{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

England välkomnar svenska studenter även efter Brexit

England välkomnar svenska studenter även efter Brexit

Storbritannien har lämnat EU men våra universitet i England välkomnar mer än gärna nya svenska studenter!

london-shoreditch-shop-bricklanes
Studera i England?
I England går tradition och innovation hand i hand, särskilt när det gäller utbildning. Prestigefyllda och anrika universitet har i århundraden säkerställt Englands akademiska rykte.
Universitet i England

Sverige & Brexit

Brexit innebär skillnader för dig som internationell student och KILROY guidar dig genom de nya reglerna. Även om skolavgifterna generellt blir högre, kommer många av våra samarbetsuniversitet erbjuda stipendier så att du ändå kommer kunna finansiera studier och levnadsomkostnader med studiemedel från CSN. 

Vi erbjuder hundratals utbildningar och kurser inom olika inriktningar som t ex ekonomi, samhällsvetenskap, ingenjörsvetenskap, IT, design och humaniora.

Du har möjligheten att studera i följande engelska städer med vår hjälp:


KILROY berättar gärna mer om utbildningar, antagningskrav och finansiering!
Kontakta våra studievägledare redan idag!

Skriv till oss

London

Som student i världsmetropolen London får du uppleva en färgstark och medryckande storstad med ett fantatiskt studentliv. När skolan är klar för dagen kan du bege dig ut för att uppleva Londons pulserande nattliv, äta billig mat i Brixton, strosa runt och lyssna på livemusik i Camden och självklart besöka alla museum och teatrar som finns här! 

Studera i London

london-river-thames-student-girl-with-hat

Bournemouth

Bournemouth är känt som en av Englands populäraste turistorter, vilket ger staden en internationell atmosfär som lockar studenter från världens alla hörn. Här bor drygt 164 000 invånare och livsstilen präglas av det livliga nöjeslivet, behagliga klimatet och den berömda kuststräckan som sommartid låter dig varva plugget med strandhäng och bad!

Studera i Bournemouth

Bournemouth England Beach Sunny Day

Coventry

Englands 11:e största stad är en minst sagt en spännande plats att studera på. Här hittar du ett stort utbud av konst, kultur och evenemang. Inte nog med det gör de låga levnadskostnaderna Coventry till en av Englands mest prisvärda städer för studenter. Utöver studierna kan du promenera längs mysiga kullerstensgator och hänga på någon av alla uteserveringar!

Studera i Coventry

Street-in-the-old-town-of-coventry

Bristol

Bristol är en unik kombination av modernt och traditionellt med sitt livliga och mångkulturella stadsliv, vilket gör det till den ultimata studentstaden! Här studerar du i en småstad, som ligger bara 90 minuter från London med tåg. Det bästa av två världar? Flera närliggande städer är Bath, Wales och Somerset som är idealiska för dagsturer och helgutflykter!

Studera i Bristol

Bristol England Clifton Suspension Bridge

Nottingham

Nottingham är en plats som andas konst, kultur, sport, mat och ett fantastisk nöjesliv som lockar till sig många studenter. Med sina 300 barer och restauranger kommer du att få uppleva ett pulserande storstadsliv. Efter skolan kan du besöka sevärdheter så som Nottingham Castle, Wollaton Hall och Sherwoodskogen. Du har dessutom nära till både London och Manchester om du känner för att göra en helgutflykt!

Studera i Nottingham

streets-of-Nottingham-United-Kingdom

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...