{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Studera kinesiska utomlands
Studera kinesiska utomlands

Studera kinesiska utomlands

Ungefär en femtedel av världens befolkning talar någon form av kinesiska där mandarin är det vanligaste språket. Om du vill satsa på en karriär i Kina är det väldigt värdefullt att kunna mandarin!

Fyra anledningar att lära dig kinesiska

  • Älskar du det annorlunda? Hur coolt ät det inte att känna igen och förstå kinesiska tecken och göra dig förstådd på gatorna? Mycket!
  • Även om de kinesiska tecknen är svåra att uttala och skriva, är grammatiken ganska enkel eftersom det inte används några konjugationer
  • Allt fler företag gör affärer med Kina. Som kinesisk student är du därför en värdefull framtida medarbetare för dessa företag.
  • Den kinesiska kulturen och sättet att tänka skiljer sig mycket från de västerländska. Kunskap om denna kultur och tankesätt underlättar kommunikation med människor från asiatiska länder

Sök efter universitet utomlands

Vill du veta mer?

Kostnadsfri studierådgivning

Våra studierådgivare har själva erfarenhet av utlandsstudier och hjälper dig gärna att besvara alla dina frågor kring val av land, kurser, boende och allt annat du har funderingar kring!
Personlig studierådgivning

Kostnad och finansiering

Kostnad och finansiering
Mer information

Val av utbildning

Vi har en hel del samarbetsuniversitet med ett brett utbud av kurser och utbildningar så chansen att du hittar dina drömstudier är stor!
Universitet

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...