{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

4 höjdpunkter i Vietnam som alla borde uppleva

asia-vietnam-hanoi-ladies-in-boat

Våra bästa tips

Vietnam är en evigt populär backpackerdestination, och vi har inga problem med att förstå varför. Fantastisk natur, en charmerande och gästvänlig lokalbefolkning och smakrik mat! Dessutom finns det fortfarande en del nästan orörda platser i landet, dit turisterna inte riktigt hittat ännu. Vi har själva varit där och delar därför våra tips om 4 fantastiska upplevelser du inte får missa!

1. Segling i Halong Bay

Solnedgang ved Halong Bay

Om du ska besöka Vietnam så måste du definitivt besöka Halong Bay i norra delen av landet. Halong Bay är ett av världens 7 naturliga underverk, och det är en helt förtrollande upplevelse att segla runt bland de 2000 kalkstensklipporna här! Se fram emot att övernatta i en idyllisk bukt där du kan njuta av stillheten tillsammans med läten från de vilda djuren mitt i landskapet av förtrollande öar.

2. Trekking i Sapa

Risåkre i Sapa

Om du är typen som gärna vill aktivera dig och som älskar vacker natur, så är en vandring i de nordligaste delarna av Vietnam ett naturligt val. Sapa-regionen är otroligt populär för vandrare och området bjuder på många olika små byar med lika många olika kulturer. Här kan du verkligen uppleva det autentiska Vietnam.

3. Urban feel i Ho Chi Minh City

Saigon River renner gjennom Ho Chi Minh City i Vietnam

Vietnam är ett land med många ansikten och efter att du har varit i norra Vietnam så måste du såklart även utforska de södra delarna av landet, så att du kan säga att du verkligen har upplevt Vietnam. I Ho Chi Minh City kan du få en rundtur bak på en lokalbos egna scooter. På det sättet får du se förbi turiststråken och får en inblick i livet och matkulturen exakt så som den lokala befolkningen upplever det.

4. Ett scooteräventyr genom landet

På scooter gjennom Vietnam

Detta scooter-äventyr är för dig som gärna vill resa genom landet och samtidigt uppleva  det autentiska Vietnam - off the beaten track-style. Du åker med en av lokalborna på scooter, och tillsammans åker ni genom landsbygden och förtrollande nationalparker. Under resan kommer du få en inblick i det äkta vietnamesiska livet utanför storstäderna. Du kan starta din resa på många olika ställen och du bestämmer också själv längden på resan.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...