{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Hyra bil i USA & Kanada om du är under 25 år? Javisst!

usa-road-trip-hawaii-girls-convertible

Hyr bil i USA & Kanada: vi ordnar det bästa priset för unga förare under 25 år

Taggad på att göra en roadtrip med din bästa kompis? Då har du kommit rätt! För resenärer under 25 år erbjuder vi just nu GRYMMA specialerbjudanden som ger unga förare unika hyresvillkor i både USA och Kanada.

Det är vanligtvis väldigt svårt att hitta ett bra pris för en hyrbil om du är under 25 år, särskilt i Nordamerika. Kraven är stränga och du betalar en rejäl avgift för att få tillgång till en bil. Om du vill hyra på plats är priserna ännu högre. Det är där KILROY kommer in! Genom KILROY är du alltid väl förberedd: avgiften för minderåriga är redan inkluderad i priset, tillsammans med alla obligatoriska försäkringar, allt som allt ett svårslaget pris om du jämför med andra alternativ!

roadtrip-general-friends
Tips & trix för din roadtrip i USA
Det finns inget som känslan av frihet att köra på vidöppna vägar mot nya äventyr. Är du taggad ör en episk roadtrip genom USA eller Kanada? Kolla in vårt blogginlägg ed tips & trix för en lyckad roadtrip när du är klar med att läsa mer om våra grymma specialerbjudanden för bilhyra för unga förare under 25 år!
Tips & trix

Vad ingår när du hyr bil via KILROY?

· Obegränsade miles för uthyrning i USA och Kanada.
· Minsta ålder på 20 år (eller 18 år om du hämtar bilen i New York eller Michigan).
· LDW – Loss Damage Waiver. Avsäger sig det ekonomiska ansvaret för eventuella förluster eller skador på hyrbilen.
· LIS – Ansvarsförsäkringstillägg. Erbjuder 1 000 000 USD i skydd mot eventuella anspråk från tredje part. Denna täckning inkluderar kroppsskada och egendomsskador om du skulle köra på ett fordon, vägmärke eller struktur.
· Alla flygplatsavgifter, lokala skatter och tilläggsavgifter ingår också.

Utöver detta kan du också välja vårt Youth Premium-paket som inkluderar allt ovan samt:

· Varje hyrbil inkluderar ytterligare 4 förare i USA och Kanada.
· Ungdomstillägg för 4 förare mellan 20 och 24 ingår i varje hyra i USA och Kanada.
· 1 gratis tank bensin! Det betyder att du hämtar bilen med full tank men kan lämna den tom vid avlämning (värde upp till 70 USD).

Att tänka på när du hyr bil i USA och Kanada: För de flesta biltyper behöver du bara ta med ett giltigt kreditkort och ett internationellt körkort.

 Biluthyrningsprismatris för KILROY - 2023/2024
Sequoia National Park
Får vi komma med förslag på rutter?
Vi har satt ihop ett gäng fantastiska rutter i USA för att inspirera dig att åka på en episk roadtrip Kom ihåg att alla dessa exempel bara är förslag. Våra resexperter hjälper gärna till med att göra en resplan som är personlig för just dig!
Reseförslag i USA

Envägshyra: Hämta upp bilen i en stad och lämna i en annan

Åk Route 66 från öst till väst, eller kör hela vägen från Niagarafallen till Vancouver. Det här är en fördel för dig som vill ge dig ut på ett längre äventyr. På ett vanligt hyresavtal måste du alltid lämna din hyrbil på samma plats som där du hämtade den, men med denna lösning kan du lämna den i vilken annan stad som helst. Anländer till San Francisco, men vill flyga hem från Las Vegas? Inga problem! Kom bara ihåg att det kommer med en extra kostnad: envägsavgiften. Priset ligger vanligtvis mellan 0-500 USD, exklusive lokala skatter och tilläggsavgifter och måste betalas på plats. Din specifika enkelvägsavgift beror alltid på avståndet från upphämtningsstationen till din avlämningsplats. Snacka med oss så reder vi ut totalkostanden!

Det finns några undantag:
· Ingen avlämningsavgift vid upphämtning i Chicago och avlämning på San Francisco Airport, Las Vegas Airport, Phoenix Airport, Los Angeles Airport eller San Diego Airport.
· Ingen avlämningsavgift vid hämtning på San Francisco Airport, Las Vegas Airport, Phoenix Airport, Los Angeles Airport eller San Diego Airport, avlämning i Chicago.
· Hawaii: bilar kan returneras inom samma ö på enkel väg, med en avlämningsavgift på 75 USD.

Så, är du redo för den där speciella frihetskänslan som är en del av en stor roadtrip? Mejla oss för att börja planera din resa, eller börja med att kolla in några av våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration. Men du lägger såklart upp resan precis som du vill!

 

Mejla oss för prisförslag

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...