{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Boende utomlands

Boende utomlands
Boende utomlands

Boende

Det finns olika boendealternativ beroende på vilket skola du ska studera vid. Vissa skolor erbjuder studentboende på campus eller boende i värdfamilj. Studentboende kan vara ett eget sovrum i en delad lägenhet eller eget/delat rum i korridor med gemensamt kök. Vissa studenter väljer att bo i lägenhet eller rum i ett hus med andra studenter en liten bit från campusområdet. Ibland väljer studenter att bo längre från skolan för att t ex bo närmare centrum eller stränder. Vi på Kilroy kan hjälpa dig upptäcka de olika alternativ som finns och ge dig förslag på ställen där andra studenter tidigare har bott.

I vissa städer kan vi hjälpa dig att boka ett startpaket med boende på ett bättre vandrarhem de första nätterna i din nya stad. Vi har även samarbeten med ett par leverantörer av studentboende. Se här:

 

Startpaket

Om du ska studera eller praktisera i Melbourne, Sydney eller Brisbane kan vi erbjuda dig ett startpaket som inkluderar hämtning vid flygplatsen, ett antal nätter på ett centralt beläget vandrarhem (minst 3 nätter) i enkelrum eller delat rum. Även frukost och ett simkort inkluderat i priset.

Detta är ett bra alternativ om du bokat boende i studenthem men önskar anlända innan ditt studentboende är tillgängligt, eller om du vill ha ett tlllfälligt boende ordnat medan du söker mer långvarit boende på plats i din nya stad. Oavsett vilket är detta ett bra sätt att läsa känna nya människor och upptäcka din nya hemstad före studierna drar igång.

 

StudentOne – Brisbane

StudentOne erbjuder olika typer av rum på tre olika platser i Brisbane, nära TAFE Queensland Southbank, QUT, Torrens och Griffith University och nära kollektivtrafik. StudentOne har flexibla bokningsvillkor. Du kan välja 4 – 52 veckors vistelse och du kan faktiskt boka ditt rum redan innan du fått antagningsbeskedet från din skola eftersom StudentOne även har flexibla avbokningsvillkor.

Du kan bo själv i en enrumslägenhet, i delat dubbelrum eller i en lägenhet med upp till sex sovrum. Många australiensare väljer att bo här, så chansen att få en lokalt förankrad lägenhetskompis är stor. Det finns vanligtvis en hel del skandinaver på StudentOne om du vill hänga med någon hemifrån. Utöver trevliga rum erbjuder StudentOne en härlig gemenskap och många roliga aktiviteter. Varje månad arrangeras sociala aktiviteter som grillkvällar, yoga, poolparty, sportaktiviteter med mera. Ett perfekt ställe för att finna och hänga med vänner på!

Läs mer om Student One här

 

Casita – finns över hela världen

Casita samarbetar med hyresvärdar över hela världen, så om du kontaktar dem med information om var du ska studera, din maxbudget och ev. övriga önskemål kommer de ge dig förslag på boenden som passar dig. Du skriver inget kontrakt med Casita och betalar inget extra för denna service, det är helt enkelt ett verktyg för att hitta boende till samma kostnad som om du kontaktat hyresvärden direkt.  

Spana in Casitas boendealternativ här.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...