{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

10 roliga upplevelser i Europa

Res i Europa på sommaren

Sommar i Europa - 10 roliga upplevelser

Du behöver inte resa jorden runt för att få de bästa upplevelserna i sommar. Europa erbjuder nämligen på otroligt många härliga upplevelser! Speciellt om du är på jakt efter något helt annat än en vanlig charter söderut. Båtluffa och se massa olika grekiska öar, segla längs kusten i Kroatien, läs spanska i Barcelona, surfa och åk forsränning, eller varför inte resa genom Europas historia, backpacka i Kroatien, pizzaturné i italien, vandra på vulkaner på Island eller dyk på Malta.

Vi älska att resa...
...och vi vill att fler unga människor ska få upptäcka världen. Därför hjälper våra reseexperter dig att skräddarsy din resa utefter din budget och dina önskemål. Dessutom är vi bästa kompis med de flesta stora flygbolagen! Det gör att vi kan boka billiga specialbiljetter som du inte kan hitta genom de vanliga sökmotorerna. Kontakta oss idag och berätta om din drömresa så tar vi fram ett reseförslag – helt kostnadsfritt!

1. Båtluffa i Grekland

Få saker går upp som den grekiska skärgården så varför inte uppleva den till fullo. Du kommer att segla i en mindre grupp och få stora möjligheter till att snorkla, observera livet under ytan medan du fortfarande njuter av stillheten av att bo på en båt. Segling är en upplevelse, oavsett om du är nybörjare eller redan är bekant på havets vågor.

Segla i Grekland

Vi rekommenderar: Mykonos till Santorini [8 dagar fr.11.854kr]

2. Öluffa i Kroatien

För dig som vill upptäcka mer av Kroatien är ö-luffa ett perfekt alternativ. Besök ön Vis om du vill njuta av lokalt mat och vin, åk till Brac för att testa alla äventyrliga vattensporter, eller ta dig till den vackra ön Mljet som har fantastisk orörd natur. Vill du festa ska du istället bege dig till ön Pag som har de bästa strandpartyna och nattklubbarna!

Vårt kulturtips i Kroatien: Den lilla ön Palagruza. Här får du lugn och ro och total isolering! En av de mest fascinerande sakerna med den här ön är att den bara har en byggnad - en fyr som innehar två dubbelrum, där du kan bo för 100 euro per natt (minimum per vistelse är 1 vecka). Men glöm inte att ta med dig mat, hit går nämligen inga båtar som levererar någon mat och förnödenheter. Så här får du njuta av en unik och stressfri semester!

Segla i Kroatien

3. Läs spanska i Barcelona

Barcelona - själva namnet får en att tänka på café con leche i en av de många kaféerna på Plaza Catalunya, en fruktig sangria på stranden och solstrålar på huden. Barcelona kombinerar Medelhavsklimatet, en fin sandstrand, många barer och pubar, katalanska delikatesser och härliga ungdomar från hela världen. Utan tvekan är Barcelona en fascinerande stad med en mycket speciell charm - precis den platsen där du vill ta en spansk språkkurs.

Spanskkurs i Barcelona

Vi rekommenderar: Spanskkursen One to One [7 dagar fr.5775kr]

4. Surfa i Portugal

Portugal har några av de bästa surf-spotsen i Europa och på vårt surfcamp har du duktiga instruktörer som hjälper dig med din surf. Det är ett ypperligt tillfälle att lära känna andra och ha en fantastisk tid och goda minnen att ta med dig hem! Du har gångavstånd in till stan och det är smidigt att ta bussen in till Lissabon. Visst låter det inte helt fel heller att surfcampet ligger precis vid stranden.

Surfa i Portugal

Vi rekommenderar: Camp Quinta Lizandro [8dagar fr.6289kr]

5. Dyka på Malta

Malta är verkligen en pärla i hjärtat av Medelhavet med historia och kultur, sitt milda klimat året runt, en säker och vänlig atmosfär och massor att göra på bara några kvadratkilometer. Men om du vill få en smak av öarnas bäst bevarade hemligheter måste du gå under ytan. Vattnet runt Malta, Gozo och Comino erbjuder några av de bästa dyken i Europa. Vad som gör Dykning på Malta fantastisk är den utmärkta blandningen av de stora dykalternativen, enkel åtkomst, klart och varmt vatten året runt, ett intressant utbud av de marina livet och WRECKS.

Dyk på malta

Vi rekommenderar: Fun diving i Silema/St. Julians [5 dagar fr.4200kr]

6. Forsränning på Island

Njut av vackert landskap från ett nytt håll! Att åka forsränning ner i Hvítá är ett utmärkt sätt att tillbringa dagen. Strax under det mäktiga Gullfoss vattenfallet utgörs en perfekt canyon för en fantastisk forsränning. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av forsränning för detta äventyr och vi lovar att det är jättekul för alla åldrar. Denna resa är för alla som villa ha ett litet äventyr i ett enastående landskap.

Forsränning på Island

Vi rekommenderar: Gullfors forsränning [6timmar fr.1529kr]

7. Backpacka i Europa

Att backpacka genom Zagreb till Dubrovnik är inte en backpackers typiska europaturné, det är bättre. På en vecka från historiska Zagreb längst Adriatiska kusten till fantastiska Dubrovnik. Längs vägen kommer du att träffa höjdpunkterna vid de vackra kusterna i Plitvice eller ön Hvar? Men du kommer också att upptäcka ett Europa som ofta ignoreras av resenärer. 

Vi rekommenderar: Interrail genom Europa

8. Utforska Centraleuropa

Är du mer intresserad av att upptäcka gamla Europa varför inte uppleva häftiga Berlin. Vi har ett urval av riktigt grymma turer genom vacker arkitektur, kultur och äventyr från början till slut, med flera valfria aktiviteter att välja och vraka mellan. Allt som allt, mer europeisk awesomeness än du kan tänka dig.

Utforska Berlin

Backpacka i Europa

Vi rekommenderar: Berlin till London [6 dagar fr.8221kr]

9. Pizzaturné i Italien

Åk på en pizzaturné i Italien. För de flesta är pizza något som levereras hem till dem, en sann pizzaälskare levererar sig till Neapel, pizzans uppkomst. Under fem dagar kan du med lätthet intorduceras till himmelriket om du är en foodie. Utforska alla sorters italienska läckerheter och sätta dig in i världen av pizza. Och när du inte äter - lära dig om italiens historia på besök runt ruiner så som Pompeji. Sjung nu med: "When the moon hits your eye".

Mer om äventyr i Italien

Åk till Neapel

Vi rekommenderar: Pizzaturné i Neapel [5 dagar fr.6079kr]

10. Besök vulkaner på Island

Utmana dig själv med en vandring från Thorsmorkdalen upp till Femvorduhals passet, hemmet för de nya kratrarna Magni och Modi. Om du letar efter en fantastisk vandring med fantastiskt landskap är det här något för dig. Upptäck på denna 12 timmars vandring effekterna från vulkanutbrottet av Eyjafjallajökull år 2010 samt vandra över enastående glaciärer innan du når vulkanen Thorsmork. Kom ihåg att klä dig varmt, låt inte årstiden lura dig!

Vulkan på Island

Vi rekommenderar: Vulkanvandring på Island [12 timmar, fr. 2549kr]

11. Res genom Europas historia

Har du flera historiska platser i Europa som du vill bocka av från din bucket list så som...

  • Promenera i Amsterdam
  • Upptäcka Berlin
  • Köra genom Wien
  • Promenera i Pragu
  • Holländsk ost och träskor
  • Besöka Mauthausens tidigare koncentrationsläger

...tågluffa genom Europa!

Östeuropa stängdes av mot väst i årtionden, dolt bakom "järnridån". Lyckligtvis för oss är Europa nu mer förenat än någonsin och vi får se några av de magnifika städerna på båda sidor av den tidigare klyftan på denna insiktsfulla europeiska resa. Romantiska Budapest, stilfulla Wien, gotiska Prag, historiska Berlin och livliga Amsterdam är alla på vår resa mot London.

Res genom Europa

Taggad på att utforska Europa?

Spana in aktiviteterna nedan eller boka in dig på en kostnadsfri reserådgivning!

Snacka med oss

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...