{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Dykning i Karibien

Dykning i Karibien | Dykcertifikat i Karibien | KILROY
Dykning i Karibien | Dykcertifikat i Karibien | KILROY

Dykning i Karibien

Dykning i Karibien är något utöver det vanliga. Föreställ dig orörda och färgstarka korallrev med tropiska fiskar, klippformationer med helt fascinerande djurliv med bland annat sköldpaddor, barracudas, delfiner och stingrockor. Dessutom är vattnet alltid varm och klart. Kort och gott, Karibien är en grym plats för dykning!

Nyfiken på dykning i Karibien? Snacka med oss!

Ta ditt dykcertifikat i Karibien

Genom oss kan både du som är nybörjare och du som redan dykt en del putsa på era dykskills. Nedan kan du bland annat läsa om alla möjligheter till att ta PADI Open Water och Advanced Dive. Du som är nybörjare genomgår en grundkurs och kan därefter stoltsera med ett sprillans nytt PADI Open Water-dykcertifikat. Om du redan har skills i att dyka med tuber, signa upp dig på en avancerad kurs i dykning.

Vi samarbetar endast med de främsta dykcentren och har gjort all research åt dig. Du slipper alltså fundera på var de bästa dykinstruktörerna arbetar och vilka dykcenter som uppfyller säkerhetskraven – vi har redan gjort det åt dig!

Är du osäker på vilken dykkurs som passar din kunskapsnivå? Hör då av dig till oss så reder vi ut alla frågetecken och tar fram den najsigaste dykresan till Karibien du kan tänka dig.

Dykning i Karibien – the full experience

Hos oss hittar du flertalet dykkurser i Karibien där du kan exempelvis kan bo på en båt för att ha direktaccess till nya fantastiska dyklocations varje dag. Ni åker dit vinden tar er och under resans går får du vara med om omkring 19 dyk. Segelbåten är cirka 65 fot lång med kapten, kock och dykinstruktörer ombord. De är själv med under middagar och du få vara med och sätta segel under resan. Det här är i korthet alltså ett äventyr för sig som älska havet och livet både ovan och under ytan.

Låter dykning i Karibien som en dream come true?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor. Boka in ett kostnadsfritt möte, antingen över telefon eller i en av våra butiker, och låt äventyret börja!

Boka in en gratis reserådgivning

Varför dyka i Karibien med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Hitta ditt dykäventyr i Karibien

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...