{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Lapoints nya surf- och yogacamp i Portugal

Yoga är en del av campet i Portugal
Manda Johansson

Surf och yoga i Portugal

Varför åka till andra sidan jorden för att lära dig surfa och yoga? På Lapoints nya surf- och yogacamp i Ericeira i Portugal kan du hitta både ditt lugn och surftekniken du alltid velat ha. Passa på och följ @HappyJankell på instagram för att för att se hennes resa mellan 8/7 - 15/7 -2018. Vecka 28 tävlar Happy också ut en denna resa för två på sin instagram!

Surfa och Yoga - perfekta kombinationen
Lär känna nya människor i Portugal på Lapoints sociala surfcamp! Samtidigt som du fångar vågor på brädan om dagarna så kan du hitta lugnet under yogasessioner ledda av coola Greta Gröndahl! Den ultimata kombon om du frågar oss!

Lapoints surf- och yogacamp

Campet i Ericeira ligger med gångavstånd från stranden. Hit kommer unga människor från hela världen för att surfa, lära sig yoga och här finns några av de allra bästa instruktörerna. Nu finns dessutom grymma yogainstruktören Greta Gröndahl på campet där hon håller i yogaklasser så gott som varje dag! Vad kan passa bättre än att hitta inre lugn och öka rörligheten i kroppen samtidigt som man lär sig surfa!?

En vanlig dag på campet börjar och slutar ofta med en timmas yoga och däremellan surfas det tillsammans med instruktörer. Stämningen som uppstår i campet mellan folk gör att man ofta hittar på saker tillsammans, men vill man på egen hand göra egna utflykter så går det bra det med! Gör din grej!

På campet kommer du träffa många nya vänner!

Vem åker på ett surf- och yogacamp?

Oavsett om du har surfat förut eller aldrig stått på en surfbräda så passar La Points surfcamp dig! Det finns ett flertal nivåer i din undervisning och du hoppar helt enkelt på den nivå som passar dig bäst. Till Lapoints camps kommer unga människor, framförallt skandinaver för att umgås och ha kul och samtidigt lära sig surfa och yoga.

Vad får man lära sig?

Lapoint och Greta Gröndahl har satt ihop en vecka av yoga workshops, ljudterapi-sessions och surflektioner som kommer ge dig grymma surfkunskaper och dessutom en möjlighet att ladda om och öka ditt fysiska, spirituella och mentala välmående!

I surf- och yogapaketet ingår:

  • All övernatting på surfcampet (7 nätter)
  • Frukost varje dag
  • 10 yogaklasser (totalt 15 timmar undervisning)
  • 4 x 2 timmar surfundervisning
  • Guidad tur till historiska Sintra
  • Hyra av all nödvändig utrustning

När kan man åka och vad kostar det?

Campet är öppet från juni till oktober och 8 dagars surf- och yogacamp kostar från 7969 kr per person. Priset kan bero på platsåtgång och när du vill åka. Kontakta oss idag för att få aktuellt pris och självklart hjälper vi dig att ta fram bra priser för flygbiljetter i samma veva!

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...