{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Dykresor & dykkurser utomlands

Dykresor med KILROY | Vi hjälper dig att ditta den perfekta dykkursen utomlands
Dykresor med KILROY | Vi hjälper dig att ditta den perfekta dykkursen utomlands

Dykresor - Utforska livet under ytan

Visste du att 70% av världens yta är täckt av vatten? Vad kan därför vara mer naturligt än att utforska åtminstone en del av det som finns under ytan under tiden du är ute och reser? Låt lugnet infinna sig, spana efter färgglada fiskar och mäktiga havsrev eller utforska spännande skeppsvrak. Vi är experter på dykresor!

Fråga oss om dykresor utomlands

Dykresor med KILROY - ta ditt dykcertifikat utomlands

Passa på att ta ditt Open Water dykcertifikat utomlands eller utöka ditt nuvarande till ett Advanced alternativt prova på ett Fun Dive. För dig som inte redan provat att dyka med tuber kan du vänta dig en häpnadsväckande upplevelse till en plats där du gäst bland havets invånare. Under ytan kommer du att stöta på färgglada fiskar, vackra korallrev och kanske till och med valhajar, delfiner, revhajar, rockor och bläckfiskar!

Vi på KILROY älskar dykresor och våra reseexperter delar gärna med sig av sina egna erfarenheter från världens alla hörn. Vi vågar påstå att det är någonting alla borde prova på minst gång i livet! Vi kan hjälpa dig att boka olika typer av dykkurser och dykresor – så du kan vara säker på att är i trygga händer. 

Har du inget dykcertifikat? Inga problem! Vi hjälper dig att skaffa det! Om du är mer sugen på att endast prova på att dyka en enstaka gång går även det hur bra som helst. Snacka med oss så pratar vi vidare om vilka möjligheter som finns där du befinner dig!

Dykresor till alla världens hörn 

Vi ordnar dykresor till alla världens hörn och oavsett om du aldrig dykt innan, är nybörjare eller expert med ett klart dykcertifikat så ser vi till att du kommer att få en riktigt grym upplevelse. När nedan kan du läsa mer om dykresor till olika delar av världen: 


Erfarna dykinstruktörer och säker utrustning på alla dykresor

När du anmäler dig till en dykkurs, oavsett av om du är nybörjare eller expert, ser vi till att du ger dig ut på ett säkert äventyr med professionella dykinstruktörer som vet vad det sysslar med. Vi samarbetar endast med handplockade dykcenter som erbjuder bland de bästa dykupplevelserna i världen. Du är i trygga händer!

Är du taggad på att åka på en dykresa?

Nice! Våra reseexperter är proffs på att skräddarsy dykresor som även kan inkludera andra häftiga äventyr som surfing, vandringar och volontärarbete. Vi sätter gärna ihop ett förslag som innehåller precis allt du drömmer om. Boka in gratis reserådgivning via telefon eller i Stockholm så tar vi det därifrån!

Boka gratis reserådgivning

Varför dyka utomlands med KILROY?

Vi gör grovjobbet åt dig!
Om du berättar för oss när och vart du vill resa och vad du vill uppleva, så hittar vi de bästa alternativen på dykresor, flygbiljetter och andra upplevelser. Vi har även koll på vad som gäller kring visum, försäkringar och annat som du inte kan resa utan!
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är själva resenördar och vill att du ska få valuta för pengarna. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din bästa kompis på resan
Under tiden du är ute och reser finns vi där för dig om planerna ändras. Har du blivit kär i en surfare? Eller har du träffat ett roligt gäng och vill boka om din rutt? Vi finns här för dig både innan, under och efter din resa. Du kan räkna med oss!

Våra förslag på dykresor

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Reseinspiration

Mer reseinspiration

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...