Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg
{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Bra att veta om du vill plugga i Storbritannien

London-UK-Westminster-abbey-bigben-cover

De bästa insider-tipsen från våra partners i Storbritannien

Vi har samlat några av de bästa tipsen från ett gäng av våra sköna partneruniversitet som du kan spana in nedan. Du kommer bland annat få läsa om diverse tips och tricks samt vad du kan förvänta dig när du väljer att plugga i Storbritannien.

Bristol City
Vill du veta mer om att plugga i Storbritannien?
Det finns en miljon bra skäl till varför du bör överväga att plugga i Storbritannien. KLicka på länken nedan för att läsa om alla möjligheter vi erbjuder i England.
Läs mer

Plugga i Storbritannien

Storbritannien är ett riktigt populär resmål, i synnerhet bland studenter i Europa. London är naturligtvis ett studentmekka på grund av stadens storlek och de många universiteten men något en inte får glömma är att det finns flera mysiga studentstäder runt om i Storbritannien.

Oavsett vad du är på jakt efter i hjälper vi dig att hitta den perfekta lösningen. Här nedanför kommer du att lära dig mer om hur det är att plugga i Storbritannien genom några av våra favoritpartners.

nottingham-trent-university-brackenhurst
Studera vid Nottingham Trent University
Om du vill plugga i en studentstad som inte är riktigt lika stor som London bör du överväga Nottingham. Här väntar ett drömmigt nattliv, cirka 60 000 studenter och en riktigt internationell atmosfär. Kolla in allt du behöver veta om Nottingham Trent University genom att klicka på länken nedan.
Läs mer

Nottingham Trent University i Nottingham

Kolla in den här videon för att höra mer om varför studier i Nottingham bör övervägas. Staden i sig har en enorm studentpopulation vilket gör den extremt livlig och full av sköna mötesplatser. Det finns även ett bra nattliv, massor av kultur och flera idrottslag inom fotboll, cricket, tennis, vattensporter bland mycket mer. Titta på videon nedan för att höra mer.

university-of-the-west-of-england-campus
Studera vid University of West England
Här kan du läsa allt du behöver veta om att studera vid University of West England i Bristol. Ett fantastiskt universitet med ett lika fantastiskt läge. Om du väljer att studera i Bristol väljer du att bo i en av de mest livfulla och moderna städerna i Storbritannien. Läs allt om UWE genom att klicka på länken nedan.
Läs mer

University of West England i Bristol

Bristol kan anses vara den coolaste staden i hela Storbritannien och är dessutom en av de mest HBTQ-vänliga. Den är utöver det extremt studentvänlig. Bristol är inte tillräckligt litet för att ha en småstadsatmosfär, men samtidigt inte heller tillräckligt stort för att kunna leverera samma utbud av aktiviteter som exempelvis London. Alldeles lagom enligt många alltså. Här hittar du otroligt god mat och mängder av barer.

Studenter tenderar att förälska sig i staden och genom att plugga vid University of West England kan du bli en av dem.

Kolla in videon nedan för att veta mer.

bournemouth-university-campus
Studera vid Bournemouth University
Bournemouth University är ett utmärkt val om du vill studera i en mysig studentstad nära stranden. Lär dig allt du behöver veta om Bournemouth University via länken nedan.
Läs mer

Bournemouth University i Bournemouth

I södra England hittar du kuststaden Bournemouth. Stränder, stora parker, pulserande nattliv och massor av internationella studenter väntar här. Bournemouth är verkligen en studentstad! Om din dröm är att kombinera allt ovan bör du överväga Bournemouth University som ett alternativ för utlandsstudier.

Kolla in videon nedan för att höra mer om BU.

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om att studera eller att göra en praktik utomlands? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad roligt att du vill utomlands! Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka utlandsstudier med oss? Boka in ett möte med våra studierådgivare för att få hjälp med att hitta dina drömstudier. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, och mötena kan ske mellan 10:00-18:00.

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad roligt att du vill du vill utomlands! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats för din kostnadsfria studierådgivning så snart vi kan.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...