{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Asien

asia-thailand-young-monks-cover
asia-beijing-china-temple-of-heaven-sidebar

Resor och backpacking i Asien – jordens största kontinent!

Med 47 länder och nästan 4 miljarder invånare är Asien den största av sju kontinenter. Här finns en härlig mix av adrenalinfyllda äventyr och chill strandhäng. Om du reser runt i Asien kommer du snabbt inse att utbudet erbjuder något för alla - och speciellt för dig som vill backpacka!

Vill du resa till Asien? Snacka med oss!


Backpacking i Asien bjuder på stor variation

Asien är hem till många av världens mest moderna storstäder, Bangkok, Hong Kong och Singapore är bara några av dem. Om du istället är ute efter mer genuina platser kan du besöka någon av de mindre byarna där befolkningen knappt sett en turist innan. Trots att äventyr väntar runt varje hörn under en resa i Asien finns det även plats för avkoppling – ta båten ut till någon av alla paradisöar, ladda batterierna under kokospalmer och dyk ner i det kristallklara vattnet. Kanske boka in dig på en yogaklass?

Summerat så är Asien en kontinent av variation. Oavsett vad du vill göra och vad du är intresserade av (vad sägs om spännande kultur, vacker natur eller du kanske helt enkelt bara vill sola och bada på kritvita stränder?) så kan Asien leverera detta. Utforska mer av denna vackra kontinent här på sajten, eller hör av din till oss för att för att få våra bästa tips och råd inför resan.


Om att resa runt och backpacka i Asien

Asien är ett paradis för backpackers. Varför? Det är relativt billigt, enkelt att ta sig runt och proppat med upplevelser. Men inte minst kommer du träffa nya vänner från hela världen! Det är lätt att hitta bra boende på plats men vi rekommenderar ändå att åtminstone boka boende för de första nätterna innan du reser iväg. Kolla exempelvis in våra startpaket nedan som kickar igång resan i Asien på bästa vis:

Kolla in våra startpaket

Maxade asienresor med andra backpackers

Äventyrsturer är ett billigt och praktiskt sätt att ta sig runt. Du maximerar dina upplevelser genom att resa i mindre grupper med en guide som visar alla ställen dit turisterna inte hittar. Det kan vara skönt att ha en del planerat innan avresa men vi tipsar ändå om att lämna utrymme för spontana äventyr!

Utforska upplevelseresorna i Asien


Öar i Asien

När du reser runt i Asien kommer du snart att märka (om du inte redan gjort din research) att kontinenter består utav mängder av öar. Några av öarna har du garanterat hör talas om tidigare, och vissa är små gömda pärlor omringade av kristallklart vatten. Några av våra favoriter av ögrupper och öar i Asien är…


På vår bucketlist:

  • Full Moon Party på Koh Phangan
  • Ta dykcertifikat på Filippinerna
  • Urangutangsafari i Borneo
  • Besöka templen i Angkor Wat


Nyfiken på att resa till eller backpacka i Asien?

Eller har du redan bestämt dig för att du SKA backpacka i Asien? Oavsett om du har generella frågor kring hur du kan maximera din backpacking i Asien, eller om du helt enkelt vill har hjälp med att hitta de bästa fligheterna så kan vi hjälpa dig. Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till och genom kontinenten. Boka in ett kostnadsfritt möte, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, och så tar vi fram att reseförslag anpassat efter dina drömmar.

Boka in en reserådgivning

Bucketlist i Asien

Vi älskar att tipsa om både klassiker och udda guldkorn. Valen av upplevelser är många i Asien varav några av höjdpunkterna är: Full Moon Party på Koh Phangan i Thailand, dykning i Filippinerna, orangutang-safari på Borneo, Besöka templen i Angkor Wat, Kambodja. Zooma in på kartan nedan för att se mer. 

Reseinspiration

Mer reseinspiration
alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...