{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Bra att veta om du vill plugga i Australien

person som surfar som pluggar i australien

De bästa insider-tipsen från våra partners i Australien

Vi har samlat några av de bästa tipsen från ett gäng av våra sköna partneruniversitet som du kan spana in nedan. Du kommer bland annat få läsa om diverse tips och tricks samt vad du kan förvänta dig när du väljer att plugga i Australien.

perth-edu-beach-aerial
Vill du veta mer om att plugga i Australien?
Det finns en miljon bra anledningar till varför du bör överväga att plugga i Australien. Här kan du utforska alla möjligheter om du drömmer om att plugga i den delen av världen.
Mer om att plugga i Australien

Plugga i Australien

Australien är ett av de mest populäraste resmålen i världen, så är det bara.

Landet badar i sköna studentstäder så som Melbourne, Brisbane, Sydney och Perth. Alla fyra är välkända för att ha en hög koncentration av studenter och givetvis en riktigt avslappnad atmosfär. Australien är helt enkelt ett perfekt land att bo i som student om du är på jakt efter studier som kan kombineras med resande.

Oavsett vad du är på jakt efter i den här delen av världen hjälper vi dig att hitta det. Här nedanför kommer du att lära dig mer om hur det är att plugga i Australien genom några av våra favoritpartners Down Under.

macquarie-university-students-lawn
Studera vid Macquarie
Studera i soliga Sydney, en av världens mest mångkulturella städer med gångavstånd till vita stränder och bra surfing. Läs allt du behöver veta om Macquarie genom att klicka på länken nedan.
Läs mer

Macquarie i i Sydney

Om du drömmer om att studera vid ett universitet som inte bara är grymt bra akademiskt, utan även kan bjuda på den skönaste surfingomgivningen du kan tänka, då bör Macquarie University toppa din lista på favorituniversitet.

Macquarie University är ett toppuniversitet och har mer än 40 000 internationella studenter, så det finns gott om möjligheter för att hitta nya vänner från hela världen.

Spana in videon nedan.

griffith-university-night-uni-skyline
Studera vid Griffith University
Här kan du läsa allt du behöver veta om att studera vid Griffith University. En fantastisk skola på en riktigt fantastisk plats. Gör dig redo att njuta av solen i princip året runt. Läs mer genom att klicka på länken nedan.
Läs mer

Griffith University i Brisbane

Griffith University är ett av Australiens bästa universitet och har ett fantastiskt läge i Brisbane på Australiens östkust. Njut av livet i en vacker studentvänlig stad och dra nytta av alla häftiga aktiviteter som väntar utanför klassrummet.

Kolla in videon nedan och hör om varför du bör överväga att välja Griffith University.

Kelvin Grove Uts Australia
Studera vid Queensland University of Technology i Brisbane
Klicka på länken nedan för att lära dig allt du behöver veta om QUT i Brisbane.
Läs mer

Queensland University of Technology i Brisbane

Kolla in den här videon för att höra vårt snack med Queensland University of Technology, ett av de modernaste universiteten i Australien. Detta universitet ligger också i soliga Brisbane, en av de populäraste studentstäderna i Australien. Om du väljer att studera här får dessutom en fet bonus, campus ligger nämligen riktigt nära stranden. Kan det blir bättre än så?

Kolla in videon nedan.

rmit-building-melbourne
Studera vid RMIT i Melbourne
Lär dig allt du behöver veta om RMIT i Melbourne här. Detta universitet ligger i Melbourne, en av de bästa studentstäderna i världen, ger dig möjlighet att njuta av ett stort utbud av fritidsaktiviteter såväl som bra utbildningar. Läs mer genom att klicka på länken nedan.
Läs mer

RMIT i Melbourne

RMIT är inte bara ett fantastiskt universitet med mängder av internationella studenter och moderna faciliteter. Om du väljer detta universitet får du dessutom bo i livliga och strandnära Melbourne med sina höga skyskrapor och sitt pulserande kulturliv.

Kolla in videon nedan för att lära dig mer om RMIT.

tafe-queensland-surfing-students-cover
Studera vid TAFE Queensland norr om Brisbane
TAFE Queensland ligger i hjärtat av två av Queenslands mest attraktiva regioner, Sunshine Coast och Wide Bay, norr om delstatshuvudstaden Brisbane. Läs allt du behöver veta om universitetet genom länken nedan.
Läs mer

TAFE Queensland norr om Brisbane

Cirka 50 km norr om Brisbane hittar du TAFE Queensland i de vackra omgivningarna på Sunshine Coast. Här bor du på det perfekta läget om du drömmer om att surfa efter föreläsningarna. Kolla in videon nedan för att lära dig mer om TAFE Queensland.

sydney-opera-house
Studera vid University of New South Wales i Sydney
Drömmer du om ett liv i Sydney? Såklart du gör. Förverkliga dina drömmar genom att plugga i Australiens största stad. Läs allt du behöver veta om University of New South Wales via länken nedan.
Läs mer

University of New South Wales i Sydney

Vill du studera i Sydney och nära världsberömda stränder som Coogee och Bondi? Och dessutom bli ett surfproffs vid sidan av studierna? Om svaret är ja kan University of New South Wales vara alternativet för dig. Som en bonus har universitetet över 50 000 internationella studenter, så möjligheterna till att skaffa nya vänner från alla världens hörn är många.

Kolla in videon nedan.

usc-point-cartwright
Studera vid University of the Sunshine Coast
University of the Sunshine Coast har en riktigt nice plats i.. ja, Sunshine Coast. Nära stranden, cirka 40 km norr om Brisbane och med massor av bra barer och restauranger i närheten av campus. Kolla in allt du behöver veta om UniSC genom länken nedan.
Läs mer

University of the Sunshine Coast i Sunshine Coast

Föreställ dig att du studerar på ett campus med omkringskuttandes kängurus nära strand och vacker natur. Addera en studier bestående av föreläsningar med såväl australiska som internationella studenter. Lägg även till att det är Australiens bästa universitet. Där har vi den kompletta definitionen av University of the Sunshine Coast.

Kolla in vårt samtal med universitetet i videon nedan.

University Of Sydney Campus Friends Hanging Out
Studera vid University of Sydney
University of Sydney är Australiens äldsta och mest prestigefyllda universitet. Det rankas till och med som ett av världens bästa universitet. Studentlivet i Sydney är fantastiskt och vi kan försäkra dig om att du kommer att leva livet här. Läs allt om universitetet via länken nedan.
Läs mer

University of Sydney i Sydney

University of Sydney ligger i ... tja ... Sydney. Från campus, som dessutom är Australiens äldsta, är det bara några minuter från stadens centrum. Här studerar mer än 10 000 internationella studenter från över 120 länder.

Vi har pratat med universitetet, så kolla in videon nedan om du vill hör mer om varför du bör överväga att plugga vid USYD.

la-trobe-university-campus
Studera vid La Trobe University i Melbourne
Om du funderar på att studera vid La Trobe i vackra och soliga Melbourne kan du läsa allt du behöver veta om skolan genom att klicka på länken nedan.
Läs mer

La Trobe University i Melbourne

Om studentlivet i Melbourne inte är säljargument nog för att välja La Trobe University kan vi även tillägga att universitetet erbjuder många härliga sociala klubbar, ett fint campus och mängder av internationella studenter.

Kolla in videon nedan för att lära dig mer om La Trobe.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...