{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Hur hittar man billiga resor?

Man i short som bär på en ryggsäck under resan.

5 tips på hur du hittar billiga resor

Du är så taggad på att dra iväg på en fet resa, men det enda som hindrar dig är kanske plånboken? Vi resenördar känner alla igen känslan. Men efter många års efterenhet har vi faktiskt lär oss hur man reser billigt. Vi har därför skrivit ner våra bästa tips för hur du hittar billiga resor som tar dig till riktigt nice ställen över hela världen. Check them out!

1. Res under lågsäsong

Det finns en anledning till att högsäsonger ligger just där de gör under året. Klimatet varierar efter säsong och vissa perioder är helt enkelt mer nice än andra. Men det behöver absolut inte innebära att lågsäsong innebär katastrofväder och allmänt missnöje. Ibland kan det faktiskt vara rena drömmen att resa under lågsäsong då de stora turistmassorna åkt hem. Du har alltså chansen till att uppleva det mer autentiska av destinationen!

Våga utforska möjligheten till att åka iväg på en resa off season för att komma undan med bästa pris. Sannolikheten att du hittar billiga resor till populära resmål precis innan eller direkt efter högsäsongerna är rätt stor.

Kolla in vår resekalender för att inspireras till vart du kan ta dig båda on och off season!

Ta mig till resekalendern

Man på en gunga i maldiverna

2. Var en early bird

Vi vet att det är härligt att vara sådär skön och spontan som backpacker, MEN underskatta inte fördelarna med att planera din resa i god tid innan avfärd. Priser för flygbiljetter ändras från dag till dag och ju tidigare du bokar desto billigare kommer du generellt sett undan. Vi brukar säga att 6-8 månader (8-10 månader för resor under högsäsong) är bra tumregler för att hitta så billiga resor som möjligt.

Hitta billiga flygbiljetter

Soluppgång i Malaysia

3. Utforska mindre populära destinationer

Australien och Bali i all ära, men för att resa så billigt som möjligt borde du utforska lite mer originella resmål. Det finns så många maxade ställen att utforska dit den stora massan ännu inte hittat! Följ inte strömmen och resa till de där klassiska resmålen. Vidga istället vyerna och tänk bortom det som är mainstream.

Spana in möjliga resmål

Flod i Honduras som rinner genom regnskog.

4. Alternativa rutter

Se över möjligheterna till att ta en alternativ resrutt till din slutdestination. En mellanlandning på en mindre trafikerad flygplats kan göra under för din plånbok.

Alternativt välj en flight som tar dig till en stad som inte ligger närmast din slutdestination. Tänk att du då både har möjligheten att utforska en plats du knappt visste fanns och därefter kan du hyra en bil, ta tåget eller hoppa på en buss eller varför inte en båt till destinationen du drömmer om.

Och du… glöm inte bort att lyckan är inte att nå sitt mål. Lyckan är att vara på väg.

Kolla in några nice reseförslag

Kvinna på ett tåg

5. Snacka med oss

Om du är sugen på att dra iväg på en längre rundresa med flera stopp kan det vara relativt knepigt att själv planera så att de olika flygen matchar och samtidigt hålla sig inom budget. Genom att snacka med oss, som har direktkontakt med flygbolagen, kan vi hjälpa dig att hitta den bästa kombinationen av flygresor.

Få gratis reserådgivning

Kvinna med kep framför vacker utsikt.

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...