{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Hjälp till att bevara naturen på Galapagosöarna: en livsförändrande upplevelse

Man tittar på träden i en grön skog på Galapagosöarna i Ecuador

Arbeta som volontärarbeta för att upprätthålla Galapagos unika biosfär

Jordbrukets framtid är ekologisk, särskilt i ett skyddat ekosystem som Galapagosöarna. På Galapagos huvudö, San Cristóbal, finns det gott om fincas (stora ranchliknande gårdar) men bara en av dem är helt ekologisk. I och med att detta projektet får du en mycket speciell möjlighet att hjälpa till på denna unika finca och lära dig att leva och arbeta i harmoni med naturen för att bevara Galapagosöarna i många år framöver. 

galapagos-ecuador-iguanas-cover
The unique ecosystem of the Galapagos
The Galapagos islands are known for their high degree of endemism (a fancy word for animal or plant species that are found only in that specific location). Due to the isolated location of the Galapagos, far from the mainland of South America, the islands hold the perfect conditions for the evolution of unique species over time. The Galapagos Islands are home to many species of plants and animals that are found nowhere else in the world, including the Galapagos giant tortoise, the Galapagos penguin, and the Darwin's finch. All of this makes the islands a popular destination for ecotourism, as they provide an opportunity to observe and study unique and diverse wildlife in their natural habitats.

Utforska Galapagosöarna samtidigt som du hjälper till att skydda miljön

Låt oss börja med att säga: volontärarbete betyder det inte att du måste arbeta varje dag och kommer att missa alla fantastiska saker som Galapagos har att erbjuda. Det finns gott om tid för utflykter som ingår i din vistelse på San Cristóbal! 

Under din tid på ön får du exempelvis att göra en dagsutflykt till Kicker Rock, en lavaformation mitt i havet som har blivit en häcknings- och viloplats för många unika fågelarter. När du är klar med fågelskådning får du ge dig ut för att snorkla i havet och uppleva det fantastiska livet under ytan. Här kan du stöta på olika hajarter (det finns till och med en chans att se hammarhajar!), sköldpaddor, rockor och många fler spännande djur. Det finns även otroligt många vackra stränder på Galapagos. En av dagarna kommer du att få besöka ett bevarandeprojekt för sköldpaddor runt Galapagos. Förutom att uppleva naturen kan du också haka på surf- eller yogakurser om du känner för det! 

Spotted Eagle Ray among a school of fish near the Galapagos islands in Ecuador

Vad kommer du att få göra på projektet?

Förutom att arbeta tillsammans med passionerade biologer, bönder och lokalbefolkning, får du även lära dig om alla olika typer av växter, grödor och djur samtidigt som du delar erfarenheter och lärdomar med samhället.

Lär känna Galapagosöarna och alla dess invånare medan du arbetar på en ekologisk gård mitt i paradiset. Du kommer att bli en del av ett community och arbeta tillsammans med lokalbefolkningen i San Cristóbal. Vi lovar dig att det är en helt fantastisk upplevelse som ger dig chansen att lära dig om fördelarna med hållbart jordbruk och Galapagosöarnas flora och fauna. 

Two women working as volunteers on the organic farm on San Cristóbal, the Galapagos Islands

Se och göra på San Cristóbal

Let's be honest - du besöker förmodligen Galapagos för den unika naturen och vilken tur då att alla huvudaktiviteter i San Cristóbal är inriktade på nationalparken och dess invånare. Det finns otaliga unika arter på öarna, både på land och i havet och du har gott om möjligheter att utforska varje vrå på ön i din egen takt. Besök vulkanen Alcedo och Pinnacle Rock eller bada med sjölejon. Om du känner dig äventyrlig, varför inte paddla kajak runt ön eller hyra en mountainbike och köra genom stan?

Blue-footed booby on a rock on the Galapagos Islands in Ecuador

Sugen på det bästa Galapagos har att erbjuda?

Vi har så mycket mer du kan se och göra på Galapagos och i Ecuador, vilket är två guldkorn till resmål på din resa genom Sydamerika. Hör av dig till oss för att få hjälp att planera din resa!

Mejla oss

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...