Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Se fler sökträffar [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Se fler sökträffar [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Se fler sökträffar [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Se fler sökträffar [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om att studera eller att göra en praktik utomlands? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad roligt att du vill utomlands! Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka utlandsstudier med oss? Boka in ett möte med våra studierådgivare för att få hjälp med att hitta dina drömstudier. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, och mötena kan ske mellan 10:00-18:00.

Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad roligt att du vill du vill utomlands! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats för din kostnadsfria studierådgivning så snart vi kan.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Chatt Kontakta oss
Kontakta oss Chatt

3 populära skolor i Kalifornien

california-usa-santa-barbara-cover

Det finns många anledningar att studera i populära Kalifornien. Kanske är "Cali" mest känt för sitt varma klimat och den härliga kombinationen av strand- och stadsliv men också för sin avslappnade vibe. Är du en naturälskare så är det inte långt till sjöar, skog och gott om nationalparker. Men är du mer av en festprisse som trivs i innerstan (kanske i en rooftop bar?) så bjuder Kalifornien även på ett sprudlande nattliv.

Den soliga västkusten har mycket att erbjuda även i skolväg och det är lätt att man känner sig vilsen när det kommer till var man ska plugga. Därför har vi valt ut tre av våra mest uppskattade skolor för att ge dig inspiration

Mer om att studera i Kalifornien

college-usa-flag
Taggad på att studera i USA?
Vill du veta mer om utbildningar och hur det är att studera i USA? Vi berättar gärna mer om hur det är att leva i USA, har koll på hela ansökningsprocessen och tar hand om alla praktiska detaljer åt dig. Helt kostnadsfritt och utan förpliktelser!
Boka ett kostnadsfritt möte idag!

Santa Barbara City College (SBCC)

Santa Barbara City College är ett av USAs högst rankade community colleges med ett stort utbud av program och kurser. Här kan du i princip höra havets vågor från fönstret i ditt klassrum då skolan ligger precis intill stranden.

SBCC är ett mycket populärt college bland både internationella och amerikanska studenter, här studerar mer än 70 olika nationaliteter. Som internationell student får du mycket support från lärarna, klasserna är dessutom små vilket innebär att ingen försvinner i mängden. I Santa Barbara finns gott om aktiviteter, restauranger och nattliv men vill man ändå känna storstadspulsen ligger Los Angeles endast 1,5 timme bort. 

”Fritiden här är verkligen speciell jämfört med min fritid i Sverige. Med havet så pass nära blir det många dagar på stranden, beachvolleybollturneringar och lägereldar. Bergen som omger staden är perfekta för vandring och skolans sportarena resulterar i många svettiga träningspass och spännande matcher att se på. Kulturen här är så levande och folk som bor här verkar verkligen ta tillvara på allt som Santa Barbara har att erbjuda. Går du längs med stranden kan du alltid se någon surfare som guppar ute på vågorna, segelbåtar och simmare.” – Emmytidigare student på SBCC.

Jag vill veta mer om studier vid SBCC

Santa Barbara

California State University, Northridge (CSUN)

California State University, Northridge är ett av de största universiteten i USA med nästan 3000 nya internationella studenter varje år. Skolan ligger i ett lugnt bostadsområde i norra delen av Los Angeles i det som kallas San Fernando Valley. Här har du en fantastisk möjlighet att utforska södra Kalifornien med berömda platser som Hollywood, Beverly Hills, Universal Studios och Disneyland. Campus erbjuder mycket bra service; ett stort bibliotek, sport- och idrottsanläggningar samt egen bank och vårdcentral. I närheten av campus finner du dessutom gott om butiker, restauranger och mataffärer. 

”Jag har valt till kurser som psykologi, politik, astronomi och fler kurser som jag inte skulle läst annars. Möjligheterna är oändliga. Du kan utforma ditt schema mer eller mindre utifrån dina egna behov och önskemål. Även fast det är ett stort universitet med tusentals studenter så känner du dig inte vilsen. Det finns många platser och aktiviteter på campus, något för alla!”   Marthe, tidigare student på CSUN.

Wow, det här är något för mig, berätta mer!

Hollywood Skylten

Santa Monica College (SMC)

Santa Monica College är ett av Kaliforniens största colleges med 30 000 studenter. Skolan har låga avgifter och antagningskrav samt ett stort utbud av utbildningar vilket bidrar till populariteten. I Santa Monica finns många trevliga caféer, restauranger, bra shopping och träningsmöjligheter. Här kan du också roa dig på Santa Monicas eget nöjesfält eller hänga på stranden som ligger inte långt från skolan. 

Om du vill fortsätta dina studier och ta en kandidatexamen (Bachelor’s degree) vid ett amerikanskt universitet hjälper skolans Transfer Center dig vidare. Det finns inget studentboende på campus, men i Los Angeles finns flera privata studentboenden och studentlägenheter.

”Jag kom hit utan att känna någon alls eller ha något planerat permanent boende. Jag bodde på hotell de första dagarna och sedan flyttade jag till ett vandrarhem i några dagar. Allt medan jag lärde mig området, fixade de första sakerna i skolan och började leta boende. Jag träffade många svenskar och en av dem var min nuvarande roomie.”   Joel, tidigare student på SMC

Jag vill veta mer om SMC

Studera vid Santa Monica 

Taggad på studier i Kalifornien?

Blev du inspirerad och vill veta mer? Vi har många fler skolor runt om i USA, här kan du läsa mer och se hela vårt utbud. Våra rådgivare hjälper dig gärna att hitta en utbildning som passar dig, berättar mer om studentlivet och delar sina egna erfarenheter! 

Boka in en gratis studierådgivning

Kommande events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Nyfiken på att studera utomlands?

Taggad på en utbytestermin eller en hel utbildning utomlands men osäker på hur det går till? Vi vet, det är lite komplicerat. Det finns tusen möjligheter och en hel del trist pappersarbete. Därför finns vi här! Vi hjälper dig att hitta drömstudierna utomlands och tar hand om alla praktiska detaljer - helt kostnadsfritt.

Kontakta oss

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...