{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Studera engelska utomlands
Studera engelska utomlands

Studera engelska utomlands

Det bästa sättet att lära sig engelska är i ett land där befolkningen har engelska som modersmål. Om du vill ta dig in på den internationella arbetsmarknaden är engelska viktigt!

Varför ska jag studera engelska utomlands?

Du får den ultimata utbildningen i engelska genom att studera på en plats där alla pratar spårket flytande. Du får också en inblick i litteratur och kultur i den engelsktalande världen - speciellt i det land du väljer att studera.

Du kommer att få insikt i samhällsvetenskapliga ämnen som fokuserar på engelskspråkiga länders historia. Ett särskilt viktigt område är kultur - vilket du får uppleva när du väljer att studera utomlands. Det ger dig en djupgående förståelse av slang, dialekter, tal och ordspråk som du inte skulle få i Sverige.

Ämnen

När du studerar engelska på ett av våra partneruniversitet får du ofta bygga upp utbildningen på egen hand. SOm regel har du några ämenn som är obligatoriska, men det finns vanligtvis en hel del ämnen du kan välja själv. Typiska ämnen på engelska kan vara:

  • Media & Samhälle
  • Varför litteraturen är viktig
  • Tillvägagångssätt för litteratur
  • Barnens litteratur
  • Kraften i en historia

Sök efter universitet utomlands

Vill du veta mer?

Kostnadsfri studierådgivning

Våra studierådgivare har själva erfarenhet av utlandsstudier och hjälper dig gärna att besvara alla dina frågor kring val av land, kurser, boende och allt annat du har funderingar kring!
Personlig studierådgivning

Kostnad och finansiering

Vad kostar det att studera utomlands och hur kan du finansera dina studier? Vi har koll på studiemedel, stipendier och kan berätta om hur det fungerar att arbeta vid sidan av dina utlandsstudier.
Mer information

Val av utbildning

Vi har en hel del samarbetsuniversitet med ett brett utbud av kurser och utbildningar så chansen att du hittar dina drömstudier är stor!
Universitet

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...