{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Hit reser vi 2019

Hit reser vi 2019 | Resor 2019 | KILROY

Vi presenterar: Topp 10 destinationer under 2019

Drömmer du om att få uppleva makalösa naturupplevelser, pulserande storstäder eller spännande kulturer under en resa 2019? Oavsett vad du är ute efter så lovar vi att du hittar något för dig i den här listan. Under 2019 handlar resandet om att besöka nya färgstarka platser på kanske inte de mest konventionella turistdestinationerna. Vart tar 2019 dig?

2019 är förbi - kolla in de trendigaste resmålen för 2020 här!

Låter det oupptäckta Filippinerna som något för dig?
Läs mer om resor till Filippinerna här

Det oupptäckta Filippinerna

Manila och Boracay i all ära men under 2019 är det dags att vidga vyerna och ta sig bortom de välbesökta städerna i Filippinerna. Ta dig till Manila och börja din resa med ett av våra startpaket för att upptäcka landets största metropol, men packa sedan ihop väskan och bege dig mot mer oupptäckta platser, dit turismen ännu inte riktigt nått. Ta dig norrut mot det något avskilda El Nido och områdets över 50 småöar vilka många är oexploaterade och magiskt vackra – här kan du öhoppa, dyka, segla och mycket mer. El Nido är ett skyddat område då faunan och naturen är unik, så när du väl är där, plocka fram ditt mest klimatsmarta jag.

Resa till El Nido i Filippinerna | Resor 2019

Skulle ett äventyr i Ecuador passa dig?
Läs mer om resor till Ecuador här

Ecuador – mekkat för äventyraren

Välkommen till mekkat för äventyrare och likväl landet som komprimerar alla sydamerikanska highlights! Har du inte tid att bege dig på en större rundresa i Sydamerika är Ecuador landet för dig. Under ett par veckor här kan du uppleva nästan allt som hypeas rörande Sydamerika. Trots att landet är ett utav de minsta länderna i Sydamerika kommer du inte att bli besviken. Här hittar du mystiska regnskogar, dramatiska vyer över Anderna, lamor, vulkaner och sist men definitivt inte minst: Galapagosöarna. En resa till Ecuador är perfekt för dig som gillar att vara aktiv då landet är superbt för trekking, surfing och andra naturnära aktiviteter. Då landets natur och djurliv är så unikt är dessutom volontärarbete både uppskattat och otroligt givande både för dig och dem du hjälper.

Resa till Ecuador och Galapagosöarna | Resor 2019

Känns Kubas vibes lockande?
Läs mer om resor till Kuba här

Karibiska rytmer på Kuba

Vad är en resa till Karibien utan ett besök på varma och välkomnande Kuba? Så fort du sätter din fot på den här omtalade ön kommer du att slås utav de karibiska rytmerna och befolkningens värme. Din resa här börjar med all säkerhet i salsans hemstad Havanna och att bo hemma hos en kubansk familj genom Casa particular är nästintill ett måste. Du kommer komma otroligt nära den härliga kubanska kulturen och dessutom hjälper ofta dem du bor hos mer än gärna med insidertips om vad du inte får missa under ditt besök.

Efter ett par dagar i storstaden kan du hoppa på en buss, eller boka in en egen chaufför för en billig peng, och ta dig mot södra kusten där pärlan Trinidad definitivt är värt ett besök. Den lilla kullerstensbelagda staden bjuder på många små mysiga restauranger och torg och om du känner att en vända salsa är på sin plats så hittar du flera salsabarer i staden, och däribland en nattklubb långt ner i en underjordisk grotta.

Resa till Kuba och Havanna | Resa 2019

Redo för fantastiska Vietnam?
Läs mer om resor till Vietnam här

Vietnam och landets exotiska mångfald

Att Vietnam finns med på listan av toppdestinationer för 2019 är föga förvånande. Landet har under en längre tid varit ett måste att besöka för backpackers som reser runt i Asien. Men under 2019 når Vietnam nya höjder. Här hittar du svindlande vacker natur och en varmt välkomnande atmosfär. Dessutom gör mixen mellan livliga metropoler och uråldriga småbyar landet till en plats av kontraster där ledordet är exotisk mångfald. De norra och södra delarna av Vietnam skiljer sig mycket åt, både när det kommer till natur och kultur, så om du har tillräckligt med tid rekommenderar vi dig att utforska hela landet från norr till söder. Om du är en foodie är Vietnam dessutom himmelriket. Maten här superb och kan ses som en fusion av det bästa från öst med en touch av franska specialiteter.

Resa till Vietnam | Resa 2019

Vilken av Indonesiens alla öar passar dig bäst?
Läs mer om resor till Indonesien här

Paradisöarna Sumatra och Bali i Indonesien

Indonesien består av över 17 000 öar (!) så att välja vilka som bör besökas är inte lätt, vi har därför gjort det lätt för dig och plockat ut våra två favoriter: äventyrarnas Sumatra och backpackerfavoriten Bali. Sumatra är en utav Indonesiens största öar. Här hittar du grönskande landskap och naturkrafter långt bortom det vi är vana vid här hemma i Sverige - det är inte allt för sällan befolkningen på Sumatra upplever jordbävningar och vulkanutbrott. Förutom de ångande vulkankratrarna och de fantastiska vyerna är det här även hemmet för vår avlägsna släkting orangutangen och även andra otroliga djur så som tigrar, noshörningar och elefanter.

Till skillnad från Sumatra är ön Bali mer exploaterad men det är fortfarande ett rent paradis där andlighet är ett ledord. På Bali hittar du alla klassiska backpackingaktiviteter, så som surfing i Bingin och yoga i Ubud, men vad som gör ön extra speciell är lokalbefolkningen. Människorna som lever här är otroligt genuina och generösa och det är det här som tar Bali till helt nya nivåer i jämförelse med de övriga 16 999 indonesiska öarna.

Resa till Indonesien, Sumatra och Bali | Resa 2019

Nyfiken på att uppleva Colombias kontraster?
Läs mer om resor till Colombia här

Colombia och landets kontraster från norr till söder

Colombia som är placerat precis ovanför ekvatorn har, likt grannlandet Ecuador, en miljö där kontraster är ett faktum. I norr möts du utav soliga stränder, karibiska vibbar och grönskande kullar. I söder slås du utav höga altituder, snöklädda bergstoppar och de vackra Anderna och allra längst söderut mot gränsen till Venezuela möts du utav vackra grässlätter. Mitt i allt detta finner du Amazonas djungel och huvudstaden Bogota, som blivit ett allt mer populärt resmål. Staden har länge varit omtalat som en plats drabbad av politiska konflikter och gerillakrig, men staden är i förändring till det positiva. På Bogotas gator samsas salsabarer och technoklubbar, extrem fattigdom och lyx, små lokala skräddare och shoppinggallerior - med andra ord, ett land och en stad av kontraster!

Resa till Colombia | Resa 2019

Har du siktet inställt på Nordamerika 2019?
Läs mer om resor till Kanada här

Metropoler och svindlande natur i Kanada

Under 2019 vill vi åka väster ut mot grannlandet på andra sidan Atlanten - inte mindre än det gigantiska landet Kanada. Som känt som den lugnare systern till USA och för flanellskjortor, ishockey och lönnsirap är Kanada kanske inte det land man först kommer att tänka som ett semesterresmål - men tänk om. Ta en roadtrip utmed Kanadas östkust och kör sedan väster ut med Montreal som första anhalt, en kulturell metropol som är känd för sin hipsterkultur och franska atmosfär. Ta sedan siktet på Ottawa, spana in parlamentet och upplev den vackra naturen i Ontario. Efter ett kortare uppehåll i Ottawa packa väskan och be ge dig till Kanadas motsvarighet till New York: Toronto!

Vi får inte heller glömma den grymma skidåkningen i Kanada, ta dig mot Vancouver och vidare mot Whistler – varför inte skaffa dig ett working holiday-visum och stanna här en säsong?

Resa till Kanada | Resor 2019

Ekoturism i Panama - ja tack!
Läs mer om resor till Panama här

Strandliv och ekoturism i Panama

Vi lovar att Panama kommer att uppfylla allt du drömt om i resväg. Rivstarta din resa med öhoppning genom San Blas-öarna, dykning i kristallklart vatten och chillande som når orimliga nivåer. Chiriquí är ekoturismens drömdestination och ett besök i den lilla bergsbyn Boquete är ett måste. Dessutom är surfing något du måste prova på i Panama då utbudet av surfspots är grymt. Två av våra favoriter är Playa Venao och Bocas del Toro. Innan du beger dig ut på äventyr i Centralamerika tycker vi att du ska spendera några dagar i huvudstaden Panama City för att känna av Panamas storstadspuls, prova på landets mat, strosa genom Casco Viejo och ta en sväng förbi Panamakanalen. Res mellan december och april – då är Panama som bäst!

Resa till Panama | Resor 2019

Taggad på livliga Indien?
Läs mer om resor till Indien här

Hektiska och färgsprakande Indien

Indien kommer att ta dig med storm! Landet är livligt, färgstarkt och sist men inte minst otrolig olikt den svenska vardagen. I Indien lever gamla traditioner och kulturer sida vid sida med det moderna vilket leder till en underlig blandning av skyskrapor och slumområden där gatorna är ett enda stort kaos av människor, djur och nya dofter.

I det här makalösa landet hittar du mängder av sevärdheter och Taj Mahal, ett av världens sju underverk, är med all säkerhet den mest berömda. Taj Mahal ligger i staden Agra inte långt från huvudstaden New Delhi. Andra sevärdheter du inte får missa på din resa i Indien är de grönskande lagunerna runt Kerala, det vackra palatset Maharaja i Rajasthan, guldtemplet i Amritsar, den heliga byn Varanasi, Goas vackra stränder och hippimarknaderna i Anjua. Listan på vad du kan se och göra i Indien kan göras lång och att resa hit kan ta på krafterna då intrycken är många. Men vi tror med all säkerhet att du klarar det och kommer förälska dig i landet som så många andra!

Resa till Indien | Resor 2019

Taggad på The Big Five?
Läs mer om resor till Botswana här

Djur, natur och safari i Botswana

Det här kustlösa landet mitt i södra Afrika är det inte ofta man hör talas om – det är synd tycker vi! Med ett djurliv som kan klassas som ett av de häftigaste i världen är den här destinationen ett måste för djurentusiasten. Botswana är med andra ord det främsta resmålet för dig som vill åka på safari och skåda allt från elefanter, flodhästar och mycket mer i nationalparker så som Chobe National Park och Moremi National Park. Dessutom måste du ta dig ut till Kalahariöknen som är den största orörda ytan av sand på vår planet.

Hur bör då Botswana upplevas? Det bästa sättet är genom overlanding – vi kan inte garantera det, men sannolikheten att du kan bocka av The Big Five på din bucketlist efter en sådan tripp är stor!

Resa till Botswana | Resor 2019

Vart reser du under 2019?

Kan du inte bestämma dig för vilket riktning du ska ta ut i världen? Vi fattar helt och hållet, det finns så mycket att se och göra men för det mesta är det svårt att hinna med allt. Genom att snacka med oss kan vi hjälpa dig att få ut så mycket som möjligt av din ledighet för att verkligen maxmera dina resdagar. Och vet du vad som är bäst av allt? Vi gör det här helt kostnadsfritt åt dig. Boka in ett möte med oss så hjälper vi dig ut på ett äventyr under 2019. Mötet kan ske både i någon av våra butiker eller över telefon - du bestämmer!

Snacka med oss!

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...