{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Studerat till läkare utomlands | Studera medicin utomlands
Studerat till läkare utomlands | Studera medicin utomlands

Studerat till läkare utomlands

Att plugga medicin, det vill säga att studera till att bli läkare, är något av det mest prestigfyllda man kan göra i den akademiska världen. Studierna är dessutom kompatible och konkurrenskraftiga i hela världen - så förbättra oddsen att få en raketkarriär som läkare med studier utomlands!

Varför studera till läkare?

Att studera till att bli läkare ger dig kunskap gällande allt som rör den mänskliga kroppen och de sjukdomar som kan drabba oss. Du lär dig kritiskt tänkande och att forska inom nya fält för att förhoppningsvis i slutändan nå nya behandlingsmetoder med mera. 

Inriktningar du kan ta som läkarstudent:

  • Anatomi
  • Psykoterapi
  • Epidemiologi
  • Fysiologi
  • Biokemi

Utöver det här kommer du att lära dig hur du kommunicerar på ett bra sätt med patienter genom att lära dig grunderna i psykologi och etik. Att studera till läkare öppnar med andra ord upp många dörra in till en karriär inom medicin, och det ges många möjligheter till att skaffa sig en internationell karriär.

Varför studera till läkare utomlands?

Som tidigare nämnt så är läkartiteln extremt konkurrenskraftig, även internationellt. Att förflytta dina studier till läkare utomlands kommer därför ge ditt CV en guldkant och dessutom kommer du få ett stort internationellt nätverk bestående av mentorer, akademiska partners och framtida kollegor - och viktigast av allt, vänner för livet! Vi garanterar dig att du kommer få uppleva äventyr som du sent kommer att glömma på dina utlandsstudier, vilka kommer låta dig växa privat, såväl som i yrkesrollen som läkare.

Sök efter universitet utomlands

Vill du vet mer om att studera till läkare?

Kostnadsfri studierådgivning

Våra studierådgivare har själva erfarenhet av utlandsstudier och hjälper dig gärna att besvara alla dina frågor kring val av land, kurser, boende och allt annat du har funderingar kring!
Personlig studierådgivning

Kostnad & finansiering

Vad kostar det att studera utomlands och hur kan du finansera dina studier? Vi har koll på studiemedel, stipendier och kan berätta om hur det fungerar att arbeta vid sidan av dina utlandsstudier.
Mer information

Val av utbildning

Vi har en hel del samarbetsuniversitet med ett brett utbud av kurser och utbildningar så chansen att du hittar dina drömstudier är stor!
Alla våra universitet

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...