{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Planera din resebudget

flygresa som bokat efter resebudget

Den optimala resebudgeten - få ut maximalt av ditt äventyr

En resa är bland de bästa investeringarna du kan göra, enligt oss. Men om du ska backpacka eller resa jorden runt det kan också snabbt bli ganska dyrt. För att planera din resa så att den matchar dina förväntningar är det därför alltid viktigt att göra en resebudget. Det kan vara svårt att beräkna hur mycket du kommer spendera under resan - allt beror på vilka destinationer du ska besöka, antalet resenärer i sällskapet personliga krav. Men som tur är vi på KILROY experter på detta och hjälper dig gärna prioritera slantarna så att du får mest valuta för pengarna. Vi har själva rest mycket och vet vilka fällor du inte vill hamna i!

Skriv till och och berätta vart du vill resa och va du har i ungefärlig budget så hjälper vi dig!

Få hjälp av en reseexpert

få ut mer av din resa med en bra resebudget

Beräkna din resebudget - hurdå?

Hur stor resebudget du behöver beror på dina krav, och det är svårt för oss att veta exakt hur mycket du kommer spendera. Däremot ger vår erfarenhet oss ett hum om hur man planerar för den optimala resan, samt ett par goda gamla tumregler:

  • Hur länge vill du vara ute och resa?
  • Vilken/vilka destination vill du besöka?
  • Hur bekvämt vill du ha det på resan?
  • Vilka aktiviteter är en "must do" för dig?


Allt det här kan vi hjälpa dig att reda ut, hör av dig till oss så tar vi det därifrån!

Boka gratis reserådgivning

Billigare att resa tillsammans 

Kostnader för boende skiljer sig enormt mycket runt om i världen. I Japan kostar en apelsin ungefär lika mycket som ett billigt hotellrum med frukost i Indien.

Se till att kombinera relativt dyra destinationer med billigare om du vill vara ute och resa länge. Dyrare destinationer kan vara Nordamerika, Europa, Japan, Australien, Nya Zeeland, Stillahavsöarna och stora delar av Karibien, medan billigare kan vara Sydostasien, Indien, Sydamerika och Mexiko. Afrika kan vara både extremt billigt och löjligt dyrt - beroende på vilket land och region du besöker.

Det kostar pengar att resa från plats till plats - en bra gammal KILROY-tumregel är att en dags resa från ett ställe till ett annat kostar dubbelt så mycket som en extra dag på samma plats.

Jobba utomlands

En annan lösning är att arbeta dig runt i världen. Ett populärt koncept för backpackers med gott om tid är att söka ett Working Holiday-visum i Australien, Nya Zeeland eller Kanada. Det berättigar dig till lagligt arbete upp till ett år på ditt första visum. Bortsett från det faktum att du kan tjäna relativt lite pengar är det är ett bra sätt att utforska den lokala kulturen och umgås med både andra resenärer och skaffa lokala vänner där du arbetar. Detta brukar vara det absolut härligaste sättet för att bilda sig en uppfattning om livet i ett annat land och att förälska sig i att vara hemifrån och utvecklas!

Har du några funderingar över hur du ska lägga upp din resebudget? Hör då av dig till oss så ger vi dig våra bästa tips och råd inför din resan.

Snacka resebudget med oss!

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...