Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg
{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om att studera eller att göra en praktik utomlands? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad roligt att du vill utomlands! Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka utlandsstudier med oss? Boka in ett möte med våra studierådgivare för att få hjälp med att hitta dina drömstudier. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, och mötena kan ske mellan 10:00-18:00.

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad roligt att du vill du vill utomlands! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats för din kostnadsfria studierådgivning så snart vi kan.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}


Lucas studerar musik i London

lucas studerar musik i london

Hej, jag heter Lucas...

… och jag studerar musik vid BIMM Institute i London. Mitt mål har alltid varit att studera musik och min dröm har så länge jag kan minnas varit att få arbeta med musik i en storstad med stort inflytande på musikindustrin. Under hela mitt liv har jag bott i en liten stad i Nederländerna och även om jag älskar mitt hemland har jag aldrig känt att det är en plats som passat mina studieambitioner. Mig i största allmänhet för den delen. London har alltid fascinerat mig efter gymnasiet var beslutet att vidareutbilda mig där därför lätt.

Vill du studera i London?

Bimm Institute Building London
Det här kan du studera vid BIMM Institute:
Performance (Drums, Vocals, Guitar, Bass, Keyboard)
Music Production
Song Writing
Music Business
Event Management
Music Marketing, Media & Communication
Live Sound and Tour Management
Popular Music Practice (Master)
Läs mer om BIMM Institute här

Hur KILROY hjälpte mig att ansöka till BIMM Institute i London

Min uppfattning är att många inte inser hur mycket arbete som krävs för att ta sig igenom ansökningsprocessen för en skola utomlands. Även om Storbritannien fortfarande tillhörde EU vid den tidpunkt då jag ansökte fanns det fortfarande många skillnader mellan att studera i Storbritannien i förhållande till Nederländerna. Det är till exempel mycket svårare att hitta boende och att förstå skolsystemet och dess olika studienivåer är en riktig utmaning.

Om inte KILROY hade hjälpt mig tror jag inte att allt pappersarbete hade blivit klart till de deadlines skolan satt upp för ansökan. KILROY agerad mellanhand mellan BIMM Institute och mig och de har stenkoll på vad som krävdes av mig och vilka dokument som behövdes skickas in. Kort och gott hjälpte de mig att registreras på rätt sätt. Om jag hade frågor fanns de dessutom alltid tillgängliga och kunde förklara för mig i detalj om antagningsprocessen.

Boka in gratis studierådgivning

london-uk-view-from-above-cover
Här har BIMM Institute campus:
London
Birmingham
Bristol
Brighton
Manchester
Dublin
Berlin
Hamburg

Livet som student i London

Som tidigare nämnt kommer jag från en mindre stad i Nederländerna vilket innebar att steget mot att studera utomlands var ganska stort, i synnerhet då det var en så stor stad som London jag skulle flytta till. Väl i London tog det ett tag för mig att vänja mig vid allt. Kollektivtrafiken, människorna, folkmassorna och engelskan. Ja, allt kändes nytt, men jag kände direkt att det här var en plats för mig.

Att släppa mitt liv i Nederländerna var dock inte så lätt som jag hade trott och under de första två månaderna brukade jag ofta resa hem för att träffa vänner och familj. Som tur är är inte Nederländerna särskilt långt bort från London. Under den här tiden bodde jag med 3 roomies som jag trivdes så bra med och det positiva var att det var första gången de bodde ensamma, precis som jag. Detta satte oss i samma sits och på så vis kunde vi stötta varandra.

Ett av mina största orosmoment inför flytten till London var att inte hitta nya vänner då jag inte är jättesocial. Oron var helt i onödan då London är en så stor och mångkulturell stad med mängder av härliga människor. Jag studerar nu mitt andra år här och jag har träffat enormt många nya människor och byggt upp ett nytt liv som jag verkligen älskar. Det är just det här som är så fantastiska med att studera utomlands. Du kan bokstavligen påbörja ett helt nytt livskapitel där du är fri från alla måsten och kvar som du brukade ha.

BIMM Student Lucas in London

Mitt råd till framtida studenter vid BIMM Institute

En av de får saker jag önskade att jag hade vetat om innan flytten till London var att boende nära campus är att föredra. Givetvis lockas viss personer till särskilda områden i London där de känner att de bara måste bo även om det är långt till skolan, men jag insåg rätt snabbt att det inte var ett alternativ för mig.

Mitt första boende i London låg 40 minuter från universitet vilket kan låta överkomligt, men under vissa dagar tog det bokstavligen över 2 timmar att ta sig dit på grund av den hektiska kollektivtrafiken. Nu bor jag riktigt nära universitet (15 minuters promenad) och på så vis hinner jag med alla mina föreläsningar och kan spendera min tid på bästa möjligt vis.

Slutligen, tveka ALDRIG på om du ska studera utomlands eller inte. Till en börjar var jag livrädd för tanken och den första tiden var utmanande då jag saknade vänner och familj, men den känslan gick snabbt över. Om du känner att utlandsstudier kan vara din grej, ta chansen och bara gör det. Du kommer inte att ångra dig.

Kommande events

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...