperter har satt ihop en unik resplan perfekt för dig.
Designa din drömresa

1. Börja med att betala av dina skulder

Det är svårt att börja spara om det oftare är minus än plus på kontot. Det kanske låter som en tråkig start men det är nyttigt att bli av med skulder innan du börjar med sparandet. Så fort skulderna är ur världen är det bara att börja spara och drömma dig bort utan att bekymra dig över om du har råd att lägga undan eller inte.

2. Ge din ekonomi en detoxkur

Våra bästa råd till dem som längtar efter att åka ut och resa är att ha en ekonomisk detox. Det är helt enkelt en kort tidpunkt i ditt liv när du inte använder några pengar överhuvudtaget. Ja, du hörde rätt – överhuvudtaget! Självfallet ska alla nödvändiga utgifter fortfarande betalas så som hyra, räkningar, mat etc. Men när dem är betalda så är det dags att stänga igen plånboken. Om du känner dig tveksam så kan vi försäkra dig om att man faktiskt kan ha kul utan pengar också. Så snart din ekonomiska detox är över kan du känna glädjen i att ha massa pengar sparade. Just do it!

3. Spara tillsammans med dina vänner

Det kommer kännas mycket lättare att spara om några av dina närmsta vänner är i samma situation. Ni behöver inte spara till samma mål men kan åtminstone hjälpa varandra då det kan vara lättare att avstå frestelsen att spendera om ingen av er gör det. Byt ut restaurangbesöken mot att laga mat hemma tillsammans, vilda utekvällar kan istället bli roliga hemmafester och söndagsbion kan istället bli till filmkväll hemma i soffan. 

4. Om du vill unna dig - utnyttja rabatter

Vissa är vana vid att kanske spendera pengar på dyra frisörer, spabehandlingar eller fina restauranger och självklart är det inte fel att lyxa till det ibland. Men det går att unna sig för en mindre slant också. Besök olika dealsites, appar och leta rabattkuponger, det finns massor!

5. Skär ner eller strunta i det helt

Om man skriver ner en lista på allt man lägger sina pengar på under en månad kan man utan tvivel hitta något på listan som man kanske inte behöver. Den där tröjan du köpte på H&M förra veckan skulle ju faktiskt kunna ge dig en natt på hotell samt måltid i Thailand. Behöver du verkligen prenumerera på både Netflix och Viaplay? Och hur ofta använder du egentligen gymkortet? Kanske är det lika bra att säga upp det och träna hemma eller ta en powerwalk utomhus istället? Ett tips är också att se om du kan spara pengar på din mobilräkning, man kan ofta ändra abonnemangsform även innan bindningstiden är slut.

 6. Sätt upp bilder för att hålla igång motivationen

Behåll resinspirationen genom att sätta upp bilder och minneslappar på det som du sparar till. Printa ut bilder från de ställen och sevärdheter som du drömmer om att besöka vare sig det är backpacking i Australien, roadtrip i USA, surfing på Bali eller volontärarbete i Afrika. Sätt upp bilderna på kylskåpet eller ha som skrivbordsbakgrund på datorn eller i din telefon. Då blir du hela tiden påmind om ditt mål och varför du faktiskt sparar – plötsligt så är du där, på andra sidan jordklotet, och nyper dig själv i armen för att förstå att du inte drömmer!

Samla inspiration och spara till resan

7. Spara automatiskt - en enkel metod

Detta kanske inte fungerar för alla men det är en överföring som kan göras automatiskt så att pengar hamnar direkt in på sparkontot. Utan att du tänker på det så överförs små belopp hela tiden. Du kommer älska att se sparkontot växa! Du kan tala med din bank om detta och kan även låsa kontot under en period så att du inte har tillgång till det (och inte kan förbruka sparpengarna). 

8. Laga din egen mat (det är faktiskt inte så svårt)

Äta bör man, annars dör man. Skär ner på all take-away och färdigmat. Investera istället i en enkel kokbok och börja laga egen mat. Du kommer bli överraskad när du märker hur enkelt och kul det faktiskt kan vara. Dessutom kan du ofta få mat över som du kan göra matlådor av och ha till lunch eller middag nästkommande dag. Du kan också göra storkok och frysa ner till senare.

9. Utnyttja KILROYs rabatter och förmånliga priser för unga och studenter

När du reser med KILROY så har vi ofta olika kampanjer och erbjudanden för upplevelser utomlands, vi rekommenderar att du kontaktar någon av våra reseexperter som kan berätta mer om våra nuvarande erbjudanden. Om du är student så kan du också få studentrabatter världen över med ett ISIC-kort (International student identity card). ISIC har studentrabatter på över 120 000 platser i mer än 125 länder.

 

Listan är slut, men ditt sparande kanske precis har börjat. Glöm inte bort att det kan vara svårt i början men när du väl når ditt mål och får åka på drömresan finns ingen bättre känsla. Till sist, lycka till och om du har några funderingar kring resande och resbudget så är det bara att höra av sig till oss så hjälper vi dig.

Snacka resor med oss!

Kommande events

1/3: Vart vill du åka?

Skriv in de platser du vill besöka och hur länge du vill stanna på varje plats. För tillfället rekommenderar vi att du endast väljer 1 eller 2 destinationer för att din resa faktiskt ska bli av.

2/3: Vilken typ av resenär är du?

Vill du surfa, dyka, vandra, träna, yoga, åka på safari eller göra något annat kul under din resa? Berätta det för oss så tar vi fram förslag! Ju mer vi vet vad du vill göra desto bättre förslag kan vi ge dig!

3/3: Kontaktinformation och resebudget

Vänligen ange din kontakinformation så att vi kan nå dig. Ju mer information du ger oss, desto bättre hjälp, tips och råd kan vi ge dig.

Då var allt klart!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vänligen ange datum

Ta bort destination
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

usa-travel-inspiration-road-skatergirl

Jag planerar min första stora resa

travel-inspiration-asia-yoga-morning-solo-girl

Jag vill volontärarbeta utomlands under min resa

VTG-thumbnail-2

Jag vill ha förslag på roliga saker att göra på min resa

tours-group-travel-campfire-cover

Jag vill åka på gruppresa med andra backpackers

jucy-trailblazer-usa-canada-scenic-image-13

Jag vill åka på en roadtrip

travel-inspiration-green-lush-zebras

Jag vill boka en gratis reserådgivning hos KILROY

Vi vill gärna veta vad du heter :)

Vänligen ange ditt födelsedatum - vi behöver detta för att kunna hitta de bästa priserna för dig!

Ange din e-postadress så att vi kan komma i kontakt med dig!

+
-
100.000+
{{absoluteMinBudget}}
Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designat din egen drömresa!
Detta händer nu: 1. Vi kollar igenom din förfrågan och kontaktar dig via telefon eller mejl för att stämma av dina önskemål. Det numret som visas i displayen är 0771 – 545 769. Får vi inte tag på dig via telefon försöker vi med via mejl. 2. Tillsammans med dig sätter igång med att titta på priser och olika alternativ för din drömresa. Du kan alltid nå oss på 0771 – 545 769. Hörs snart! OBS: Har du inte fått något svar från oss? Kolla om mejlet kan ha hamnar i skräpposten!

Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om ett nytt äventyr? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vi hör av oss till dig inom kort för att börja planera din drömresa. Du kommer först att få ett e-postmeddelande med informationen du skickade till oss. Vad sägs om lite reseinspiration medan du väntar?

KILROY TRAVEL FESTIVAL 2022

Du är inbjuden till KILROY Travel Festival 2022! Vi ser fram emot att djupdyka in i allt som har med resor att göra. Vi hoppas såklart att du vill hänga på? Festivalen äger rum online 10-14 oktober och vi är kanske partiska, men årets program är kanske det bästa någonsin? Det får du avgöra! Kolla in alla spännande ämnen här och  anmäl dig till en eller flera sessions helt gratis!

Vi kommer bland annat att snacka om:

...allt är såklart HELT gratis!

Följ oss också gärna på Instagram för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett möte med våra resespecialister för att få skräddarsydd rådgivning inför din nästa resa. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 10:00-17:00, måndag till fredag och mötena kan ske mellan kl. 10:00-18:00.

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

KILROY TRAVEL FESTIVAL 2022

Du är inbjuden till KILROY Travel Festival 2022! Vi ser fram emot att djupdyka in i allt som har med resor att göra. Vi hoppas såklart att du vill hänga på? Festivalen äger rum online 10-14 oktober och vi är kanske partiska, men årets program är kanske det bästa någonsin? Det får du avgöra! Kolla in alla spännande ämnen här och  anmäl dig till en eller flera sessions helt gratis!

Vi kommer bland annat att snacka om:

...allt är såklart HELT gratis!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...