{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Kommunikation

man-camping-cover
Novicell

Wifi vs vykort

Ständig tillgång uppkoppling och mobiltelefoner har gjort världen till en mycket mindre plats under de senaste årtiondena, att hålla kontakten med omvärlden är oftast inte ett problem. Men det finns fortfarande några platser i utvecklingsländer där det tar evigheter att ladda mail och ansluta till dina favoritappar. 

Starta en blogg!
Nya, spännade och intressanta upplevelser är härligt att ha kvar och roligt att dela med sig av. En blogg är en bra plats att spara dina minnen på. Galna äventyr, fantastiska platser, möten med nya människor och vänner, fantastisk natur eller om när du "hittade dig själv". Det kommer att vara en tid i ditt liv du vill minnas för alltid!

Telefonen

Hardcore-resenärer lämnar sin mobil hemma när de utforskar världen och håller enbart minimal kontakt med vänner och familj där hemma. Ett vykort då och då gör susen. Fördelarna med "ingen kommunikation" är att du inte är stressad att svara på alla inkommande samtal/sms och du kan koncentrera dig på ditt äventyr och utforskandet av nya resmål och kulturer.

Å andra sidan finns det flera fördelar att ha med dig din smartphone på resan. Du kan hålla koll på dina sociala medier, ta bilder och videor (se till att ha gott om utrymme), du kan ladda ner massa olika appar att använda under resans gång (t.ex. valutaomvandlare, biljetter, hitta boende, kartor etc) m.m. Det är lätt hålla kontakten med nära och kära utan att det behöver kosta dig ett öre med appar som WhatsApp, Skype, FaceTime m.m. OBS! Använd bara internet när du är ansluten till WiFi, roaming utomlands kostar oftast en onödig förmögenhet!

Dator

Även om det känns som en god idé att ta med dig din laptop finns det flera skäl till att lämna den hemma om du inte behöver den för ett speciellt ändamål. Den kan bli stulen, gå sönder, ta upp onödig plats i väskan och vara tung att släpa runt. Ett smidigare alternativ är att ta med en surfplatta istället att ladda över bilder till och surfa på. För att vara på den säkra sidan är det inte en dum idé att ladda upp favoritbilderna i någon av alla molntjänster som finns.

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...