{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Så planerar du en vinterresa som faktiskt blir av

theme-traveling-alone-hammock-guy-beach-relax-evening

Har du längtat efter att resa i vinter? Vi hjälper dig att göra planer som faktiskt blir av!


I takt med att allt fler väljer att vaccinera sig börjar världen sakta men säkert att öppna upp igen. Men du är inte ensam om att ställa dig frågan: Vart kan jag resa i vinter och hur påverkas mina resplaner av den nya virusvaritanten Omikron? Det korta svaret är att du faktiskt kan resa till många härliga destinationer i världen - så länge du uppfyller kraven och är medveten om vilka restriktioner som gäller på plats. Läs vidare så får du veta hur du gör dina resdrömmar till verklighet + förslag på destinationer du kan besöka NU!


Om du vill resa just nu är helt upp till dig - men om du vill öka chanserna att faktiskt komma iväg har vi några tips:


  • Visst vore det underbart att resa jorden runt? Vi håller med! Men just nu är det kanske inte fullt möjligt, med tanke på att det kan ske snabba förändringar gällande flyg, inreseregler och lokala restriktioner. Välj istället 1-2 destinationer för att vara säker på att din resa blir av. Det positiva är att du får mer tid till att utforska platser i landet som du kanske inte hade besökt annars. Inspireras av några coola reseförslag vi har satt ihop nedan! 

  • Innan du bestämmer dig för vart du ska resa bör du uppdatera dig kring landets aktuella vaccinationsstatus. Den ger dig nämligen en indikation på hur sannolikt det är att nya inreseregler och lokala restriktioner införs med kort varsel och sätter stopp för dina resplaner. 

  • Glöm inte att en reseförsäkring är det enda du absolut inte vill resa utan dessa tider, förutom passet förstås. Men en bra reseförsäkring kan du ta det lugnt och slippa onödig stress om du har otur på resan. Fråga oss så ser vi till att du är fullt försäkrad på resan! 

  • Även under normala omständigheter kan det vara klurigt att planera en resa och det dyker nästan alltid upp frågor och funderingar. Det är just därför vi finns! Boka ett möte med våra reseexperter i butik eller via telefon helt gratis så ska vi göra vårt bästa för att uppfylla dina resedrömmar! De har själva stor resvana och håller sig ständigt uppdaterade kring coronaläget för att du själv ska slippa hålla koll på allt!

  • Sist men inte minst, gäller det trots allt att vara flexibel. Med Book with Confidence kan du som är fullvaccinerad boka din resa hos oss utan bekymmer. Det innebär att du bokar din resa med mycket flexibla villkor som ger dig möjlighet att betala en deposition på 35% av totalkostnaden och sedan väntar med sista betalningen till 35 dagar före avresa. Läs mer om om fördelarna här eller fråga våra reseexperter så berättar vi mer!

 

Fråga våra reseexperter

Den perfekta kombon: Sri Lanka & Maldiverna

Vad sägs om att kombinera öhoppning på Maldiverna med Sri Lankas frodiga natur och vilda djur? Det är inte för inget vi kallar detta reseförslag för den ultimata drömkombon! Möt upp ett gäng andra backpackers i Malé för att påbörja ditt segeläventyr i Indiska Oceanien. Du kan också se fram emot en äventyrsresa genom Sri Lankas vackra landskap och sist men inte minst ett surfcamp i Ahangama, du får lära dig bemästra vågorna som ett proffs!  

Reslängd: cirka 6 veckor

Pris från: 37 990 SEK
(inkluderar flyg, bokningsavgifter, öhoppning, surfcamp och 1 äventyrsresa)

Se hela reseförslaget

Spanska, surf och volontärarbete i Costa Rica

Om du inte har besökt detta magiska land så är det dags att planera din resa till Costa Rica NU! Vad sägs om att fly den kalla svenska vintern några veckor för att plugga spanska, yoga, volontärarbeta och utforska den frodiga naturen och djurlivet i Tortuguero National Park? Costa Rica är också en dröm för dig som älskar adrenalinhöjande aktiviteter. Istället för att lägga din resbudget på transport mellan olika länder kan du maxa din upplevelse och bocka av några aktiviteter på din bucketlist, som exempelvis surfing eller bungy jumping. Pura Vida!


Reslängd: 4-6 veckor

Pris från: 25 714 SEK
(inkluderar flyg, bokningsavgifter, spanskakurs, volontärarbete och 1 äventyrsresa)

Se hela reseförslaget

 

Episk rundresa i Thailand

Det är inte svårt att förstå varför Thailand fortsätter att vara ett populärt resmål år efter år. Här finns något för alla: kritvita sandstränder, frodig natur, tempel och såklart fantastisk thaimat! Detta reseförslag tar dig från pulserande Bangkok, genom djunglen till Hua Hin och Khao Sok National Park. Volontärarbeta 2 veckor på ett djurräddningscenter och avsluta med dykning på Koh Tao. Om du känner för det? Du kan alltid resa vidare eller ändra rutten!

Reslängd: 5-6 veckor

Pris från: 27 990 SEK
(inkluderar flyg, bokningsavgifter, dykkurs, volontärarbete och 2 äventyrsresor)

Se hela reseförslaget

Roadtrip i södra USA - Florida

Det finns inget bättre sätt att uppleva USA än under en roadtrip. Listan på antalet platser som är värda att besöka kan göras orimligt lång. Men längtar du efter sol och värme är en roadtrip i soliga Florida precis vad du letar efter! Börja och avsluta din roadtrip i Miami och utforska alla färgglada städer, vita sandstränder och träsk där alligatorerna bor längs vägen. Väl tillbaka i Miami kan du resa vidare till nya platser i USA eller hoppa på flyget hem igen - upp till dig! 

Reslängd: 2-3 veckor 

Pris från: 8806 SEK
(inkluderar flyg, bokningsavgifter, hyrbil och 2 övernattningar)

Se hela reseförslaget

Roadtrip i västra Kanada

Har du inget emot lite kyla och gillar vintersporter som skidåkning och hockey är Kanada den perfekta platsen att besöka vintertid. Hämta upp hyrbilen i Vancouver och ge dig ut på vägarna för att uppleva några av de bästa nationalparkerna i Kanada, utsikten över Klippiga bergen och storstadspulsen i Vancouver och Calgary. Låter det som något för dig? Let's go! 

Reslängd: 2-3 veckor 

Pris från: 15 545 SEK
(inkluderar flyg, bokningsavgifter, hyrbil och 3 övernattningar)

Se hela reseförslaget

Hur kan vi på KILROY hjälpa dig?

Visste du att du kan få gratis reserådgivning via KILROY? Prata med våra erfarna resespecialister om vart du kan resa nu! Som fullvaccinerad finns det flera ställen du kan besöka i vinter och vi hjälper dig att reda ut vad som krävs för att resa in i landet. Glöm inte att det här endast är reseförslag som går att skräddarsy precis som du vill. Prata med oss så hjälper vi dig att designa din drömresa!

Boka gratis reserådgivning

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...