{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

5 coola surfspots i Europa

Lär dig surfa i Europa - Åk till dessa surfsport i Europa

5 coola surfspots i Europa

Du behöver inte resa till Hawaii eller Bali för att uppleva fantastisk surf. Det finns flera grymma surfspots i Europa, några som alla inte hittat till än heller. Packa väskan och brädan och dra till någon av dessa grymma surfspots. Drömmer du om att surfa som ett riktigt surfproffs men har inte tid att åka till andra sidan jorden? Ta det lugnt, du hitta fina vågor runtom i Europa också. Här kommer tips på 6 härliga surfspots i Europa!

Få ut maximalt av resan
Se mer av landet du besöker. Oavsett om det är ett camp i Spanien, Portugal eller Frankrike som lockar så har vi fler aktiviteter du kan kombinera din resa med.
Se alla aktiviteter

1. Surfing i Ericeira - Portugal

Åk på surfcamp till Portugal | Surfspots Europa

Välkommen till en av Europas bästa platser att surfa på. Charmiga Ericeira är en gammal fiskeby som ligger på Portugals västkust och har vågor i världsklass för såväl nybörjare som erfarna surfare. Till och med surfproffset Kelly Slater passar ofta på när det är tävling i grannorten att dra till Ericeira för att surfa, inte konstigt att det är populärt med surfing i Portugal!

Ta dig hit: Ericeira ligger ca 50 km från Lissabon. Du kan både boka surfcamp där transfer till Ericeira ingår, och hyra en bil med oss om du vill ta dig dit på egen hand.

Läs mer om campet i Ericeira här.

2. Surfing i Le Pin & Vieux Boucau - Frankrike

Lär dig surfa i Frankrike | Surfspots Europa

Det finns ett par riktigt bra surfspots på Frankrikes Atlantkust. Le Pin Sec är en pärla som få hittat till än och ligger en timme nordväst om Bordeaux. Le Pin Sec är en liten och lugn plats, medan Vieux Boucau ligger ca 200 km söder om Le Pin där det både är fler surfare och lite livligare, så att du t.ex. kan gå ut och festa om kvällarna. Både Le Pin och Vieux Boucau ligger i bukten Bay of Biscaya, här har du fina vågor som rullar in från Atlanten.

Ta dig hit: Smidigast är att flyga till Bordeaux för både Le Pin och Vieux Boucau. Vi kan hjälpa dig att både boka transfer från Bordeaux och hyra en bil om du vill ta dig dit på egen hand.

3. Surfing i San Vicente - Spainen

Lär dig surfa i Spanien | Surfspots EuropaSpaniens norra kust är bedårande vacker och längs denna ligger byn San Vincente. Surfspoten ligger ca 10 minuters promenad från stadskärnan med vita fina stränder.

Ta dig hit: Det är smidigast för dig att flyga till Bilbao eller Santander. Vi kan hjälpa dig att boka transfer från flygplatsen eller så kan du ta du lokalbussen från båda städerna.

4. Surfing i Fuerteventura - Spanien

Lär dig surfa i Fuerteventura | Surfspots Europa

I Fuerteventura kan du surfa året om! Du hittar detta surfcamp och surfspot på norra delen av ön i den lilla staden Corralejo. Utöver surfen finns det gott om andra roliga utomhusaktiviteter som t.ex. cykling, fyrhjuling och snorkling.

Ta dig hit: Ta flyget till Fuerteventura och från flygplatsen kan du antingen ta flygbussen (boka minst 72 timmar innan ankomst), ta lokalbussen eller hyra en bil.

Läs mer om surfcampet i Fuerteventura här.

5. Kitesurfing i Esposende - Portugal

Kitesurfing i Portugal | Surfspots Europa

Istället för att bara utgå från vågorna lägger vi till vindens kraft och du kan kitesurfa, hur kul som helst! Portugal är en av de bästa platserna för kitesurfing i Europa och det är fler och fler kitesurfare från hela Europa som tar sig hit för att utöva sporten. Denna surfspot ligger på södra Sardinien i närheten av Porto Botte. En bonus utöver att resa hit för att kitesurfa, är all den goda maten!

Ta dig hit: Ta flyget till Porto och från flygplatsen finns transfer att boka som tar ca 30-40 minuter till Esposende med angivna avgångstider. Om inte utsatta avgångstider passar din flight rekommenderar vi att du tar en uber eller taxi till campet.

Läs mer om campet i Esposende här.

Sugen på att lära dig bemästra vågorna?

Våra reseexperter hjälper dig gärna att sätta ihop en resa efter dina önskemål. Vi kikar på billiga flyg, hittar det rätta campet för dig och hjälper dig att boka transfer på plats - allt för att det ska bli en så smidig resa för dig som möjligt! 

Snacka surfcamp med oss!

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...