{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Studera ekonomi utomlands
Studera ekonomi utomlands

Studera ekonomi utomlands

Vill du vidga dina vyer och ta din kandidat- eller masterexamen inom business management? Det finns många möjligheter för dig som vill studera ekonomi utomlands. Hos oss hittar du flera alternativ när det kommer till universitet, kurser, städer och länder. Vad sägs om företagsekonomi i Kalifornien, turism på Hawaii eller resurshantering i Australien?

Våra partneruniversitet är många och alla ser till så att du som student får relevanta kunskaper som förbereder dig för en karriär inom ekonomi. På många skolor får du dessutom möjligheten att arbeta nära potentiella arbetsgivare, samt praktisera under studietiden.

Populära ekonomiämnen att studera utomlands:

Vill du plugga ekonomi utomlands - snacka med oss!

Sök efter universitet utomlands

Vill du veta mer?

Kostnadsfri studierådgivning

Våra studierådgivare har själva erfarenhet av utlandsstudier och hjälper dig gärna att besvara alla dina frågor kring val av land, kurser, boende och allt annat du har funderingar kring!
Personlig studierådgivning

Kostnad och finansiering

Vad kostar det att studera utomlands och hur kan du finansera dina studier? Vi har koll på studiemedel, stipendier och kan berätta om hur det fungerar att arbeta vid sidan av dina utlandsstudier.
Mer information

Val av utbildning

Vi har en hel del samarbetsuniversitet med ett brett utbud av kurser och utbildningar så chansen att du hittar dina drömstudier är stor!
Alla våra universitet

Studenter berättar

Läs fler studentberättelser

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...