{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Bli volontär på Galapagos

Sjölejon på en strand på Galapagosöarna | Volontärarbeta med KILROY

Är du redo för ett oförglömligt äventyr i Sydamerika?

Galapagosöarna, den mytomspunna ögruppen skapad av vulkaner, är en plats som fascinerat många med sitt rika djurliv och däribland naturvetaren och forskaren Charles Darwin. De fynd som Darwin gjorde under sin upptäcktsresa år 1835 har haft stor påverkan på dagens evolutionsteori och utvecklingen av begreppet ”naturligt urval”.

Än idag är Galapagos en häpnadsväckande och färgstark plats full av historia, traditioner, vacker natur och spännande djur du inte hittar på något annan plats på jorden. Som volontärarbetare kommer du att leva mitt i detta och bo på en utav Galapagosöarna där sälarna är dina närmsta grannar. Sammanfattat: det här är en upplevelse utöver det vanliga. Så vad väntar du på? Nu kör vi!

galapagos-islands-ecuador-seals-sleeping-on-the-beach-cover
Intresserad av att bli volontär?
Här hittar du mer information om volontärprojekten på Galapagos. Vad väntar du på , blir volontär idag!
Naturvård på Galapagos

Bevarande av naturens skatter

Vacker utsikt på ön San Cristobals | Volontär på Galapagos med KILROY

Våra naturbevarande volontärprojekt på Galapagos ligger på ön San Cristobals vackra highland och utsikten är helt makalös. Det här projektet arbetar med hållbarhet och har ett nära samarbete med myndigheterna för Galapagos National Park samt lokala skolor. Som volontär kommer du att spendera din morgnar med att se till att invasiva djurarter hålls borta från nationalparken, samt bevara och upprätthålla miljön för den inhemska Galapagossköldpaddan. På eftermiddagen är du fri att upptäcka ögruppen på egen hand!

Volontärarbeta med barn på Galapagos

Spela fotboll med barnen på San Cristobal Island | Volontär på Galapagos med KILROY

De flesta tänker på djur i samband med Galapagos, men det finns faktiskt närmare 26 000 människor utspridda på ögruppens olika öar. Om du är intresserad av att arbeta med de lokala samhällena så är volontärarbete på den statligt ägda skolan på San Cristobal Island något för dig. Skolan utbildar över 550 barn i åldrarna 6 till 15 och under åren har skolan bildad lag i allt från fotboll och bordtennis till basket och schack.  

På skolan kommer du att arbeta antingen på morgnarna eller eftermiddagarna, beroende på om du undervisar barn på grundskolan eller gymnasiet. Som volontär kommer du att få medverka i lektioner i engelska eller idrott – så förvänta dig riktigt taggade kids!

Vad ingår?

Experience unique wildlife on the Galapagos | KILROY

Alla våra volontärprojekt på Galapagosöarna inkluderar följande:

  • Boende vid ankomst i Quito, Ecuador
  • Boende på Galapagosöarna
  • Flyg mellan Quito, Ecuador och Galapagosöarna
  • Transport från och till volontärprojekten
  • En unik volontärupplevelse!

Paradiset i Stilla havet

Res som Darwin och möt djurliv på Galapagos | KILROY

När du signar upp dig på ett av volontärprojekt på Galapagos kommer du även ges en hel del egen tid för att upptäcka ögruppen. Och lita på oss, det finns mängder att se! Du kommer garantera bli överväldigad av antalet exotiska djur som du kommer att möta: marina leguaner – den enda simmande ödlan i världen, gigantiska röda krabbor och den världskända fågeln Blåfotad sula. För natur- och djurälskare är därför det här med all säkerhet en drömplats!

Se till att besöka Floreana, en avlägsen och unik ö tillhörande ögruppen Galapagos. Här kan du göra häftiga vandringar i underjordiska lavatunnlar (!), dyka och snorkla, fågelskåda och komma nära gigantiska sköldpaddor. För att lära dig mer om sköldpaddornas liv på öarna besök de lokala initiativen som jobbar med att skydda och bevara dem.

Ett besök på Floreanas postkontor är även det ett måste. Lämna ett adresserat men ofrankerat vykort på kontoret och håll tummarna för att en annan resenär plockar upp det och levererar det till adressen. Det här är en gammal tradition som har fungerat i över 200 år!

Volontärprojekt på Galapagos

Intresserad av att bli volontär på Galapagos?

Du kan volontärarbete som lärarassistent, lärarassistent inom idrott eller arbeta med naturbevarande projekt! Alla dessa projekt inkluderar flyg från Quito i Ecuador till Galapagos och tillbaka. Så vad väntar du på, ett nytt äventyr väntar på dig!

Frågor på det?

Boka in en gratis reserådgivning

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...