{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Tips & inspiration för backpacking i Nordamerika

USA eller Kanada är kanske inte det du tänker på först när någon säger backpacking. Men, faktum är att det går alldeles utmärkt att backpacka även här, hur man nu definierar det. För oss handlar det om att packa lätt, resa runt och uppleva den lokala kulturen. Här har vi samlat allt från tips på äventyr, artiklar till populära rutter och maxade upplevelser om du drömmer om att resa runt i Nordamerika!

 

Hur kan KILROY hjälpa dig med din drömresa?

🌎Hjälp från backpackers som gjort samma äventyr

🏄‍♀️Boka upp precis så mycket som du vill i förväg

🗺️Få råd kring allt från visum, försäkringar & rutter

🤙Vi finns här både innan du åker och på resan!

 

Börja planera ditt äventyr


"Kilroy har hjälpt oss sjukt mycket med hur man ska tänka för att planera sin första backpackingresa. Vi fick massa idéer och jag vill tacka Sofia för det! Hon har hjälpt oss mycket och hon lyssnade alltid noggrant efter vad just vi ville. Tack för det!"

- Rebecka, 20 år

 

 

Upplevelser för backpacking i Nordamerika

Taggad på en roadtrip i Kalifornien? Utforska nationalparker? Vandra i Kanada? Här har vi samlat de bästa upplevelserna för backpacking i Nordamerika!

Reseförslag i Nordamerika

Vill du ha lite förslag på hur du kan sätta ihop en resa till USA eller Kanada som innehåller olika stopp och upplevelser? Kolla in våra reseförslag, som inte är färdiga resor utan just förslag på hur ett äventyr kan se ut!

Tips & inspiration

Du har kommit så långt att du är redo att börja planera din resa, grymt! Men det finns en hel del saker att tänka på och det är där vi på KILROY verkligen kan underlätta för dig. Vi har koll på vad du bör packa, vilka försäkringar som ger bästa skyddet på tuffa vandringar och givetvis hur du fyller resan emd häftiga upplevelser för backpacking i Sydmerika!

Vill du sätta igång att planera resan?

Är du redo att sätta igång och planera drömresan? Ta hjälp av vår reseguide för att skissa upp din resrutt i Sydamerika eller släng iväg och mejl direkt till våra reseexperter och berätta lite om dina resplaner så börjar de jobba med att sätta ihop ett reseförslag åt dig - helt gratis och no strings attached. Oavsett hur mycket du vill boka i förväg så hjälper vi dig!

alt

Designa din egen drömresa!

Vill du komma igång med att planera din drömresa? 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla igenom ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Här kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

 

Starta

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...