{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

KILROY EXPLORER PROGRAM: Åk på ditt livs äventyr

Brinner du för att skapa innehåll och utforska nya platser?

 

Detta är din möjlighet att vinna ett 20 till 25 dagars äventyr till en destinationer som är lite mindre "vanliga". Du kommer att få vara med om fantastiska upplevelser, lära dig nya saker om världen och dig själv samtidigt som du skapar innehåll som kommer publiceras i våra kanaler!

 

Kortfattat är allt du behöver gör för att ha chansen att vinna denna resa att ladda upp en video på antingen Instagram eller TikTok. Läs mer nedan va du behöver inkludera i ditt tävlingsbidrag.

 

 

SISTA ANSÖKNINGSDAG 11 APRIL, LYCKA TILL!

Res till en av dessa 9 fantastiska destinationer med KILROY för att skapa innehåll som vår content creator!

Kika in igen på tisdag då vi avslöjar de tre första destinationerna du har chansen att åka till!

Tävlingsvillkor

Tävlingsvillkor för KILROY Explorer Program

Tävlingen är öppen för personer som är 18 år eller äldre och är bosatta i Belgien, Nederländerna, Danmark, Finland, Island, Norge, Sverige och Storbritannien förutom anställda i Kilroy, deras familjer och alla andra som är associerade med antingen företaget eller tävlingen. Kilroy förbehåller sig rätten att verifiera vinnarens ålder och diskvalificera alla vinnare under 18 år eller vars beteende strider mot tävlingens anda eller avsikt. 

Det är viktigt att du läser igenom alla villkor ordentligt, då du genom att delta i tävlingen bekräftar att du godkänner dem!


HUR DU ÄR MED OCH TÄVLAR

Tävlingen är öppen ansökningar från 29 februari 24204 till sista ansökningsdatum 11 april 2024. Finalisterna kommer att meddelas den 26 april 2024 och måste vara tillgängliga för andra omgången intervju mellan 29 april 2024 och 16 maj 2024. För att vara med och tävla måste du ladda upp en video upp till 1 minut via ditt offentliga Instagram eller TikTok konto och svara på en av uppmaningarna nedan. Sökande måste tävlingen även följa och tagga @kilroysweden på antingen Instagram eller TikTok, samt inkludera sitt förnamn, ålder, drömdestination och hashtaggen #explorerprogram2024 i bildtexten. Genom att delta i tävlingen godkänner deltagarna att deras förnamn och namn på sociala mediekonto visas på Kilroys webbplats och sociala mediekanaler.

Svara på en av följande i din ansökningsvideo: 

- Berätta om en oväntad reseupplevelse du varit med om 
- Ge oss några av dina mindre vanliga restips, tricks och hacks
- Berätta för oss om en passion som du har, eller något du skulle vilja lära dig (dykning, dans, bergsklättring, keramiktillverkning, etc.) och var i världen du skulle vilja prova detta.

VAD DU KAN VINNA 1.  Deltagare i tävlingen har chansen att vinna en av nio reseupplevelser värda upp till 50 000 SEK:


  a) 22-dagarsresa till Mexiko och Belize inklusive internationella returflyg i ekonomiklass, en 8-dagars gruppresa till Mexiko, ett inrikesflyg från Puerto Escondido till Cancun, ett 5-dagars paket för att lära dig dyka i Mexiko och en 9-dagars grupp rundtur i Belize.


  b) 22-dagarsresa till Indien och Nepal inklusive internationella returflyg i ekonomiklass, ett 4-dagars ankomstpaket i Delhi, en 15-dagars gruppresa i norra Indien från Delhi till Kathmandu och en 1-dagars cykeltur i Kathmandu.


  c) 20-dagarsresa till Chile och Argentina inklusive internationella returflyg i ekonomiklass, ett 3-dagars ankomstpaket i Buenos Aires, ett inrikesflyg från Buenos Aires till El Calafate, ett 3-dagars ankomstpaket i El Calafate, ett 6-dagars W Trek-grupptur, ett internt flyg från Puerto Natales till Puerto Montt, en 4-dagars Puerto Varas och Chiloe-upplevelse, ett inrikesflyg från Puerto Montt till Santiago och ett 3-dagars ankomstpaket i Santiago.


  d) 19-dagars resa till Vietnam inklusive internationella returflyg i ekonomiklass, en 4-dagars vandring i Sapa by, en 10-dagars gruppresa i Vietnam från Hanoi till Ho Chi Minh City och ett 4-dagarspaket i Ho Chi Minh City.


  e) 22-dagarsresa till Tanzania inklusive internationella returflyg i ekonomiklass, en 9-dagars gruppresa till Tanzania, ett 5-dagars paket för lär dig dyka i Zanzibar och ett 7-dagars volontärprojekt i Zanzibar.


  f) 22-dagars resa till Panama inklusive internationella returflyg i ekonomiklass och ett 21-dagars resande klassrum runt Panama som lär sig spanska med ytterligare aktiviteter inkluderade.


  g) 25-dagarsresa till Sydkorea och Kina inklusive internationella returflyg i ekonomiklass, en 12-dagars gruppresa i Sydkorea och en 11-dagars gruppresa i Kina.


  h) 22-dagarsresa till Kambodja och Laos inklusive internationella returflyg i ekonomiklass, en 10-dagars gruppresa i Kambodja och en 11-dagars gruppresa i Laos, som slutar i Bangkok.


  i) 21-dagarsresa till Fiji och Nya Zeeland inklusive internationella returflyg i ekonomiklass, ett 7-dagars öhoppningspaket i Fiji med boende, ett 5-dagars paket för lär dig dyka i Fiji och en 8-dagars gruppresa på Sydön i Nya Zeeland.


2. Alla priser kommer att tillhandahållas av Kilroy International. Deltagarna ansvarar för att ha giltigt foto-ID, pass och eventuella andra nödvändiga dokument såsom visum och/eller bevis på vaccination, innan avresa och är ansvarig för alla tillhörande kostnader utom det som beskrivs ovan ink. ev. vinstskatt. 

3. Priser och deras researrangemang måste bokas senast den 28 juni 2024 och avresa måste ske senast 16 december 2024.

4. Priset inkluderar inte måltider som inte redan ingår i turerna, transport till flygplatsen eller valfria aktiviteter. Priset för dessa är vinnarens ansvar ink. ev. vinstskatt som ska beskattas av vinnaren själv via inkomst lagstiftningen. 

5. För bokningen av priset tillämpas Kilroys standardbokningsvillkor.

6. Priserna är föremål för tillgänglighet. Arrangören förbehåller sig rätten att ersätta ett pris med ett annat av lika eller större värde.

7. Byte eller returnering av priset är inte möjligt. Priset är personligt och kan inte överlåtas eller bytas mot pengar.

8. Det slutliga värdet på priset beror på destinationen, resedatum och tillgängliga flygbiljetter. Eventuell skillnad i värde mellan den slutliga kostnaden och den annonserade "upp till 50.000 SEK" kan inte överföras eller bytas mot pengar eller andra tjänster. Även om resornas slutliga värde kan skilja sig åt, är de paketerade inkluderingarna av reseupplevelser och tjänster jämförbara, liksom resornas längd.

9. Resornas slutgiltiga längd kan komma att ändras och beror på tillgängliga flygförbindelser och tillägg av eventuella valfria aktiviteter, turer eller boende som vinnaren vill inkludera på egen bekostnad.

VINNARNA

Det kommer att utses totalt åtta vinnare - en vinnare från varje marknad KILROY är operativa i (Storbritannien, Danmark, Nederländerna, Sverige, Norge, Belgien, Finland och Island).

Alla giltiga bidrag under tävlingsperioden kommer att bedömas av en intern jury.

Vinnarna kommer att avgöras i två omgångar. Omgång ett baseras på deras videobidrag till tävlingen, där deltagarna kommer att bedömas utifrån sina färdigheter i att skapa innehåll, inklusive men inte begränsat till videografi, redigering och storytelling. För omgång två kommer 3 finalister från varje KILROY marknad att bjudas in att delta i en onlineintervju på 45-60 minuter med den interna Kilroy panelen. Intervjuer kommer att genomföras på engelska.


De slutgiltiga åtta vinnarna kommer att utses baserat på deras nivå och stil på innehållsskapande, profiler på sociala medier och hur väl de passar Kilroys varumärke. Vinnarna kommer att meddelas den 24 maj 2024 och de kommer att tillkännages offentligt 31 maj 2024 och kommer att ha fram till 29 maj 2024 på sig att acceptera sitt pris. Utebliven bekräftelse kan leda till att en annan finalist tilldelas priset istället.


Genom att acceptera ett pris samtycker vinnarna till:


a. Skapa minst tre kortare videor som ska användas för Instagram och/eller TikTok, producera två take-overs på @kilroysweden, delta i en livestream, en Q&A efter resan antingen lokalt eller online samt tillhandahåll minst 75 unika videoklipp i råmaterial och 50 unika högkvalitativa, oredigerade bilder av destinationerna och aktiviteterna som ingår i priset.


b. Förse Kilroy med alla råvideomaterial och bilder som samlats in under resan. 


c. Tillhandahålla Kilroy med material med jämna mellanrum under prisresan. Utebliven uppladdning av material kan leda till att ytterligare tjänster som tillhandahålls i resan avslutas, inklusive men inte begränsat till transport, tureroch boende.

10. Kilroys beslut är slutgiltigt och ingen korrespondens eller diskussion kommer att inledas. 

11. Om vinnare inte kan boka sitt pris senast den 28 juni 2024, kommer priset att gå förlorat och en ersättningsvinnare utses.

12. Kilroy kommer att publicera namn och stad för de åtta pristagarna på sina sociala mediekanaler och webbplats senast den 31 maj 2024.

 

SKYLDIGHETER

13. Vinnare samtycker till att vara ansvariga för användning av innehåll från tredje part och för eventuella upphovsrättsintrång eller andra juridiska kränkningar när de skapar innehåll på resan.

14. Vinnarna samtycker till att vara ansvariga för att ha koll på regler som styr influencer marketing med avseende på marknadsföring av Kilroy-innehåll som producerats under Explorer-programmet på vinnarens sociala mediekanaler.

15. Vinnaren förstår och samtycker till att denne är ensam är ansvariga för skattepliktiga skyldigheter, inklusive men inte begränsat till att betala eventuell vinstskatt och utföra alla handlingar som krävs enligt inkomstskattelagstiftningen. 

15. Deltagarnas data kommer att behandlas av Kilroy och är föremål för Kilroys integritetspolicy, som finns här

 

ÖVRIGA VILLKOR

16. Kilroy förbehåller sig rätten att, efter egen bedömning, utesluta deltagare från tävlingen om Kilroy har någon anledning att tro att deltagaren har brutit mot dessa villkor.

Dest 1 Chile Argentina
1.

Chile & Argentina

Dest 2 Vietnam
2.

Vietnam

Dest 3 Tanzania
3.

Tanzania

Dest 4 South Korea And China
4.

South Korea & China

Dest 5 Nepal And India
5.

Nepal & India

Dest 6 Panama
6.

Panama

Dest 7 Cambodia And Laos
7.

Kambodja & Laos

Dest 8 Mexico And Belize
8.

Mexico & Belize

Dest 9 Fiji
9.

Fiji & Nya Zeeland

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...