{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

KILROY Travel Festival 2022 - här är årets snackisar

Travelfest 2022 Sessionsbackpacking101 Tue 1 Kopier

Världen väntar på dig, hur vill du upptäcka den?


Tiden på året har kommit då vi ser fram emot att djupdyka in i allt som har med resor att göra. Vi hoppas såklart att du vill hänga på? Årets upplaga av KILROY Travel Festival äger rum 10-14 oktober och vi är självklart partiska, men årets program är kanske det bästa någonsin? Det får du avgöra! Men för att tagga till listar vi här alla spännande ämnen som kommer att diskuteras av våra egna reseexperter och otroliga gästföreläsare under veckan. Anmäl dig till en eller flera sessions helt gratis så ses vi online! 


Se hela programmet

Travelfest 2022 Sessionssolo Traveling Mon 3 Kopier

10 oktober: Trendiga resmål, tips för soloresenärer & metaverse

Är du nyfiken på vilka resmål som vi spår kommer stå på allas buckelist 2023? Hur du hittar modet att resa själv och om det är okej att sätta resor på CV:t? Allt detta plus storsnackisen metaverse kommer det att pratas flitigt om under första kvällen av Travel Festival 2022!

Registrera dig gratis för att inte missa kvällens sessions:

Travelfest 2022 Sessionsmindfullness And Travel Tue 4 Kopier

11 oktober: Nybörjartips, lyxhostel & mindfulness på resan

Vi vet att det är mycket tankar som snurrar inför den första stora resan. Därför delar våra erfarna reseexperter med sig av sina bästa tips inför ditt stora äventyr för att lugna dina nerver. Vi kommer även att snacka om lyxhostel (hejdå sunkiga sängar & trånga utrymmen!), livet som digital nomad och hur du får ut det mesta av din resa genom mindfulness. Missa inte! 

Registrera dig gratis för att inte missa kvällens sessions:

Travelfest 2022 Sessionstravel Photography Wed 3 Kopier

12 oktober: Resa hållbart, fototips & jakten på en historisk konstform

Sista dagen kommer du att få veta mer om hur du kan resa mer hållbart och minimera ditt klimatavtryck gemom kunskap och engagemang. Vi ger dig också de bästa tipsen för att ta resebilder som ett proffs. Sist men inte minst får du en unik inblick i skapandet av dokumentären "Patterns of Life" där du får följa Sophie & Michaels resa i jakten på att dokumentera några av planetens äldsta tatueringsmetoder. Egna tatueringar eller ej, detta är ett äventyr som fascinerar de flesta!

Registrera dig gratis för att inte missa kvällens sessions:

 

Travelfest 2022 Sessionsthe Rise Of Luxury Hostels Tue 3 Kopier

13: Fysiskt event i Stockholm - äventyr i Sydostasien & Oceanien

Torsdagen 13 oktober kl: 18:00 är du välkommen till oss på Drottninggatan i centrala Stockholm för en kväll full av inspiration, restips och ett klurigt quiz där du har chansen att vinna ett presentkort på 3000 SEK!

Våra reseexperter kommer att berätta om de bästa rutterna, vilka platser som du bara inte får missa, hur du tar dig runt och vilka uppleveler längs vägen som gör din resa extra minnesvärd. Vi kommer att snacka roadtrips, dykning, äventyrsresor och massa annat. Begränsat antal platser, så skynda att anmäla dig innan de blir fullt!Anmäl dig gratis här

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...