Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg
{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

7 städer där du kan studera på stranden

Studera vid Stranden

När du börjar studera har du två val: du kan studera studierna hemma i Sverige eller så kan du flytta utomlands för att studera där. Fråga oss valet är enkelt; Varför skulle du vilja sitta i ett mörkt klassrum i Sverige när du har möjlighet att sitta på en strand och studera utomlands!

Vi har gjort en lista med 7 platser i världen där du kan studera på stranden!

1. Melbourne (Victoria, Australien)

Melbourne rankades som det näst bästa stället att studera i världen i år! Inte bara för att staden är ren och säker, men också tack vare sitt fantastiska läge - nära några av Australiens vackraste stränder. Melbourne erbjuder också en livlig kulturell scen och ett legendariskt nattliv som är känt i hela Australien. Om du drömmer om att studera i Melbourne kan du välja mellan högsta skolor som MonashRMITLa Trobe och William Angliss Institute.

Studera i Melbourne

2. Hawaii (USA)

Kan du tänka dig att studera på en riktig paradisön? Tja, om du ansöker till Hawaii Pacific University har du möjlighet att göra just det! HPU ligger i Hawaiias huvudstad Honolulu, där du kan kombinera studier med både strand och stora vågor. Skolan erbjuder studier från ekonomi och ledning till omvårdnad och marinbiologi. På fritiden kan du lära dig att surfa, paddleboard eller bara koppla av på en av Hawaiis många fantastiska stränder.

Studera på Hawaii

3. Gold Coast (Queensland, Australien)

Guldkusten består av en 42 kilometer lång sandstrand där den mest kända staden heter Surfers Paradise. Du kanske har hört talas om det? Hordes of backpackers flockar här varje år för att njuta av strandlivet och de fantastiska surfningsförhållandena. Gold Coast presenterar stolt över 290 soldagar om året och erbjuder aktiviteter som jetski, ridning, surfing, cykling och fiske. Kommande studenter kan välja att studera på Bond University eller vid Griffith University (som har campus både i Brisbane och på Gold Coast).

Studera i Queensland

4. Kalifornien (USA)

I Kalifornien är du aldrig långt ifrån en strand och du kan därför välja mellan flera universitet som alla har campus nära stranden: Vad sägs om att spendera ett år i LA på CSUN eller SBCC? Eller kanske vill du hellre studera i San Diego Surf Area, där du kan söka till exempelvis SDSU?

Studera i California

5. Perth (västra Australien)

Perth är känt för sitt fantastiska medelhavsliknande klimat och dess många vackra stränder. Staden har mer solsken än någon annan stad i Australien, så här är allt för att hjälpa dig till att leva ett aktivt strandliv bredvid studierna. Området är också känt för sitt fantastiska vilda djur som består av känguruer, pingviner, delfiner, wallabies, quocos och andra konstiga djur som du nog aldrig hört talas om. Du kan exempelvis ansöka till Curtin University.

Studera i Perth

6. Dubai (Förenade Arabemiraten)

Emirates Academy specialiserar sig i företagsekonomiska studier med inriktning på gästfrihet. Tror du att det är spännande, kan du ansöka på Emirates Academy, som ligger i hjärtat av Dubais turist mekka. Här får du ett subtropiskt klimat med soliga dagar året runt och nästan inget regn. Det finns lätt tillgång till både sandstränder och öde öken, medan du njuter av en urban livsstil i en stad som har flera köpcentra än du kan räkna. Dubai är en spännande och annorlunda stad som säkert ger dig en unik studietid!

Studera i Dubai

7. Sydney (New South Wales, Australien)

Sydney är Australiens största stad och är känd för världsberömda stränder som Bondi och Manly Beach. Här kan du lära dig att surfa, ta en körning eller bara sitta ner för att njuta av ljudet av vågorna som träffar. Sydney är en mångkulturell storstad med en mängd spännande kvarter, var och en med sin egen personlighet. Staden kan också erbjuda utbildning världen, med toppuniversitet som University of SydneyMacquarie UniversityUniversity of Technology Sydney och University of New South WalesSök idag och ställ dig av på ditt livs utländska äventyr!

Studera i Sydney

Är du sugen på att plugga utomlands?

Sweet, våra studierådgivare hjälper dig hela vägen fram till skolbänken - kostnadsfritt! Se till att boka in en gratis studierådgivning redan idag. 

Boka in en gratis studierådgivning

Kommande events

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om att studera eller att göra en praktik utomlands? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad roligt att du vill utomlands! Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka utlandsstudier med oss? Boka in ett möte med våra studierådgivare för att få hjälp med att hitta dina drömstudier. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, och mötena kan ske mellan 10:00-18:00.

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad roligt att du vill du vill utomlands! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats för din kostnadsfria studierådgivning så snart vi kan.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...