{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studera på Sunshine Coast

Studera på Sunshine Coast - vi guidar dig genom vilka möjligheter du har till att plugga Sunshine Coast i Australien
Studera på Sunshine Coast - vi guidar dig genom vilka möjligheter du har till att plugga Sunshine Coast i Australien

Om att studera på Sunshine Coast

Sunshine Coast är inte bara en underbar plats att studera på - här får du även en av Australiens bästa livskvalitet! Du har fantastiska stränder, vackra solupp- och nedgångar, härliga staden Brisbane ligger nära, fantastiska landskap och bra festligheter! Taggad på att plugga på Sunshine Coast? Boka då in en:

Gratis studierådgivning

Vi hjälper dig med allt praktiskt, så som finansiering, boende, stipendier och ansökan, om du önskar studera:

 • En eller två terminer på the Sunshine Coast (Study Abroad)
 • Bachelor’s Degree
 • Postgraduate-program
 • Diplomutbildningar

Vi guidar dig genom ansökan till några av de bästa universiteten på the Sunshine Coast. Se listan på universitet längre ner på den här sidan.

Var vill du studera på Sunshine Coast?

Du har möjligheten att studera på Sunshine Coast i Australien på följande universitet genom oss:

Leva och plugga på Sunshine Coast

Sunshine Coast ligger i delstaten Queensland längs med Stilla havskusten ca en timmes körning norr om Brisbane. Du hittar många grönområden och fina stränder i ett varmt klimat året om. Efter dina lektioner kan du hänga på stranden och njuta av solen och bara njuta av sunshine coast!

Det bor över 300 000 människor i regionen, och den fortsätter att växa fort. I samband med att befolkningen utvecklas gäller detsamma för affärsverksamheter och möjligheter till jobb inom flera yrken efter studierna.

6 gratis saker att göra i Sunshine Coast

Det kan vara dyrt att studera utomlands och utgifterna kan lätt springa iväg. Därför har vi listat våra 6 bästa tips på saker du kan göra gratis när du studerar på Sunshine Coast.

 1. Gillar du kristallklart vatten? Spana då in Lake McKenzie eller Eli Creek
 2. Det finns ett gäng botaniska trädgårdar, varav två är gratis att besöka: Maroochy Regional Bushland Botanic Gardens and Noosa Botanic Gardens.
 3. Vandra i regnskogarna och lyssna till vacker fågelsång
 4. Njut av de vackra solupp- och nedgångarna. Queensland har några av de bästa en kan se
 5. Gör en visit till mat- och hantverksmarknaderna
 6. Njut av sköna kvällar framför brasan på UniSC:s Dill Village

Sannolikheten att du vill utforska bortom Sunshine Coast är stor när du väl är på plats vid universitetet. Det finns så mycket att se och uppleva så vad är inte bättre än att hyra en bil och utforska Queensland och resten av Australien under helgerna?

Äventyr vid Sunshine Coast

Åk och spana efter delfiner i det fria, valsafari, välj bland roliga aktiviteter, trevliga restauranger, konstgallerier eller nattlivet. Om du har lite mer tid att utforska kan vi rekommendera en tripp till Whitsunday Islands eller genom Australiens egna outback mellan Uluru och Darwin. Det är lätt att ta en getaway till ställen som:

Förutom stränder finns det vackra nationalparker i den här delen av Queensland, Mapleton Falls National Park, Kondalilla National Park och Glass House Mountains National Park är bara några! Om du vill utforska detta fantastiska land kan du hyra en bil eller campervan för att ta dig runt, vi hjälper dig att boka ett färdmedel som passar din roadtrip!

Klimatet vid Sunshine Coast

Sunshine Coast-området har ett subtropiskt klimat med varma, fuktiga somrar och torra, milda vintrar. Den högsta dagstemperaturen under december är 29 grader och 21 grader i juli. Minimumtemperaturen varierar från 20 grader i februari till 7 grader i juli. Sunshine Coast har ca 300 soldagar per år.

Bra att veta för dig som vill studera på Sunshine Coast och i Australien

Utlandsstudier är rena rama djungeln, vi vet. För att göra valet av land, stad och universitet enklare för dig har vi därför plockat ut och sammanställt det som är allra viktigast att ha koll på vid studier i Australien. Klicka dig in på artikeln nedan för att ta del av våra grundläggande tips och tricks inför utlandsstudierna Down Under.

Praktisk info om studier i Australien

Vill du veta mer om att studera på Sunshine Coast i Australien?

Vi vet det mesta om att studera på Sunshine Coast och kan guida dig genom djungeln av möjligheter. Boka in en studierådgivning, som vi kan ta äver telefon eller i en av våra butiker, så tar vi fram en plan utifrån dina drömmar och mål.

Snacka med oss!

Studielängd

Du bestämmer!

Stadens vibes

Livskvalité/Stränder

Highlight

Lever upp till sitt namn!

Studieavgift?

Snacka med oss!

Sunshine Coast

Studenter berättar

Fler studentberättelser

Varför studera på Sunshine Coast med KILROY?

Kostnadsfri studierådgivning
Har du funderingar kring att studera på Sunshine Coast? Det finns inga dumma frågor. Vi hjälper dig hela vägen till Australien, helt kostnadsfritt!
Dina drömmar i fokus
Utifrån dina visioner och mål ihop med vår expertis, skräddarsyr vi tillsammans din utlandsvistelse.
Vi hjälper dig att nå dina mål
Från första frågan till att du är hemma igen. Allt kring ansökningsprocessen - visum, boende, finansiering och stipendier. Vi ordnar med det praktiska där emellan så du inte behöver oroa dig!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...