Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om ett nytt äventyr? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vi hör av oss till dig inom kort för att börja planera din drömresa. Du kommer först att få ett e-postmeddelande med informationen du skickade till oss. Vad sägs om lite reseinspiration medan du väntar?

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på rutter och aktiviteter. Vi hjälper dig att designa ditt äventyr utifrån dina önskemål. Oavsett om du drömmer om kristallklart vatten, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett möte med våra resespecialister för att få skräddarsydd rådgivning inför din nästa resa. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 10:00-17:00, måndag till fredag och mötena kan ske mellan kl. 10:00-18:00.

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på rutter och aktiviteter. Vi hjälper dig att designa ditt äventyr utifrån dina särskilda önskemål. Oavsett om du drömmer om kristallklart vatten, safari eller att bestiga berg! Följ oss också gärna på Instagram för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

10 imponerande tågresor utomlands

Rött tåg kör över Nine Arches Bridge i Sri Lanka

10 imponerande tågresor utomlands

Det finns många sätt att transportera sig på från punkt A till punkt B på resan. Möjligheterna är många, men en tågresa utomlands toppar listan utav vackra transportalternativ. En tågresa är inte endast ett transportmedel till slutdestinationen. Det är ett äventyr i sig som tar dig genom magiska landskap som inte kan nås på något annat vis. Så luta dig tillbaka, vänd blicken mot kupéfönstret och get ready for a ride!

Nyfiken på tågresor? Snacka med oss!

#1 Transsibiriska järnvägen (Ryssland - Kina)

Det här är kungen av järnvägar. Det är ett faktum. Med hela 9 258 km räls är Transsibiriska järnvägen det längsta i världen. En resa från start till slut kan ta alltifrån 7 till 21 dagar (beroende på hur du väljer att resa och var du stannar längs vägen). Transsibiriska järnvägen tar dig från Moskva i Ryssland och hela vägen till Beijing i Kina. Vill du dessutom uppleva Mongoliet kan du hoppa på den anslutande linjen Transmongoliska järnvägen, vilket även den slutar i Beijing. Unden en sådan här tripp kommer du att få uppleva några av världen mäktigaste stormakter och besöka platser du knappt trodde fanns mitt i vildaste Sibirien.

Utsikt från Transsibiriska järnvägen | KILROY

#2 Rocky Mountains (Kanada)

Med tåget som går genom Rocky Mountains i Kanada åker du rakt igenom det mest häpnadsväckande bergslandskapet. Tåget är det enda transportmedlet som låter dig få denna upplevelse, vilken bjuder på snöiga bergstoppar, vilda björnar och enorma skogar.

#3 Indian Pacific (Australien)

En av de vackraste tågresorna i världen hittar du mellan Perth och Sydney. Under resan kan du stanna till i Adelaide och därifrån reser du sedan rakt ut i Australiens öde Outback. Tågresan tar tre dagar och du kommer bland annat passera vackra Blue Mountains och mängder av andra sevärdheter längs vägen.

#4 Orientexpressen (London - Istanbul) 

Orientexpressen kan kategoriseras som en av de mest exklusiva tågresorna i världen. Tågsträckan introducerades redan år 1883 för att transportera resenärer från Paris, genom Alperna, med slutdestination Budapest i Ungern och Bukarest i Rumänien. Idag går Orientexpressen från London till Istanbul med regelbundna stopp vid städer längs sträckan. Förutom att det är en väldigt romantisk tågresa, kastar den dig även tillbaka i tiden då tågkupéerna är inredda som på 1930-talet!

#5 Darjeeling Himalayan Railway (New Jalpaiguri - Darjeeling)

Darjeeling Himalayan Railway, ofta benämnd som DHR och The Darjeeling toy train, transporterar dig 80 km längs snirkliga spår från östra Himalaya till de vackra grönskande landskapen i Darjeeling. Den här sträckan är en utav de mest uppskattade tågresorna i Indien. Järnvägen stod klar år 1881 och användes då främst av brittiska turister som semestrade i Darjeeling. Sedan 1999 har tåglinjen tillhört listan av UNSECOs världsarv. Under resan bjuds du på panoramavy över Mount Kanchenjunga och vackra Darjeeling och dessutom tas du över fem stora, och 500 mindre, broar.

Gröndskande landskap längs Sonada Road i Derjeeling i Indien.

#6 Tågresa till Machu Picchu (Peru)

För dig som inte är jättepepp på att trekka längs Inkaleden finns det faktiskt ett tåg som tar dig hela vägen till Machu Picchu. För majoriteten av alla backpackers är den uråldriga Inkastaden höjdpunkten under en resa till Peru. Om du vill ta dig dit på en mindre traditionellt vis är det här tågresan definitivt din grej! Bonus: du slipper skoskav och får en riktigt nice vy över den svårslagna vackra naturen.

Utsikt över Machu Picchu i Peru | KILROY

#7 Bullet Train (Japan)

Att transportera sig med Japans Bullet Trains är en upplevelse långt ifrån tågtrafiken vi är vana vid i Sverige. De passar tiderna felfritt och tar dig på nolltid till platser över hela landet och förbi otroligt vackra landskap och städer. Genom att skaffa dig ett Japan Rail Pass kan du ta dig runt i hela Japan och till höjdpunkter så som Osaka, Kyoto och Tokyo. Utsikten från tågen är otroliga på många sträckor!

Shinkansen med ett Japan Rail Pass förbi Mount Fuji.

#8 Bernina Express (Schweiz - Italien)

Bernina Express går från Chur i Schweiz till Tirano i Italien och transporterar dig längs en rutt som tillhör UNESCOs världsarvslista. Järnvägslinjen är över 100 år gammal och sträcker sig 122 km. Under resan passerar du vackra alper och från tågkupén får du en panoramavy över vackra kullar och djupa dalar. Tåget tar dig förbi historiska fästningar, den vackra glaciären Vadret da Morteratsch och porlande strömmar från alptopparna.

#9 Himalaya Express (Beijing - Lhansa)

Den här imponerande tågresan tar dig till världens ”tak”, från Beijing i Kina till Lhansa i Tibet. Under en etapp av sträckan genom bergspasset Tanggula Shankou i Kina är du hela 5 000 meter över havet. Som perspektiv kan vi berätta att världens högsta berg Mount Everest är 8 848 meter över havet. Den här tågresan når alltså bokstavligt talat nya nivåer och är den som är högst belägen i världen! Då tåget färdas på så hög höj är det till och med utrustat med extra syrgas och en läkare finns med om någon skulle drabbas av höjdsjuka. Vyn Himalaya Express bjuder på är oslagbar!

#10 Sidenvägen med tåg (Istanbul - Beijing)

Följ den mytomspunna Sidenvägen med tåg, som sedan urminnes tider använts som ett handelsnätverk mellan Asien och Europa. Resan börjar i guldglittrande och sandtäckta Mellanöstern och tar dig sedan vidare på en tågresa genom de sällan besökta länderna i Centralasien och förbi vackra Kaspiska havet. Den här resan är perfekt för dig som är ute efter något utöver det vanliga!

Vy över ett grönskande Aksu River i Kazakhstan.

Vill du resa längs världens järnvägar?

Svar ja? Bra beslut! Läs mer om våra tågresor här, eller hör av dig till oss så guidar vi dig genom alternativen.

Få gratis reserådgivning

Kommande events

1/3: Vart vill du åka?

Skriv in de platser du vill besöka och hur länge du vill stanna på varje plats. För tillfället rekommenderar vi att du endast väljer 1 eller 2 destinationer för att din resa faktiskt ska bli av.

2/3: Vilken typ av resenär är du?

Vill du surfa, dyka, vandra, träna, yoga, åka på safari eller göra något annat kul under din resa? Berätta det för oss så tar vi fram förslag! Ju mer vi vet vad du vill göra desto bättre förslag kan vi ge dig!

3/3: Kontaktinformation och resebudget

Vänligen ange din kontakinformation så att vi kan nå dig. Ju mer information du ger oss, desto bättre hjälp, tips och råd kan vi ge dig.

Då var det klart!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vänligen ange datum

Ta bort destination
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

usa-travel-inspiration-road-skatergirl

Jag planerar min första stora resa

travel-inspiration-asia-yoga-morning-solo-girl

Jag vill volontärarbeta utomlands under min resa

VTG-thumbnail-2

Jag vill ha förslag på roliga saker att göra på min resa

tours-group-travel-campfire-cover

Jag vill åka på gruppresa med andra backpackers

jucy-trailblazer-usa-canada-scenic-image-13

Jag vill åka på en roadtrip

travel-inspiration-green-lush-zebras

Jag vill boka en gratis reserådgivning hos KILROY

Vi behöver veta vad du heter :)

Vänligen ange ditt födelsedatum - vi behöver detta för att kunna hitta de bästa priserna för dig!

Vänligen ange din email så att vi kan komma i kontakt med dig

+
-
100.000+
{{absoluteMinBudget}}
Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designat din egen drömresa!
Detta händer nu: 1. Vi kollar igenom din förfrågan och kontaktar dig via telefon eller mejl för att stämma av dina önskemål. Det numret som visas i displayen är 0771 – 545 769. Får vi inte tag på dig via telefon försöker vi med mejl eller sms. 2. Tillsammans med dig sätter igång med att titta på priser och alternativ för din drömresa. Du kan alltid nå oss på 0771 – 545 769. Hörs snart! OBS: Om du saknar svar från oss kolla ditt spamfilter.

Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...