{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Hemma igen

ocean-girl-planning-isic-card-cover
Novicell

Att komma hem igen

Att återvända hem efter att ha rest i flera månader kan bli som en omvänd kulturchock. Att vara hemma igen kan kännas grått efter alla äventyr du precis varit med om dagarna i ända. Man brukar säga att "det bästa med en resa upplever man hemma, dels före, dels efter". 

Det kanske känns trist att komma hem igen
Men tänk, nu har du sett mer av världen och blivit rikare på upplevelser - något du kommer ha användning för på hemmaplan. Det som kan dämpa deppigheten är att börja fundera och planera din nästa resa!

Väl hemma

Att komma tillbaka till det normala kan vara en utmaning, efter att ha besökt de mest exotiska resmål och spenderat sin tid med att göra spännande aktiviteter. För vissa resenärer är detta ännu värre än den ursprungliga kulturchocken i början av resan. Att vara medveten om denna kanske svåra övergångsperiod, kan vara till nytta för alla resenärer när de kommer hem och har svårt att hänga med vänner, familj och kolleger.

Många backpackers kommer att återvända hem till ett nytt liv på högskola, universitet eller kanske ett nytt jobb. Från dag ett kommer din nya skola eller ditt jobb att förvänta sig koncentration och fokusering. Det rekommenderas att du tar dig tid och har ett par veckor ledigt emellan, för att anpassa dig till ditt vanliga liv och din vardag.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...