Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om att studera eller att göra en praktik utomlands? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad roligt att du vill utomlands! Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka utlandsstudier med oss? Boka in ett möte med våra studierådgivare för att få hjälp med att hitta dina drömstudier. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, och mötena kan ske mellan 10:00-18:00.

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad roligt att du vill du vill utomlands! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats för din kostnadsfria studierådgivning så snart vi kan.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Praktiken i New York City gör mina drömmar till verklighet

peppi-praktik-NY-empirestate

Jag heter Peppi-Emilia. För närvarande är jag praktikant i New York City och är en del av ett fantastiskt team hos en ledande global forsknings-, konsult- och standardorganisation som erbjuder innovativa lösningar på utmaningarna Corporate Responsibility och  Sustainable Development. Praktikplatsen är direkt relaterad till mina studier och erfarenheter. Jag kom hit för 6 månader sedan, och jag har fortfarande 12 månader kvar. Hela praktikupplevelsen är en dröm som blir till verklighet för mig.


Vill du praktisera utomlands?
Ett bra sätt att skaffa dig arbetslivserfarenhet, utlandserfarenhet och språkkunskaper är genom att göra praktik utomlands! Vi samarbetar med några av de bästa praktikorganisationerna i världen och kan hjälpa dig med praktik i bland annat USA och Australien.
Läs mer om praktik utomlands här
HITTA PRAKTIK UTOMLANDS? VI HJÄLPER DIG.
Intresserad av att praktisera utomlands men osäker på hur det går till? Vi vet, det är lite komplicerat. Det finns tusen val och är en hel del trist pappersarbete. Därför finns vi här! Med vårt stora nätverk av kontakter kan vi hjälpa dig att ordna en praktikplats som ger dig den erfarenhet du är ute efter!
Boka en kostnadsfri rådgivning med våra studievägledare

Jag ville göra min praktikplats i USA för att få praktisk branscherfarenhet och förbättra kompetensen som kommer att gynna mig under resten av mitt liv. Dessutom ville jag göra min praktik i New York City, eftersom jag anser detta som en plats för otaliga möjligheter och huvudstaden för företagande. Staden är fantastisk och jag älskar det här.

Skridskor

Sedan jag började hos värdföretaget, har mitt jobb varit att stödja det rådgivande teamet med fokus på koldioxidutsläpp, främjande av hållbarhetsstrategi och utveckling av företags ansvarsprogram och hållbarhetsutmärkelser. Mitt värdföretag är en förvaltningskonsult, så varje dag är annorlunda. Det är svårt att beskriva en vanlig dag på jobbet eftersom varje dag innebär nya kunder, projekt och uppgifter. Jag har verkligen uppskattat dessa typer av arbetsuppgifter efter alla år som jag jobbade för ett stort företag i Sverige, där varje vecka var ungefär densamma.Praktik i New York

Min handledare och mina kollegor här i NYC har varit fantastiska. Jag har inte varit "bara en praktikant", mer som en del av teamet redan från början. Jag har lärt mig så mycket medan jag har varit här och den här erfarenheten har varit ännu bättre än vad jag förväntade mig. När man tänker på skillnaderna mellan Sverige och USA är företagskulturen väldigt annorlunda här. Man jobbar längre tider och miljön är något mer inspirerande än i Sverige, och uppmuntrar till att dela med sig av sina idéer. Man kan lära sig mycket här och fortsätta använda dessa tekniker som ett steg framåt i sin karriär.

Vanligtvis, när jag har en dag ledig spenderar jag tiden med min pojkvän eller vänner. Jag fullföljer för närvarande ett certifikat i företagshållbarhet vid NYU Stern School of Business (ämnet är relaterat till min praktik), så en del av min fritid spenderas till studier. Jag har rest runt i New York state och sett både stränder och berg. Jag kunde inte ens föreställa mig hur stort och vackert NY-state är, landskapet är väldigt likt det nordiska. Nyligen var jag med mina kollegor på en 5-dagars affärsresa till Los Angeles, Kalifornien. Det var en sådan spännande upplevelse. Vid utbytesprogrammets slut har varje J-1 intern 30 dagar på sig att lämna USA. Jag planerar att använda några av dessa dagar för en road trip från östkusten till västkusten innan jag återvänder till Sverige.Coney Island


Hela processen med att hitta och få VISA var strukturerad, men ganska lång, så jag föreslår att man ansöker så snart som möjligt. Du kan antingen hitta platsen själv eller njuta av möjligheten att använda dig av ”placement service”, som jag starkt rekommenderar. KILROYs partner, the German American Chamber of Commerce California (GACCC), är en amerikansk institution och en statligt utpekad organisation för visumsponsor i J-1 kategorin Intern och Trainee. De hittade mitt värdföretag och praktikplats. De har många kontakter och erfarenheter, och deras service är värt pengarna. I mitt fall hittade de en placering till mig som jag aldrig någonsin kunde ha hittat själv. Jag är mer än nöjd med tjänsten och jag rekommenderar starkt både KILROY och GACCC.

Är du också intresserad av praktik utomlands? Snacka med oss

Kommande events

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...