{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Kurspaket på Santa Monica College

los-angeles-streetview-sunset-cover

Plugga 1-2 terminer i Los Angeles - kolla in skolans kurspaket!

 

Drömmer du om att bo ett par månader i Kalifornien? Då kanske utlandsstudier är något för dig! Santa Monica College (SMC) är utan tvekan en av våra mest populära skolor i Kalifornien och som internationell student kan du studera en eller två terminer utomlands och SMC erbjuder grymma kurspaket, där kurserna är ihopplockade från start. Du slipper alltså dilemmat med att plocka ut kurser och fundera över vilka du är behörig till!

SMC erbjuder följande kurspaket för internationella studenter:

  • Business & Marketing
  • Psykologi
  • Fashion
  • Sports & Nutrition

 

Är du nyfiken och vill veta mer får du gärna höra av dig till oss via mejl så ringer vi upp och berättar mer! KILROY hjälper dig med allt det praktiska, så som finansiering, boende, stipendier och ansökan så att du kan uppfylla dina LA-dröm! Jag vill veta mer om kurspaket på SMC

 

 

study-fields-business

Business & Marketing

Vill du kickstarta din karriär inom affärsvärlden? Detta kurspaket innehåller ett gäng kurser som ger dig en introduktion till principer och strategier inom marknadsföring, affärskommunikation och försäljning. Väljer du att läsa två terminer får du även lära dig mer om du utvecklar och implementerar digitala marknadsföringsstrategier!

Jag vill veta mer


usa-california-los-angeles-woman-behind-hollywood-sign

Psykologi

Är du intresserad av psykologi? Det här kurspaketet ger dig grundläggande kunskaper kring forskningsmetoder inom psykologi kring beteende, inlärning, minne, känslor, motivation,
socialpsykologi och terapeutiska tillvägagångssätt bland annat. En utmärkt start för dig som kanske funderar på att studera vidare inom psykologi i SVerige eller utomlands!


Jag vill veta mer

los-angeles-venice-beach-sign-cover

Fashion

Drömmer du om en karriär i modebranschen? Boosta ditt CV med att ha pluggat fashion 1-2 terminer på SMC! Väljer du detta kurspaket får du en introduktion till modeindustrin och dess
historia och olika komponenter. Lär dig hur mer om teorin kring färg, textur och design och få även praktisk erfarenhet av att använda verktygen som används inom modebranschen. 

 

Jag vill veta mer

los-angeles-usa-venice-beach-skaters-cover

Sports & Nutrition

Få en gedigen introduktion till träningsfysiologi och idrottspsykologi. Under kurserna får du bland annat lära dig mer om stressreducering, första hjälpen och hjärt- och lungräddning samt hur du utformar individuella träningsprogram utifrån hälsa, kondition och mål!


Jag vill veta mer

Kursutbud kan ändras baserat på tillgänglighet men ger motsvarande credits för att få ett certifikat. Hör av dig till oss om du vill veta mer om kurspaketens innehåll!

Vi på KILROY hjälper dig - helt gratis!

Visste du att våra studierådgivare hjälper dig med allt det praktiska, så som finansiering, boende, stipendier och ansökan? Mejla oss så tar vi de därifrån! 

Boka in studierådgivning

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om att studera eller att göra en praktik utomlands? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad roligt att du vill utomlands! Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka utlandsstudier med oss? Boka in ett möte med våra studierådgivare för att få hjälp med att hitta dina drömstudier. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, och mötena kan ske mellan 10:00-18:00.

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad roligt att du vill du vill utomlands! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats för din kostnadsfria studierådgivning så snart vi kan.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...