{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Fitness camp & träningsresa Kapstaden

fitness-south-africa-salty-crax-beach-view

Fitness camp & träningsresa Kapstaden

Håll dig i form på din resa i Sydafrika. Svettas samtidigt som du njuter av livet med en vecka på vårt fitness camp i Kapstaden. Börja dagarna med träning och fortsätt sedan med roliga aktiviteter i denna otroligt häftiga stad!

Mer äventyr i Sydafrika
Safari, lära dig surfa eller kanske engagera dig
i ett volontärprojekt? Om fitness campet bara är en del av din resa i Sydafrika så har vi en hel del andra aktiviteter att erbjuda!
Till aktiviteter i Sydafrika

Träningsresa i Sydafrika

Fitness campet ligger fem minuters promenad från stranden och du har flera restauranger, barer och butiker i området. Börja dagarna på din träningsresa med ett morgonpass på campet eller stranden för att sedan utforska Kapstaden och dess majestätiska omgivning under eftermiddagen. Om kvällarna serveras nyttiga middagar av campets kock. Du kommer även få delta i matlagningskurser, på så sätt kan du fortsätta din hälsosamma livsstil på hemmaplan.

SaltyCrax Hostel i Kapstaden

Träningen

Ingen dag är den andra lik på din träningsresa i Sydafrika. På förmiddagen står träning på schemat, t.ex: löpning, konditionsträning på stranden, TRX Suspension (dvs. träna med hjälp av din egen kropps motstånd. Ett effektivt sätt att träna upp styrka, balans, flexibilitet och stabilitet), Cross Fit, pilates m.m. Som grädde på moussen äter du hälsosam mat och får diskutera dina matvanor med en expert!

Aktiviteter

Efter morgnarnas sköna träning är det fritt fram att utforska mer av Kapstaden, som att vandra upp till Table Mountain för den spektakulära vyn, snorkla med sälar, gå runt i Kapstaden eller ta surflektioner. Om du orkar kan du vandra både upp och ner för berget, annars finns det en linbana som du kan ta en av vägarna.

Kitesurf med utsikt över Table Mountain

Boende

Du kommer att bo på det femstjärniga SaltyCrax Backpacker hostel. Bo fem minuter från stranden med närhet till både restauranger och butiker och avsluta en aktiv dag i badtunnan för avkoppling. Från SaltyCrax har du utsikt över Blouberg, havet och Table Mountain.

Ingår i Fitness camp:

 • Boende
 • Upphämtning eller avlämning på flygplatsen
 • Frukost & middag
 • Matlagningskurs och hälsosamma måltider
 • Guidade tur i Kapstaden
 • Surflektion
 • Vandra upp på Table Mountain
 • Cykeltur runt Godahoppsudden
 • Snorkla med sälar

Taggad på träningsresa i Sydafrika?

Sammanfattningsvis kan vi ju säga att du får uppleva Kapstadens bästa sidor och komma i form samtidigt som du bara njuuter av och får uppleva denna underbara stad. Perfekt kombination! Våra reseexperter hjälper dig gärna att sätta ihop en resa för dig, kanske är det här bara ett stopp efter en lång resa?

Snacka träningsresa i Sydafrika med oss!

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...