{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

6 tips på hur du får tid över till att resa

backpackers on field

Hur ska man hinna resa när man inte ens hinner gå till gymmet?

Du vet ju hur snacket går - Alla vill resa, alla längtar efter att resa men det blir ändå aldrig av för ingen har tid till att resa. Du går till jobbet varje dag och när du kommer hem har du tusen andra saker som du ska hinna med att göra. Men har du tänkt på hur mycket tid du lägger på onödiga saker? Du lär bli chockad över hur mycket tid du slösar på meningslösa saker, när du istället hade kunnat dra iväg med en enkelt biljett till Bali! 

Machu Picchu Peru Girl With Knitted Alpaca Jumper Cover
Toppar Machu Picchu din bucketlist?
Klart det gör! Kanske inte så konstigt med tanke på hur mäktig Machu Picchu är. Vi har all insider-info om hur du lättast, svårast, smidigast, snabbast och på bästa sätt tar dig dit. Vår favvo - att vandra Inkaleden såklart!
Gör en klassiker - vandra Inkaleden

1. Vi köar i 6 månader

waiting in line vs. machu picchu

Under hela livet står vi sammanlagt i kö i ca ett halvår. Under denna tiden hade vi hunnit vandra Inkaleden till Machu Picchu över 40 gånger. Så visst borde du ha tid till att klämma in det åtminstone en gång i livet!

Läs mer om att vandra till Machu Picchu

2. Ca. 2.5 timma om dagen på sociala medier 

surfcamp-vs-social-media

För vissa kanske 2.5 timma låter lite, för andra känns det som jättemycket tid! Istället för att lägga den tiden varje dag på att scrolla genom dina sociala medier bara för att stalka gamla ragg och tillslut hamna på din nya kollegas mosters kompis semesterbilder från 2015, hade du på 2.5 månad fått ihop lika mycket tid som att dra iväg på en veckas surfcamp!

Läs mer om att dra på surfresa

theme-inspirational-tropical-water-guy-floating
Hitta billiga resor
Vi resenördar känner alla igen känslan av att vara taggad på att resa men känna att man inte har råd . Efter många års efterenhet har vi faktiskt lär oss hur man reser billigt. Vi har därför skrivit ner våra bästa tips för hur du hittar billiga resor som tar dig till riktigt nice ställen över hela världen. Check them out!
Hur hittar man billiga resor?

3. En månad om året på hushållssysslor

cleaning vs backpacking latinamerica

Det kanske inte går att utesluta hushållssysslor helt, iallafall inte om du vill undvika att bo som i en papperskorg. Men drar du iväg och backpackar i Latinamerika under en månad får din dammsugare äntligen vila lite, och du slipper alla tråkiga hushållssysslor. Win-win!

Snacka Latinamerika med oss!

4. Över 11 timmar i veckan på att kolla TV

skydive vs watching tv

Vad gör du efter en dag på jobbet? Brukar du lägga dig raklång i soffan och slökolla ett program om någon som behöver hjälp med att renovera sitt hus? På en vecka hade du istället kunnat hade hoppa fallskärm minst 5 gånger.

Läs mer om att hoppa fallskärm på din resa

activity-bungee-jump
Sugen på att fylla din resa med adrenalinkickar?
Vad säger du om höga höjder, häftig natur och galet mycket adrenalin? Här är listan på de fetaste aktiviteterna som du bara måste uppleva minst en gång i livet. Ingen minns en fegis så tagga till!
Topp 5 adrenalinkickar

5. Varannan kontorsanställd lägger ca 3 timmar om dagen på att kolla sin jobbmail.

working at the office vs working at the beach

Antagligen oundvikligt. Det vore ju rätt svårt att sköta jobbet ifall man inte läste igenom och svarade på sina jobbmail. Men visst hade det varit tusen gånger härligare att svara på jobbmailen om du satt på en solstol i Mexiko? Och att ta din fredags-aw i en hängmatta på playan istället för att dra till samma gamla stammishak som du brukar hamna på.

Läs mer om att resa till Mexiko

6. 20 veckor i telefonkö

diving-vs-phone

Kanske det mest tröttsamma som finns. Att lyssna på loungemusiken som spelas medan du sitter i en telefonkö som du trodde skulle ta några minuter, men nu har det snart gått 42 minuter och du har fortfarande plats 5. På 20 veckor hade du iställe kunnat dra iväg på en dykresa och tagit ett open water dykcertifikat 35 gånger om! Att dyka bland färgglada korallrev och fiskar lockar ju en aning mer än att sitta i telefonkö. 

Läs mer om att dra på dykresa

Nu är det ju ändå dags att kasta alla bortförklaringar till varför vi inte skulle ha tid över till att resa. Det är dags för dig att börja planera inför ditt nästa äventyr! 

Hitta ditt nästa äventyr 

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...