{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

5 temaresor i Sydafrika som får dig att älska landet

En vy över Kapstaden under en temaresa i Sydafrika.

En destination för den kräsna backpackern

Sydafrika är ett helt magisk resmål. Varför? För att du hittar allt här. Vackra stränder, pulserande storstäder, makalösa landskap och ett otroligt djurliv – både på land och till sjöss. Fortfarande inte är övertygad? Spana in nedan fem upplevelser. Vi lovar att det är 100 % garanti att bli störtförälskad i vackra Sydafrika om du upplever minst en utav dem.

Temaresa #1 i Sydafrika: Gör nytta som volontär i Kapstaden
Under projektet Adventure Surf Club är du med och stöttar barn som lever under sämre förhållanden i Kapstaden genom exempelvis skejting och surfing.
Utforska volontärprojektet mer här

Temaresa #1: Projektet The Adventure Surf Club Volunteer i Kapstaden

Vill du kombinera en resa till Sydafrika med nytta? Då kan det här volontärprojektet vara något för dig! Projektet är ett utav de mest populära av dem vi samarbetar med i Sydafrika. Här gynnar volontärarbetet först och främst barnen i de samhällen där projektet opererar, men sannolikheten att du får nytta utav projektet genom personlig utveckling är även den stor.

Och du, oroa dig inte, du kommer hinna med att få the full experience av Kapstaden. Dina dagar kommer främst spenderas utomhus och på stränderna, den enda skillnaden är att du upplever det tillsammans med de lokala kidsen. Hur härligt låter inte det?

Temaresa #2 i Sydafrika: 8 episka dagar på surfcamp
Om du älskar surfing och om du är taggad på att lära känna människor från hela världen, spana in den här drömmiga surfresan!
Upptäck mer om surfcampet i Kapstaden

Temaresa #2: 8 dagars surf 'n' stay i Kapstaden

Vi håller oss kvar i surfingvärlden en liten stund till. Sydafrika är känt som ett av de bästa länderna i världen för surfing. Om du är en sucker för att fånga vågor är detta därför the place to be. Under det här 8 dagar långa campet i Kapstaden får du lära sig att surfa som ett proffs. Dessutom kan du se fram emot campets härliga atmosfär där unga resenärer från hela världen håller till.

Just det, glömde vi säga att campets läge är helt klockrent? Du kommer alltså att få uppleva Kapstaden från en grym location och samtidigt lära dig surfa!?

Vad ingår i denna drömdeal? Jo, - boende, frukost för 7 dagar, utrustning, transport till stranden samt surflektioner.

Temaresa #3 i Sydafrika: Safariäventyr 2.0
I Sydafrika hittar du en av de bästa nationalparkerna i hela Afrika om du är ute efter att spana in djur. Så,vad sägs som fem magiska dagar på äventyr genom Krugerparken?
Spana in safarimöjligheterna i Krugerparken

Temaresa #3: Bocka av The Big 5 på safari i Krüger National Park

Nationalparken som ligger ett par timmar utanför Johannesburg är en av de bästa i hela Afrika om din dröm är att uppleva ett helt makalöst djurliv. Här hittar du nämligen den populära gruppen The Big 5, det vill säga elefanten, lejonet, leoparden, noshörningen och buffeln. Om du har tur lyckas du se dem alla. Under den här temaresan genom Sydafrika får du förbereda dig på en spännande körning genom nationalparken tillsammans med andra äventyrslystna. Att uppleva djur och natur kommer aldrig bli sig likt efter att du besökt Krüger!

Temaresa #4 i Sydafrika: Volontärarbeta med djur
Älskar du katter? Eller rättare sagt, älskar du stora katter? Spana då in detta volontärprojekt som har som syfte att hjälpa skadade och utrotningshotade kattdjur.
Läs mer om volontärprojektet

Temaresa #4: Volontärarbeta på Big Cat Centre utanför Johannesburg

Big Cat Centre ligger cirka 30 km från Kimberley, nära gränsen mellan Free State och Northern Cape i Sydafrika. Här ges du chansen att vara med och bidra till ett av de mest populära volontärprojekten inom djur och natur i Sydafrika. Projektet syftar till att ta hand om skadade och utsatta djur med målet att en dag kunna släppa ut dem i det vilda.

Tillsammans med volontärer från hela världen kommer du att vara delaktigt i en stor variation av arbetsuppgifter, vilka både låter dig växa som person samt förbättrar förhållandena för djuren som vårdas på gården.

Temaresa #5 i Sydafrika | Magisk roadtrip
Om du vill uppleva Sydafrika på egen hand är ett grymt alternativ att hyra en campervan eller bil och dra ut på en roadtrip. Du bestämmer när du ska åka, var du ska stanna och när nästa anhalt blir!
Spana in våra campervans i Sydafrika

Temaresa #5: Episk roadtrip genom Sydafrika

Sydafrika har ett helt otroligt landskap som du med fördel upplever på en roadtrip! Flyg till Johannesburg eller Kapstaden, hyr en campervan eller bil och cruisa genom ett av de mest varierande landskapen i världen. Ta en tur förbi Drakensberg, kör längs den vackra Garden Route och ta en paus i någon av den mysiga små kustbyarna.

Förälskat dig i Sydafrika än?

Om en liten crush har infallit sig kan våra reseexperter hjälpa till att besvara din kärlek. Boka in dig på en kostnadsfri reserådgivning, som vi kan ta i en av våra butiker eller över telefon, så ser vi till att du kommer iväg på ett äventyr of a life time genom Sydafrika!

Boka in en reserådgivning

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...