{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

7 städer där du kan studera på stranden

caribbean-beach-surfboard-san-juan-puerto-rico-cover

Taggad på att plugga nära stranden? Kolla in denna lista!

Innan du börjar studera har du två val. Du kan antingen plugga hemma i Sverige eller så kan du flytta utomlands en tid. Enligt oss är valet rätt enkelt om du har möjligheten rent ekonomiskt. På den här sidan tipsar vi om skolor utomlands som erbjuder både grymma utbildningar och ett nice liv nära stranden.

1. Melbourne (Victoria, Australien)

Melbourne är en riktigt trevlig och cool studentstad! Inte bara för att den är ren och upplevs som säker, men också tack vare sitt fantastiska läge nära några av Australiens vackraste stränder. Melbourne erbjuder också en livlig kulturell scen och ett legendariskt nattliv som är känt i hela Australien. Om du drömmer om att studera i Melbourne kan du välja mellan skolor som Monash, RMIT, La Trobe och Deakin

Studera i Melbourne

2. Hawaii (USA)

Vad sägs om att studera i paradiset? Om du ansöker till Hawaii Pacific University har du möjlighet att göra just det! HPU ligger i Honolulu, där du kan kombinera studier med både strandhäng och stora vågor. Skolan erbjuder studier i allt från ekonomi till marinbiologi. På fritiden kan du lära dig att surfa, vandra eller bara koppla av på någon av de många fantastiska stränderna. 

Studera på Hawaii

3. Gold Coast (Queensland, Australien)

Guldkusten består av en 42 kilometer lång sandstrand där den mest kända staden heter Surfers Paradise. Många backpackers åker hit för att njuta av strandlivet men det är även en perfekt destination för utlandsstudier. Gold Coast kan skryta med 290 soldagar om året och erbjuder aktiviteter som jetski, ridning, surfing, cykling och fiske. Vi kan hjälpa dig att ansöka till Bond University och Griffith University (som har campus både i Brisbane och på Gold Coast).

Studera i Queensland

4. Kalifornien (USA)

I Kalifornien är du aldrig långt ifrån en strand och här kan du välja mellan flera skolor som alla har campus nära stranden. Vad sägs om att spendera ett år i LA på Santa Monica College eller Santa Barbara City College? Eller kanske vill du hellre studera i San Diego på SDSU?

Studera i California

5. Perth (västra Australien)

Perth är känt för sitt behagliga klimat och sina många vackra stränder. Här kan du se fram emot ett aktivt strandliv vid sidan av dina studier. Du kan också få syn på en och annan känguru, pingvin, delfin, vallaby och även andra konstiga djur som du nog aldrig hört talas om tidigare. Vill du plugga här kan vi hjälpa dig att söka till Curtin University.

Studera i Perth

6. Sydney (New South Wales, Australien)

Sydney är Australiens största stad och känd för världsberömda stränder som Bondi och Manly Beach. Här kan du lära dig att surfa eller bara njuta av livet på stranden. Sydney är en mångkulturell storstad som är en dröm för studenter med skolor som University of SydneyMacquarie UniversityUniversity of Technology Sydney och University of New South Wales och Torrens University. Hör av dig till oss om du drömmer att plugga i Sydney!

 

 

Funderar du på att plugga utomlands?

Våra studierådgivare hjälper dig hela vägen från att välja rätt skola och program till att skicka in själva ansökan. Hör av dig till oss och berätta vad du drömmer om så tar vi det därifrån! 

Boka in gratis studierådgivning

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...