{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Studera humaniora utomlands
Studera humaniora utomlands

Studera humaniora utomlands

Humaniora omfattar traditionella ämnen som historia, filosofi, religion och litteratur. Ämnen som är meningsfullt att studera i en internationell miljö med studenter och därmed infallsvinklar från olika kulturer och samhällsklasser. Vad sägs om att läsa historia i Australien eller filosofi i Kanada. 

KILROY arbetar med stora och erkända universitet, som erbjuder ett brett spektrum av inriktningar inom humaniora, ta kontakt med oss för mer information. I listan ser du alla universitet du kan välja mellan för att studera humaniora utomlands.

Typiska ämnen inom humaniora är:

Sök efter universitet utomlands

Vill du vet mer?

Kostnadsfri studierådgivning

Våra studierådgivare har själva erfarenhet av utlandsstudier och hjälper dig gärna att besvara alla dina frågor kring val av land, kurser, boende och allt annat du har funderingar kring!
Personlig studierådgivning

Kostnad och finansiering

Vad kostar det att studera utomlands och hur kan du finansera dina studier? Vi har koll på studiemedel, stipendier och kan berätta om hur det fungerar att arbeta vid sidan av dina utlandsstudier.
Finansiera dina utlandsstudier

Val av utbildning

Vi har en hel del samarbetsuniversitet med ett brett utbud av kurser och utbildningar så chansen att du hittar dina drömstudier är stor!
Alla våra universitet

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...