{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Utbildningar utomlands

En grupp av människor i amerikanska examenskläder som läst CSN-berättigade utbildningar utomlands.
En kvinna med solglasögon vid havet som söker CSN-berättigade utbildningar utomlands.

Vilka utbildningar utomlands kan du välja bland?

Drömmer du om att studera utomlands? Vi förstår dig! Oavsett om du vill läsa ett helt program eller bara en eller två terminer utomlands finns det något för dig. Boka in en gratis studierådgivning så guidar vi dig genom möjligheterna.

Boka in ett möte

Vi samarbetar med välkända universitet världen över och vi hjälper dig att komma in på ditt drömuniversitet och kan berättar för dig om vilka utbildningar utomlands som du har berättighet för att söka.

98% av alla våra ansökanden bli antagna med hjälp av vår kostnadsfria studierådgivning!

Du kan läsa en eller två terminen utomlands (Study Abroad), eller läsa en hel kandidat- eller masterutbildning. Eller vad sägs om ett år på college i USA direkt efter studenten? Oavsett vad du väljer så är du garanterad en fet upplevelse du kommer minnas resten av livet. Som bonus får du dessutom ett internationellt nätverk med vänner i alla världens hörn och ditt CV kommer få en grym boost. Win-win-win!

Nedan kan du läsa om de kurser och utbildningar du kan söka genom oss. Många utav dem är CSN-berättigade utbildningar utomlands - nice, eller hur? Om du är osäker på vad du vill plugga hjälper våra studierådgivare gärna dig att hitta alternativ som passar dig och dina önskemål!

Du kan välja bland följande utbildningsnivåer:

Många universitet/colleges kräver att du genomför engelskatester inför din ansökan till utbildningen utomlands, läs mer om detta här: Akademisk engelska & engelskatester

Vilken utbildning utomlands lockar dig?

Det finns mänder av ämnen som är så galet intressanta att studera utomlands. Nedan listar vi en mindre utval av populära ämnen.

Exempel på ämnen för utbildningar utomlands:

Finns inte den utbildningen du är taggad på ovan? Spana då in vår längre lista med ämnen som lockar många till att studera utomlands, alternativt boka in dig på en kostnadsfri studierådgivning. Under våra studierådgivningar får du tips och råd anpassade till dig och dessutom kan våra studierådgivare hitta kurser som passar dig perfekt.

Boka in gratis studierådgivning

Hittade du inte det du letade efter?

Se listan med utbildningar utomlands

Vi guidar dig genom över 300 ämnen och utbildningar.
Lista över studieämnen

Finansiering

Hur får du råd med att studera utomlands? Vi berättar mer om det här.
Finansiering

Studentberättelser

Läs berättelser och får inspiration från riktiga studenter som gett sig av för att studera utomlands.
Studenter berättar

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...