{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Ingen kompis som vill med ut och resa? Res ensam, tillsammans med andra backpackers

Boat Thailand

Resa själv utan att vara ensam? Kolla in Tripmates: Gruppresor för backpackers 18-26 år

Vill du ut och resa men har svårt att tajma med kompisarna som drar åt olik håll? Trist, men så kan det vara ibland. Men oroa dig inte, vi vet precis var du hittar jämnåriga travel buddies att ge dig ut på nya äventyr med. Oavsett om du precis har tagit studenten (grattis, snyggt jobbat!) eller bara längtar efter att upptäcka mer av världen finns det fler som känner precis som du.

Tripmates: Res solo, men inte ensam med andra backpackers!

Vårt resekoncept Tripmates är gruppresor designade av backpackers, för backpackers. Här snackar vi inte stora busslass med turister utan äventyrsresor till häftiga destinationer som Bali, Australien, Sri Lanka och Maldiverna (i kombo) och till och med jorden runt. Så är du mellan 18-24 år eller 23-31 år och taggat på ett äventyr i allt från 3 veckor till 3 månader ska du läsa vidare!

Vill du kolla in resorna direkt?

Läs mer om Tripmates

Haka på en gruppresa med Tripmates: Gruppresor för backpackers 18-26 år

Vill ingen av dina kompisar följa med ut och resa? Åk ensam fast tillsammans med andra backpackers! Våra gruppresor som vi kallar Tripmates precis vad du letar efter! Men oroa dig inte, gruppresor med KILROY betyder inte stora turistgrupper och fulla busslass. Tripmates är kort och gott äventyrsresor du gör med andra jämnåriga (18-26 år). Snorkla med sköldpaddor, åker zipline genom djungeln, lär dig surfa och bada i vattenfall. Det finns också tid att utforska destinationen på egen hand! 

Klicka nedan för att få en överblick av alla destinationer och vilka datum 2024 flyget går! 

Se alla resor med Tripmates 2024

Surfa med dina nya reskompisar - Share the moment! Våga resa ensam!

Resa själv utan att vara ensam som soloresenär

Ett annat alternativ än att haka på en gruppresa är att verkligen göra en solo resa där du aktivt väljer att resa ensam som soloresenär. Något bland det häftigaste man kan göra enligt oss! Inte för att bevisa nått, men för att du kommer lära dig så mycket om dig själv, vidga dina vyer på en helt ny nivå och utmana dig själv på riktigt. Men, det rä inte för alla och då kan resor som Tripmates vara en skön början i alla fall på en längre soloresa. Då får du bli lite varm i kläderna innan du vågar slänga dig ut i världen på egen hand. Vill du djupdyka i världen av soloresor, få massor av tips och pepp? Klicka dig vidare och 

Res själv utan att vara ensam är precis vad Explorers' Club handlar om :) Våga resa ensam!
alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...