{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Studera japanska utomlands
Studera japanska utomlands

Studera japanska utomlands

Du får optimal träning på japanska genom att studera språket någonstans där de flesta talar flytande. Men du får också inblick i litteratur, kultur, sociala relationer och historia i Japan!

Varför ska jag studera japanska utomlands?

Japansk kultur är väldigt annorlunda än den europeiska. Japan har sitt eget skrivspråk med tecken som du lär dig att använda. Du undervisas i klassisk och modern japanska och övar på att översätta texter från båda varianterna.

Studier utomlands ger dig ovärderlig internationell erfarenhet, och genom att studera japanska kommer du att skilja dig i mängden av arbetssökande. Du kan välja att studera japanska i Japan eller i ett land som inte har japanska som modersmål, exempelvis Nya Zeeland, Australien eller Kina.

Sök efter universitet utomlands

Vill du veta mer?

Kostnadsfri studierådgivning

Våra studierådgivare har själva erfarenhet av utlandsstudier och hjälper dig gärna att besvara alla dina frågor kring val av land, kurser, boende och allt annat du har funderingar kring!
Personlig studierådgivning

Kostnad och finansiering

Vad kostar det att studera utomlands och hur kan du finansera dina studier? Vi har koll på studiemedel, stipendier och kan berätta om hur det fungerar att arbeta vid sidan av dina utlandsstudier.
Mer information

Val av utbildning

Vi har en hel del samarbetsuniversitet med ett brett utbud av kurser och utbildningar så chansen att du hittar dina drömstudier är stor!
Universitet

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...