{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

6 destinationer vi verkligen hoppas öppnar snart!

6 destinationer vi verkligen hoppas öppnar snart

När dagdrömmande inte räcker till...

Fantiserar du också om att du ligger i en hängmatta på en strand i 30 graders värme? Du är inte ensam. Även om dagens resemöjligheterna är begränsade kan en bara inte rå för att drömma om det i dagsläget nästintill omöjliga. Här är 6 destinationer vi verkligen hoppas att vi får besöka riktigt, riktigt snart!

Är dagdrömmande helt enkelt inte tillräckligt?

Om du, precis som vi, har en extrem resfeber har vi en perfekt lösning för dig!

I detta nu sitter vi faktiskt och planerar resor för rätt många inför början av 2021. Hur är det möjligt kanske du tänker nu? Jo, saken är den att vi har tagit fram det flexibla konceptet vi valt att kalla Book with Confidence. Det här konceptet låter dig boka din resa utan bekymmer. Det här innebär att du kan om- och avboka om det behövs och vi ställer inga följdfrågor. Du bestämme helt enkelt.

Läs mer om konceptet här

Snacka med oss för att veta mer

Om du tycker att det känns för tidigt att börja planera resor inför nästa år kan du trotsallt dagdrömma redan nu. Kolla in nedan destinationer och låt fantasin flöda.

1. Thailand

enjoy the sunset in thailand

Thailand är en pålitlig klassiker och just nu kanske något bekant är just det vi behöver. Thailand bjuder på häftig kultur och maten är bara helt magisk.

2. Kambodja

vacker natur med vatten och grönska i kambodja

Kambodja är även det en plats som vi verkligen hoppas kunna resa till i närmaste framtid. De mysiga byarna, vackra stränderna och de leende locals triggar verkligen igång wanderlusten.

3. Vietnam

Åh, Vietnam... ännu ett klassiskt resmål i Sydostasien som vi längtar efter! Vietnam har allt och en resa från norr till söder, eller vice versa, är av uppenbara skäl något vi gärna vill uppleva snart igen.

4. Filippinerna

båtar i palawan i filippinerna

Föreställ dig att du promenerar längs ens strand med en cocktail i handen på en av de över 7000 vackra öarna i Filippinerna. Det lugna ljudet från vågorna är nästan sövande. Ahh, livet är inte fy skam, eller vad säger du?

Gah... vi längar verkligen så mycket på att Filippinerna ska öppna upp för resor igen!

5. Sri Lanka

kille med tatuering i sri lanka

Naturen är helt fantastisk på Sri Lanka. Det spelar ingen roll vart du går. Naturen i norr är absolut helt otrolig! Tar du dig söderut får du även där fantastisk natur och stränder. Österut... ja, även där väntar vacker natur! Du fattar vart vi vill komma. Ju tidigare Sri Lanka öppnas, desto snabbare kommer jag att bli en flygbiljett fattigare.

6. Costa Rica

vacker natur i costa rica

Costa Rica är en äventyrares himmelrike! Ziplining, vandring upp i trädtopparna och i djungeln, canyoning, forsränning och naturligtvis surfing. Om du längtar efter adrenalinfyllda äventyr bör du be för att få dra till Costa Rica snarast.

Funderar du på att börja planera din nästa resa?

Världen är osäker i dagsläget, det vet vi. Därför har vi skapat konceptet Book With Confidence. Kontakta oss via knappen nedan om du vill veta mer om hur du kan boka din nästa resa utan bekymmer.

Snacka med oss

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...