{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Är du i behov av en festivaldetox?

roskildefestivalen under en spelning

Ibland är en festivaldetox ett måste

Från Tomorrowland, Lollapalooza, Summerburst och Big Slap till Sweden Rock, Roskildefestivalen och Way Out West… Det kan vara slitsamt att gå på festival, det vet vi alla – särskilt för våra kära inre organ som blir pressade till det yttersta när vi för örtiånde gången drar i oss ännu en kall öl i solen. Har du, likt tusentals andra, planerat in en vild festival i år? Låt oss då, som de goda samariterna vi är, hjälpa dig att komma på benen igen.

Gör något snällt mot dig själv

En post-festivalkropp kan vara något utav det värsta som finns. Alkohol och fet mat. Uh… nästan jobbigt att endast tänka på det. Gör något snällt mot kroppen och dra iväg på en detox långt bort från tunga basbeats och alkoholdimmor.

Ta tillvara på post-festivaltiden

Föreställ dig att du utnyttjar tiden efter festivalen på att hitta ditt inre zen på en helt magiskt vacker plats. När yogapasset är slut kan du ta ett dopp i den turkosa havet utan att vara rädd för att dra på dig någon typ av e. coli-infektion (vi tänker på er badsugna roskildebesökare!). På denna magiska plats kan du snorkla, dyka och surfa – det är helt upp till dig vad du väljer att göra. Det är slut på årets upplaga av leriga stövlar, istället byts de ut mot varm sand mellan tårna.

Åk till Bali för att utöva yoga

Det har varit en tuff period med såväl sluttentor, examensfirande och festivaler, det är minst sagt dags för att skämma bort sig själv. Vi tycker därför att du bör överväga en riktigt effektiv detox. Detta görs på bästa sätt på Bali där du exempelvis kan fynda en resa på fem dagar och fyra övernattningar plus 10 timmars yoga till ynka 2 168 kr.

Läs mer om detoxmöjligheten med yoga på Bali här.

Är du mer utav en surfare?

Du kan och välja att byta ut de många sömnlösa festivalnätterna och det öldränkta håret mot en veckans surfcamp i Portugal. Här får du också blött hår, men i det här fallet handlar det om krispigt saltvatten, och inte ljummen burköl som du ofrivilligt fått en dusch utav...

Här ges du möjligheten att vara fysiskt aktiv, vilket din kropp med all sannolik kommer att tacka dig för efter den sista tidens vilda upptåg.

Spana in surfingen här!

Konsten att komma i form igen

Du har fyllt din kropp med öl, cider och fet mat och den enda träningen har varit när du försökt imitera Cardi Bs moves, eller när du försökte hålla dig på benen under en packad housekonsert. Men hur var det nu med att behandla sin kropp som ett tempel? Ta igen de galna festivaltiderna genom att signa upp dig för ett fitnessbootcamp i Phuket i Thailand och återfå den forna formen!

På fitnesscampet kan du kombinera avslappning på soldränkta stränder med att än en gång komma i form - så att du är redo för nästa festivalomgång! En grym bonus är att campet är en perfekt plats för att hitta nya vänskaper på!

Läs allt om fitnessbootcamp i Thailand här!

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...