{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Seglingsäventyr för en sommar i Europa

general-inspirational-young-friends-diving-sailboat

Segla i Europa med resenärer från hela världen!


Drömmer du om att segla runt i Europa? Vi erbjuder seglingsturer till många platser i Europa och turer med olika längd. På den här sidan hittar du några populära seglingsäventyr som passar perfekt för dig som reser själv och vill träffa andra resenärer från hela världen ombord på båten. Men du kan såklart boka detta även om ni är ett gäng kompisar! Vi kan också hjälpa till med båtpass om du vill båtluffa i exempelvis Grekland på egen hand! 

Snacka med våra reseexperter

Segla i Grekland: Mykonos till Santorini

Under denna 8-dagars segling ute till havs tar dig hela vägen från Mykonos till Santorini. Den exakta rutten bestäms under resans gång beroende på vad ni känner för. Er kapten vet var alla guldkorn finns och öar som finns möjlighet att besöka är Naxos, Paros, Antiparos, Ios, Sifnos, Folegandros. Väl framme på Santorini finns tid att utforska ön så länge du vill. Klicka nedan för att läsa mer om detta äventyr och var inte blyg att höra av dig om du har frågor! 

Reslängd: 8 dagar 

Pris från 10324 SEK

Läs mer om seglingen

Segla i Kroatien: Split till Dubrovnik

Har du bara tid för en lite kortare resa, eller vill göra din semesterresa till Kroatien extra speciell, är denna seglingstur från Split till Dubrovnik något du borde kolla närmare på. Segla längs den dalmatiska kusten medan du njuter av god mat och magiska stränder och dopp i kristallklart vatten. Vill du segla lite längre än 3 dagar ger vi gärna förslag på andra seglingsäventyr i Kroatien. Läs mer och hör av dig om du vill veta mer! 

Reslängd: 3 dagar 

Pris från: 2834 SEK

Läs mer om seglingen

Segling i Montenegro: Dubrovnik till Dubrovnik

Möt upp dina reskompisar i Dubrovnik där äventyret både börjar och slutar. Under detta äventyr ute till havs kommer du att få uppleva Montenegros fantatiska kustlinje med sina öar, spännande matkultur och stopp på fastlandet. Du kan även se fram emot en hel del snorkling. Reser du själv? Då kan du vara säker på att du kommer lära känna nya härliga människor på båten som du kommer att få dela alla magiska upplevelser med! 

Reslängd: 8 dagar

Pris från: 11013 SEK

Läs mer om seglingen

Frågor? Snacka med oss!

Visste du att du kan få gratis reserådgivning via KILROY? Vi berättar gärna mer om de olika seglingsresorna och hjälper dig med praktiska detaljer och ge tips, så att du får ut det mesta av din resa. Klicka på knappen nedan och ställ dina frågor eller boka in ett möte!

Hör av dig till oss

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...