{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Kurspaket på Santa Monica College

los-angeles-streetview-sunset-cover

Plugga 1-2 terminer i Los Angeles - kolla in skolans kurspaket!

 

Drömmer du om att bo ett par månader i Kalifornien? Då kanske utlandsstudier är något för dig! Santa Monica College (SMC) är utan tvekan en av våra mest populära skolor i Kalifornien och som internationell student kan du studera en eller två terminer utomlands och SMC erbjuder grymma kurspaket, där kurserna är ihopplockade från start. Du slipper alltså dilemmat med att plocka ut kurser och fundera över vilka du är behörig till!

SMC erbjuder följande kurspaket för internationella studenter:

  • Business & Marketing
  • Psykologi
  • Fashion
  • Sports & Nutrition

 

Är du nyfiken och vill veta mer får du gärna höra av dig till oss via mejl så ringer vi upp och berättar mer! KILROY hjälper dig med allt det praktiska, så som finansiering, boende, stipendier och ansökan så att du kan uppfylla dina LA-dröm! Jag vill veta mer om kurspaket på SMC

 

 

study-fields-business

Business & Marketing

Vill du kickstarta din karriär inom affärsvärlden? Detta kurspaket innehåller ett gäng kurser som ger dig en introduktion till principer och strategier inom marknadsföring, affärskommunikation och försäljning. Väljer du att läsa två terminer får du även lära dig mer om du utvecklar och implementerar digitala marknadsföringsstrategier!

Jag vill veta mer


usa-california-los-angeles-woman-behind-hollywood-sign

Psykologi

Är du intresserad av psykologi? Det här kurspaketet ger dig grundläggande kunskaper kring forskningsmetoder inom psykologi kring beteende, inlärning, minne, känslor, motivation,
socialpsykologi och terapeutiska tillvägagångssätt bland annat. En utmärkt start för dig som kanske funderar på att studera vidare inom psykologi i SVerige eller utomlands!


Jag vill veta mer

los-angeles-venice-beach-sign-cover

Fashion

Drömmer du om en karriär i modebranschen? Boosta ditt CV med att ha pluggat fashion 1-2 terminer på SMC! Väljer du detta kurspaket får du en introduktion till modeindustrin och dess
historia och olika komponenter. Lär dig hur mer om teorin kring färg, textur och design och få även praktisk erfarenhet av att använda verktygen som används inom modebranschen. 

 

Jag vill veta mer

los-angeles-usa-venice-beach-skaters-cover

Sports & Nutrition

Få en gedigen introduktion till träningsfysiologi och idrottspsykologi. Under kurserna får du bland annat lära dig mer om stressreducering, första hjälpen och hjärt- och lungräddning samt hur du utformar individuella träningsprogram utifrån hälsa, kondition och mål!


Jag vill veta mer

Kursutbud kan ändras baserat på tillgänglighet men ger motsvarande credits för att få ett certifikat. Hör av dig till oss om du vill veta mer om kurspaketens innehåll!

Vi på KILROY hjälper dig - helt gratis!

Visste du att våra studierådgivare hjälper dig med allt det praktiska, så som finansiering, boende, stipendier och ansökan? Mejla oss så tar vi de därifrån! 

Boka in studierådgivning

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...