{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

På jakt efter något att göra i höst/vinter?

kille och tjej hoppar ner i skummande vatten

Våra fetaste aktiviteter för vinterhalvåret

Det tar emot att säga det här och vi vill inte inse det själva men…. sommaren har än en gång nått sitt slut. Hejdå, galna äventyr och nattbad. So long, uteserveringar. Adjö, mjukglass. Vi ses nästa år igen solbrännan. Eller? Nej då, det är nu den riktiga säsongen för äventyr kickar igång!

På hemmaplan tackar sommaren för sig men det innebär inte att du måste anpassa dig till höstens mysmode. Vinterhalvåret kan formas till i princip vad du vill. Dedikera det till utlandsstudier, backpacking, eller skaffa dig arbetslivserfarenhet. Hos oss hittar du de perfekta ingredienserna för en höst och vinter som kan gå till historien. Nedan hittar du några av våra favoriteraktiviteter för just vinterhalvåret.

Festival Woman Dancing
Så mycket mer än jorden runt-resor
Många tror att vi på KILROY endast är kunniga inom jorden runt-resor, men visste du att vi även förmedlar studieplatser till några av världens populäraste universitet, att vi skickar iväg engagerade volontärer till projekt över hela världen, erbjuder surfkurser över hela jorden och att du genom oss kan säsonga på en skidort i Kanada? Nice, right? Snacka med oss för att veta mer om våra äventyr för hösten och vintern.
Snacka med oss!

Backpacka jorden runt

Att resa jorden runt är ett äventyr du aldrig kommer att glömma. Ta med dig kompisen, flickvännen, pojkvännen eller res själv runt jorden. Vi hjälper dig att sätta ihop en resa efter dina önskemål. Om du är ute efter inspo innan du snacka med oss spana in våra najsiga reseförslag.

Utforska våra jorden runt-resor

två killar som backpackar i japan

Plugga i Australien eller USA

Visste du att du hittar några av världen bästa studentstäder just i Australien? Om inte, nu vet du! En höst och vinter spenderad Down Under kan med andra ord inte blir mer än nice om du väljer att plugga där.

Om du är mer taggad på att dra till grannen i väst, rättare sagt USA, är även möjligheterna här många. Vad sägs om att plugga turism på Hawaii eller kanske ekonomi i New York? Vi samarbetar med många colleges och universitet i USA och kan erbjuda alltifrån en och två Study Abroad-terminer till hela utbildningar.

Snacka med oss för kostnadsfri studierådgivning. Behöver du inspo på kurser att läsa? Klicka dig in nedan!

Kurspaket i USA & Australien

tjej med surfbärda i motlus

Volontärarbeta utomlands

Vill du göra något utmanande som känns lite extra bra i magen? Volontärarbete ger dig inte bara kunskaper och insikt i ett annat lands kultur, utan även vänner för livet! Du kan arbeta med barn, djur, miljö och en uppsjö av andra sociala projekt i allt från Asien till Afrika och Sydamerika.

Se alla våra volontärprojekt

Volontärarbeta med djur utomlands.

Cash flow under resan med ett Working Holiday-visum

Med ett Working Holiday-visum kan du arbeta i Australien, Nya Zeeland och Kanada. Du kan bland annat få jobb på hostel, barer och caféer. I Kanada har du exempelvis garanterat jobb på ett hotell i en av Kanadas bästa vinterorter. Vid sidan av kneget pysslar du med.. guess what... skidåkning (eller vad helst du är taggad på!).

Läs mer om Working Holiday

Kille som säsongar i Kanada.

Åk på en roadtrip

En roadtrip är det optimala sättet att resa på om du vill uppleva absolut frihet. Du reser var du vill - när du vill! Hyr en bil, husbil eller en campervan och res runt i USA, Kanada, Australien, Sydafrika eller Nya Zeeland.

Våra favoriter för roadtrips utomlands tar dig:

Psst... har du inte körkort? Check this out!

Utforska alla förslag på roadtrips här

en snirklig väg under en roadtrip i usa

Spetsa CVt med en praktik utomlands

Att praktisera utomlands är nice. Vi kan inte uttrycka det på något annat vis. Det är kort och gott nice, that's it. Inte bara för ditt CV utan även för den personliga utvecklingen och wanderlusten.

Vi samarbetar med några av de bästa praktikorganisationerna i världen och hjälper dig hela vägen från ansökan till avslutad praktik.

Topp 3 destinationer att praktisera i:

Kvinna framför neonlampor i New York på kvällen

Åk på en maxad rundresa fylld av aktiviteter

Vill du dyka i Barriärrevet, surfa på Bali, trekka i Sydamerika, hoppa bungy jump på Nya Zeeland, åka Transsibiriska järnvägen, åka på safari i Afrika, eller något annat fett. VI LÖSTE. Hos oss är möjligheterna så gott som obegränsade. Res på egen hand eller tillsammans med andra backpackers. Du bestämmer. Vi levererar.

Snacka med oss så roddar vi äventyret som just nu endast finns i din fantasi!

Utforska alla våra reseförslag

PErson som dyker plan ett stimm av fiskar.

Oändliga möjligheter

Fortfarande osäker på vad du ska göra i höst och vinter? Fear no more! Vi sitter inne på mängder av tips på vad du kan hitta på. Vill du gå all in föreslår vi att du kombinerar några av ovan förslag för att få till den fetaste resan. Du vet en sån där som andra avundas. Vad sägs om att...

Backpacka i Australien + Working Holiday?
Säsonga i Kanada + roadtrip i Kalifornien?
Volontärarbeta med sköldpaddor + rundresa på Bali?

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...